CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Puteri Sarah Dah Tahu Tempat Kerja & Nombor Telefon Lelaki Mulut ‘Celupar’ – ‘Kau Ingat Deactive, Kes Tutup?’

  [Copy link]
Post time 19-4-2024 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 19-4-2024 06:35 PM
Ni forum kan? Forum bawang at that. You need to understand what a forum is. In any case, kita buka ...

Setuju

Konsep forum ni
Retis buat hal
Harus dikeji
Retis buat baik
Harus dipuji

Ikut pasang surut
Koser nak backup retis
Bukan dapat ape pon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-4-2024 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
meolls sokong je sheolls buat mcm tu
sibuk je jantan tak guna duk merenyeh pasal janda..kau sendiri pun takde life ada hati nak mengata org secondhand

puiiih
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2024 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ninajaybee at 19-4-2024 08:46 PM
she replied at 19-4-2024 06:54 PM
Setuju

Konsep forum ni


Kan? Koser nak ada retis idola. Takde pasal nak jadi pentaksub sesiapa.

Lagi satu, perempuan esp melei bertotop rambut pun ramai mulut celupar lagi hangsuang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2024 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lightheaded67 at 20-4-2024 11:21 AM

gamaknya budak ni beria dan kerap sgt kot, dia jd harassment? (dia = situasi)
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2024 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
aciksenah replied at 18-4-2024 03:04 PM
Ala..nak jadi retis kena la kalis maki. Setakat ayat mcm ni..buat tak nampak dah la. Kalau layan..me ...

PS vs Afiq ni iolls sokong PS sbb si Afiq ni mmg annoying much kat X.
Finally terkena buku dgn ruas.
Rasakan.
Psl tgh mode mengamuk mmg dok mengamuk saja.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2024 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
j3m4h replied at 17-4-2024 02:14 PM
Mmg cengginih la minah tu ponggg…no wonder alpian tapau siap2 sblm sol2…memula kesian nengok..le ...

asyik nk menyaman orang jer kejenya.. ovverrr
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-4-2024 09:46 AM | Show all posts
aku lagi berminat nak tahu status birah gn solsol
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2024 10:53 AM | Show all posts
dah makin kurang thread pasal dia ni ye
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2024 04:55 PM | Show all posts
renko replied at 20-4-2024 10:53 AM
dah makin kurang thread pasal dia ni ye

Elok la. Kang banyak2 ada jugak yg bising semak rengsek bagai

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221850 Replies : 3936
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 20807 Replies : 22
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92271 Replies : 875
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:13 AM GMT+8 , Processed in 0.050163 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list