CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 19040|Reply: 30

“Kesian Mak Tak Mengaku Anak” – Isteri Shuib, Watie Hanafiah Didakwa Mempunyai Seorang Anak Yang Sudah Dewasa?

[Copy link]
Post time 17-5-2024 12:14 PM | Show all posts |Read mode




Tiada angin tiada ribut tiba-tiba seorang individu tampil membuat dakwaan berat mengatakan isteri kepada pelawak Shuib, Watie Hanafiah memiliki seorang anak yang sudah dewasa. Seriuslah?



Individu itu membuat dakwaan tersebut setelah Watie berkongsi foto dia memeluk dua orang kanak-kanak perempuan di media sosialnya.


Malah, individu itu turut menulis komen berbaur perlian “Kesian mak tak mengaku anak” di hantaran tersebut.


Maklum dengan kenyataan tidak berasas itu, Watie tampil menjelaskan bahawa kedua-dua kanak-kanak perempuan itu adalah anak rakannya.


Kesian Mommy Ivanna penat-penat mengandung sembilan bulan, alih-alih TyAnje yang dapat nama. Memang rezeki TyAnje ni banyak dapat anak instant. Alhamdulilah.
Dia tak tahu ke TyAnje ni dah nak masuk 35 tahun asyik salam Ramadan je. Tak sampai lagi seruan nak salam gari.


Watie juga turut memuat naik tangkap layar komen tersebut dan menganggap ia sebagai gurauan semata-mata.


“You guys are so funny lah. #gelengkepalaajelahmampu,” tulisnya lagi.


Suka-suka je buat dakwaan macam tu.Kalau tak betul dah boleh jatuh fitnah tau.


Sumber ; Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2024 12:26 PM | Show all posts
iols hampir2 percaya sbb iols tgk watie pun mcm rupa org yg dh lama jdi mak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nasib dia chill2 je jwb
apooooo netizennn
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 12:29 PM | Show all posts
betul.. kalau kata dia pernah beranak pon i percaya, tengokkan badan dia tu dan tak kisahnya dia dgn anak2 soeb yg berderet tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 12:33 PM | Show all posts
Xpasal2 berdosa, aduhaiii netizen ni pun..
Rugilahhh hidup duk jaga tepi kain org ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke deme troll dia
Sebab sebelum ni pun desas desus dia ada anak
Tapi mengaku anak kakak dia kan

Hanya orang terdekat je yang tahu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-5-2024 03:05 PM | Show all posts
Badan dia je macam mak org, entah ler! Tapi ada je kes gini, dah beranak masa muda anak dah besar dia ckp tu adik dia/anak buah dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 03:15 PM | Show all posts
Kalau dia ada anak pun none of netijen's business kot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2024 03:17 PM | Show all posts
hoh citer sampah najis mcm ni pun bole buat berita.. puikkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
So what Watie ada anak ke takde anak ker. I memang tak boleh blah dengan couple ni. Suami selalu menunggang arwah isteri, new wife pun sama. Nonsense.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 04:14 PM | Show all posts
akhir zaman ni, netz murah hati sangat nak sedekah pahala kat orang lain.. sedey
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 04:26 PM | Show all posts
Kesah pulak I sheols pernah beranak ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 04:30 PM | Show all posts
aku ni klu tgk fyp watie ni lalu kat medsos
nmpak okay je dia layan anak2 dia
bdk2 tu pun nmpak selesa
pempuan ni pun takde la try hard nak ambik hati anak2 tiri
kdg2 dia ni gelak mcm arwah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa maksud Salam ramadhan, Salam gari?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 06:46 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 17-5-2024 03:05 PM
Badan dia je macam mak org, entah ler! Tapi ada je kes gini, dah beranak masa muda anak dah besar di ...

Dulu2 mommy Mas Idayu buat perangai mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan Watie Elite ke yang ada anak dah besar tu? Watie, isteri Joey kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-5-2024 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham. Apa tu salam ramadan salam gari?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlu pn ade gosip mcm gini. Asal bergambar dgn bdk2 tu je, timbul gosip ade anak dh besar.
Setahun sekali kot, and bab gelak2 menganjing 1 family pn same jugak, tahun lepas pn menjwab mcm gtu gk
Tggu next year pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada member zaman uitm.. 1 sem dia Hilang. Tau2 ada adik angkat baby mak dia bela. Muka sebijik sejibon mcm muka dia. Dah bujang budak tu dan weolss mmg percaya tu anak dia tp tak ngaku. Yela dulu kau sugarbabes dok kat seksyen 9 shah aleee…
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2024 10:00 PM | Show all posts
Ni bukan cite lama ke?
Sblm deme kawin lg kan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 402 Replies : 1
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 212191 Replies : 3778
Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3
hotmakInstafamous Rempit (kak yah, kak zah & t
Views : 196854 Replies : 1715
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 35182 Replies : 35
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28051 Replies : 83
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84265 Replies : 3762
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20336 Replies : 329
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38809 Replies : 312
Konsert Qalam Noraniza Idris
Lulu_717Konsert Qalam Noraniza Idris
Views : 13894 Replies : 92
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29682 Replies : 234

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 04:51 PM GMT+8 , Processed in 0.306072 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list