CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Puteri Sarah Dah Tahu Tempat Kerja & Nombor Telefon Lelaki Mulut ‘Celupar’ – ‘Kau Ingat Deactive, Kes Tutup?’

  [Copy link]
Post time 18-4-2024 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
beni_nikaido replied at 18-4-2024 09:57 AM
bagus....
Beni sokong je artis saman komen2 hangsuang begini.
just sebab dia artis, netizen boleh ko ...

Orang bodoh lagi low EQ je buat gitu pi serang jiran sebab selevel dengan jiran bodoh gitu. Hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2024 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
shilohbaby replied at 17-4-2024 11:02 PM
lets see kalau betul sarah will bring this to court. lets see how far she goes...not very far. its ...

Totally in agreement with you. Memang kasar dan biadap cakap 2nd hand tu tapi taklah over the top. Pee Ass yg low EQ menyentap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 02:23 PM | Show all posts
Afiq akhirnya dah jumpa seteru heols ya. Kemain heols selama ni bermaharajalela mengata perempuan. Padan muka chuols Afiq
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling nk menyaman
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 02:26 PM | Show all posts
samannnnnnnnnnnnnn...jangan tak tawwwww....jgn gebang je....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 02:48 PM | Show all posts
saman jerrr PS

raaammmaaiii nauuu lelaki kutuk hina PS

CELUPAR2 MULUUTTT

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-4-2024 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Si afiq ni mmg dlm lama org meluat kat X.bila kena plak ngan PS, dr ig sampai ke X PS carik dia.semua kat X pakat sokong sbb jantan mata tak center ni seorang misogynist.ape yg bitter sgt pun xtau.sama spesis ngan iblis tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 03:04 PM | Show all posts
Ala..nak jadi retis kena la kalis maki. Setakat ayat mcm ni..buat tak nampak dah la. Kalau layan..memang kita ni satu tahap je la dgn diorang. Jgn la sampai nak tutup periuk nasi orang pulak. Sentap2 ni dah nak menopause ke mcmana?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2024 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je kat X sokong PS saman budak Afiq ni..
Katanya si Afiq ni dah selalu sangat pos yang bukan-bukan..
dan kawan sekerja Afiq ni pun ada bagi tau budak ni memang kurang ajar..
Padan lah buku bertemu ruas..
Tak kisah lah kalau PS nak saman pun dah pakai duit dia bukan pakai duit netizen..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 03:17 PM | Show all posts
rajin betul la dia melayan netizen
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 03:28 PM | Show all posts
She-Ra replied at 18-4-2024 03:17 PM
rajin betul la dia melayan netizen

terpaling bnyk masa lapang
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 03:31 PM | Show all posts

byk je retis lain kena lg teruk tp diboooolayankan saje
lain la kalau org yg sama berkali2 keluarkan ayat yg melampau, mmg patut cari
kita yg org biasa ni pun bila kena kecam, malas layan.. bg sepatah dua kata je kalau dh melampau pastu lantak ko situ

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 04:57 PM | Show all posts
anilanil replied at 17-4-2024 06:50 PM
Location jer bole tau. Rumah no berapa taktau. Lagipon mastura takde ugut b$nuh so polis tak used  ...

ni betul, selagi tak melibatkan keganasan
ataupun gangguan2 yg extreme
takde keje polis nk menyemak kepala nk berangkut kulu kilir

byk lg kes2 penting dlm malaysia ni
ko sapa lak kan ha cenggitu akak pulis flip tudung
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 18-4-2024 02:54 PM
Si afiq ni mmg dlm lama org meluat kat X.bila kena plak ngan PS, dr ig sampai ke X PS carik dia.semu ...

Padan muka
Benci dgn jantan melayu mcm ni
species low class
dah kawin ke mamat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 05:03 PM | Show all posts
Betina ni dah boleh diam skang
Tergedik2
Bagus Sol ko tinggalkan betina bingit macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 05:19 PM | Show all posts
saman jer org2 yg mulut longkang camnih..pastu sila jaga kelaku memasing..baik yg menyaman & yg kena saman.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2024 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam dunia ni, sapa yang pilih jalan fame, mmg kena ngadap haters. Bill gates pun ramai haters nak nak waktu covid vaccine, dan waktu perang Gaza ni

Dia limitkan je la komen. Hat tak berapa bijak je gigih nak lawan dengan haters. Ingat lagi elok ke kalau lawan netizen haters pun. Lagi kena keji adalah
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 18-4-2024 01:51 PM
Kalau low IQ takyah nak reply to my comment. Fahaman ke laut pastu nak melompat. LOL.

Sejenis konoha. Iq 2 digit tp mengaku cerdik. P la terjun dgn labu. Manusia kurang beradab.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Saman je PS. Bnyk jntan melayu IQ 2 digits  sentap. Dia org suka betina garit yg submissive.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ninajaybee at 18-4-2024 11:13 PM
KucingBiru replied at 18-4-2024 10:22 PM
Dalam dunia ni, sapa yang pilih jalan fame, mmg kena ngadap haters. Bill gates pun ramai haters nak  ...


Kan? Remember Izara pun off comment. Tak koser layan haters. Kita tengok betul ke dia nak saman? Dan ada basis ke? LOL
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221850 Replies : 3936
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 20807 Replies : 22
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92271 Replies : 875
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 08:48 AM GMT+8 , Processed in 0.056137 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list