CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Puteri Sarah Dah Tahu Tempat Kerja & Nombor Telefon Lelaki Mulut ‘Celupar’ – ‘Kau Ingat Deactive, Kes Tutup?’

  [Copy link]
Post time 17-4-2024 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 17-4-2024 08:07 PM
sbb perkataan geng secondhand je ke? iols rasa byk lagi komen yg makan dalam... and polis layan ke k ...

Tu la pasal. Lina kepom pun xsaman ACgelang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2024 10:21 PM | Show all posts
Elok pun di ambil tindakan kat mamat tu…jgn sesuka hati je nak taip
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
jaman dolu heppi je dpt jmpa artis, minta otograf, htr kad rya kt artis..punya eksklusip
achik msh smpn kad2 rya yg artis balas

jaman now pminat - retis bgduh
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 11:02 PM | Show all posts
ninajaybee replied at 17-4-2024 10:20 PM
Kita tunggu betulkah dia nak saman dan dia teruskan tak. Macam tak lut je setakat ckp dia 2nd hand ...

lets see kalau betul sarah will bring this to court. lets see how far she goes...not very far. its just an empty threat. i think cukup lah dah bawak benda ni to his employer's attention..tit for tat...altho i really do think shes overreacting..cant tutup mulut all netizens. klaau tak dapat terima cakap2 orang, dont be a celebrity.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bising pulak poen nih, patut la sol tinggal camtu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
PS - PALING SAMAN


Asyik menyamannnnn je kerje engko.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-4-2024 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
rsenye rmi lg org ngata PS.. contoh mengelitis dgn bdk indon tu.. xde pulak die saman...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai lagi artis perempuan yg dah bercerai post kat medsos diaorang tp takde pulak netizen keluarkan perkataan yg tak sedap didengar macam tu. Kenapa diaorang mengata kau ye? Fikirkan lah ye.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2024 03:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Dedolu BangLong Naza dengan Jejai Ned memgata kata bekas bini ‘nasi lemak basi’

Macik pun ibu tunggul
Idok pun sentap baca ayat Afiq ‘secondhand’ tu
Sebab pada pemahaman macik
Beria joget2 macam anak gadis
Padahal memasing dah jadi mak budak
Afiq tu suruh sedor diri ler sikit

Beria nau nak tutup periuk nasi orang
Lawan komen aje udoh ler

Pendek kata kena sedor diri
Gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 04:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by noor2 at 18-4-2024 04:07 AM

Jantan pengecut biasanya hebat kat medsoc je...mesti muka huduh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 09:57 AM | Show all posts
bagus....
Beni sokong je artis saman komen2 hangsuang begini.
just sebab dia artis, netizen boleh komen sesuka hati?
cyber bully la tu...
forumer2 yg kata PS ni kuat sentap, cer jiran korang ngata korang kat fb or ig. atau group wasap taman perumahan korang.
tah2 tang tu gak korang pi serang jiran tu.
sembang kencang sangat korang ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 17-4-2024 06:50 PM
Location jer bole tau. Rumah no berapa taktau. Lagipon mastura takde ugut b$nuh so polis tak used  ...

Yg syokknye selaras ik berpurdah berniqab, mastura pun lesap. Jelas lagi nyata tu hahahaha. Konon tgh aman istiqamah menjaga aurat. Kahkahkah. Tp btul la mastura hritu bkn ugut nk bunuh ps ke apa..just merapu2 kt ig ps, bg ps down, mental provok je.. jenis tunjuk bodoh sndiri gitu je... buang karan polis nk bawa piston dgn gari nk p tngkap mastura... ahakssss.

Anak2 kahar xbuat lawak xsah.. yg sorg tu jual insurans.. ayat2 sale mcm trpaling kencang dh income sale... nth sbulan nk dpt komisen rm50 pun susah. Patutnya jgn jd insurance agent.. jd je cleaner rnr.. kwangkwangkwang. Xpun minx kuali dgn wallpaper bintang ik yg dh xguna tu buat content masak2. Masak biawak sambal. Lalat masak lemak ciliapi.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 17-4-2024 03:47 PM
Tapi faktanya memang second hand pun. Terpakai. Kenapa nak marah? Bahasa je kasar tak berlapik.

Manusia takde second hand. Jd kau nk ckp bini Rasullullah Saiditina Khadijah begitu jugakla ye? Sgt biadap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 10:07 AM | Show all posts
j3m4h replied at 17-4-2024 02:14 PM
Mmg cengginih la minah tu ponggg…no wonder alpian tapau siap2 sblm sol2…memula kesian nengok..le ...


Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 10:08 AM | Show all posts

ni lawak
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 10:09 AM | Show all posts
mawardia replied at 18-4-2024 12:37 AM
Ramai lagi artis perempuan yg dah bercerai post kat medsos diaorang tp takde pulak netizen keluarkan ...

khennn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2024 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 17-4-2024 03:47 PM
Tapi faktanya memang second hand pun. Terpakai. Kenapa nak marah? Bahasa je kasar tak berlapik.

cuba  org cakap benda sama kat mak atau makcik kau yg janda..hidup ni biar beradap tk semua boleh di buat gurauan..takkan benda basic pun tk tau
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
saman terus netizen yg kurang ajar ni mcm takde family..ingat semua org suka jd janda kalu takde sebab..kecuali perempuan toksik yg rela dipukul,anak mati kena dera suami dan anak kena rogol pun redha cinta agung  katanya
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alvida replied at 18-4-2024 10:09 AM
cuba  org cakap benda sama kat mak atau makcik kau yg janda..hidup ni biar beradap tk semua boleh  ...

Takdenya nak menyaman. LOL. Bahasa memang kasar, kalau ya pun tegur je. Pastu boleh nilaikan nak kawan atau berinteraksi lagi tak dengan dia. Pee Ass ni jenis low IQ dan low EQ. Sama seperti sesiapa nak melompat gaduh2 kalau kena macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Miawlover replied at 18-4-2024 10:00 AM
Manusia takde second hand. Jd kau nk ckp bini Rasullullah Saiditina Khadijah begitu jugakla ye? Sg ...

Kalau low IQ takyah nak reply to my comment. Fahaman ke laut pastu nak melompat. LOL.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221850 Replies : 3936
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 20807 Replies : 22
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92271 Replies : 875
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 08:38 AM GMT+8 , Processed in 0.055112 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list