CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 12035|Reply: 63

Bella Astillah mengaku diri senang dipujuk dengan bunga - Saya seorang yang kalau merajuk sekejap sangat

  [Copy link]
Post time 18-5-2024 11:59 AM | Show all posts |Read mode




Sering diduga dalam rumahtangga, pelakon dan penyanyi, Bella Astillah dikagumi ramai kerana sifat sabar yang tinggi dalam dirinya.


Walau bagaimanapun, Bella mengakui dirinya merupakan seorang yang senang termakan pujukan.


Kata Bella atau nama sebenarnya Dayang Ara Nabeela Awang Astillah, 30, sikapnya sangat berbeza dengan anak perempuannya, Ara Adreanna yang mudah terasa dan garang.


“Saya tak macam itu (menunjukkan anaknya sedang merajuk). Saya seorang yang kalau merajuk sekejap sangat.


“Kalau orang itu minta maaf apatah lagi bagi bunga, Ya Allah, saya akan terus okey.


“Anak sulung saya, Ayden pun macam itu juga, lembut hati. Ara garang sebab dia anak nombor dua kot, suka merajuk,” katanya menerusi video dalam TikTok.


Semakan HibGlam menerusi ruangan komen menunjukkan rata-rata netizen bersetuju dengan kenyataan pelakon drama Aku Tanpa Cintamu itu.


Mereka juga menyifatkan Bella sebagai wanita baik kerana sering memaafkan orang yang melakukan penganiayaan terhadapnya termasuk suami dan kawan baik sendiri.


“Betul sangat apa dia cakap ni, 11 kali Aliff Aziz curang, engkau boleh maafkan, memang wanita baik. Jenis lembut sangat dia ni,” komen netizen itu.


“Baguslah Ara garang, boleh jaga mama dia nanti sebab mama dia lembut sangat hatinya. Mudah maafkan semua orang pun tak boleh juga, lama-lama kena pijak,” tulis seorang pengguna TikTok.


Bella dan Aliff mendirikan rumah tangga pada 9 September 2016 dan hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Mohamad Ayden Adrean, 7, dan Ara Adreanna, 4.


Sumber – KOSMO! ONLINE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2024 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
So kemut kena bg uols bunge la utk kemaafan gitew?

Btw ni pun boleh jd thread eh
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 12:07 PM | Show all posts
bukan pujuk dgn batang ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan lembut. Ni lembap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lembut ke bengap? Cuba habaq jap.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bg hint kat AA ke??
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-5-2024 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape bg bunge tu pujuk..anis ker
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak cukup putik jagung ke?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2024 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sudah sudah lah cerita pasal minah ni, laki dia dan skandal2. Bosan dan basi dah.
We want new juicy story (gossip)!
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 05:42 PM | Show all posts
sebab tu la laki ko selamba bersundalan berbelas2 kali...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu Bella kena kutuk cukup2 sebab sentiasa memaafkan Aliff, mungkin setiap kali curang Aliff bagi jambangan bunga besar kat dia.

Tapi sekarang I tengok dia nampak dah move on. Apatah lagi best friend dan suami berkomplot mengaib dan memalukan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepatlah mat lep...antar bunga kat nabelah lembap betul mamat tu sampai nabelah kena bagitau
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2024 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
aku terjumpa dia f2f lawa je dia.. mcm doll

aku cuma menympah bila dia rujuk masa mula2 kes dulu yg dia plak mengekor alip smpai ke singapo
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu bukan lembut hati, tu bodo abadi namanya. Maruah kena pijak berkali2, suami sendiri memvavikan ko, curang berpuluh kali nampak sgt alep tak hargai ko pun tapi ambil kesempatan dgn kebodohan ko
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Hint2 sudeh ade..
Next year terberanak lg kah bella
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bella dh ada bf baru ke blum???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-5-2024 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalini she mcm nekad nk cerai kn. Rasain lo Alip Ajis
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 19-5-2024 12:01 AM
Tu bukan lembut hati, tu bodo abadi namanya. Maruah kena pijak berkali2, suami sendiri memvavikan ko ...

Jangan risau  nampak dia lebih kuat dari dulu. Mungkin banyak support dari keluarga, kawan2 dan nitezen.

Suami membabikan dan berkomplot menjatuhkan dia, tentu no turning back dah. Kalau dia balik pada Aliff juga memang kena mendram lah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 10:10 AM | Show all posts
sb tu bodoh, kena pujuk sket ngn alip terus maafkan. kali ni kalau ko balik smula dengan alif aku dh x kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2024 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
patutlah bodoh sebab terima je boyan tu punya kesalahan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 01:38 AM GMT+8 , Processed in 0.079215 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list