CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 15001|Reply: 27

“Banyak Pendam, Berdikari, Sangat Berahsia & Berani” – Abby Abadi Kongsi Karakter Marissa Dania

[Copy link]
Post time 24-5-2024 10:13 PM | Show all posts |Read mode






Baru-baru ini, pelakon Abby Abadi ada berkongsi satu hantaran di platform TikTok berkongsikan tentang karakter anak keduanya iaitu Marissa Dania.


Kata Abby atau nama sebenarnya, Arbaiyah Abdul Manan, Marissa merupakan seorang yang pemalu, sangat berahsia dan berani.


Dalam pada masa yang sama, penyanyi kumpulan Elite itu turut berseloroh mengatakan anak perempuannya itu tidak suka memasak.





"Banyak memendam, banyak buat hal sendiri, berdikari, berani.. sayang budak-budak."


Bahkan, Marissa juga merupakan seseorang yang pemurah kerana sering membelinya hadiah yang mahal.


Sekadar info, nama Marissa Dania mula menjadi perhatian selepas dirinya mengesah sudah berkahwin dengan suami orang iaitu Aslam.


SUMBER : TikTok/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2024 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab berani tu kami semua tau
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2024 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Berani sondol suami orang.


Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mau tak berani
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Yebi ko diam je la.  Netizen senyap ko sibuk up pasal ank ko.  Dok dendiam sudah le.  

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti la berani dikk
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 25-5-2024 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye berani. Berani kacau rumah tangga org.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
bwrani cekin otel
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-5-2024 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Moyangkucing at 25-5-2024 03:25 AM

Banyak pendam, berashsia selama ini sebab takut kena kutuk bercinta dengan suami orang, kan? Kalau dengan sesama bujang, confirm tayang habis
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm aku jer....tapi aku tak sondol suami orang
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni namanya sisik tapuk dalam bahasa pasar daerah aku.

Maksudnya, orang yang simpan kejahatan/kenakalan dalam diam walaupun luaran nampak baik. Ha ha.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kembali menjadi anak emas setelah drama surut. Kesian si bongsu macam disisihkan je
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ank ko tu dh kwim
bini no 2 lgg


ko diam2 dh la ankberanak
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2024 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mama yebi learnt nothing isn’t it?
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul, berani sangatttt

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg pendam2 ni bahaya kak. Pendam+berani = kombinasi yg bahaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2024 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 25-5-2024 07:30 PM
Kembali menjadi anak emas setelah drama surut. Kesian si bongsu macam disisihkan je

Anak trophy yebby Kan...mestila sayang lebih.....kl X camne nak flex pasal anak trophy kat netizen
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
penalu ke taktau malu
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 09:23 AM | Show all posts
aku still xleh terima mcm mana marissa ni umo setahun jagung boleh nak dkt selam tu
mmg jenis xde cita cita eh marissa ni?
kot la nk cita2 dpt laki kaya ke lagi yg stable ke
alang2 nk sondol tu sondol la yg berjenis skit

risau nnt dh 30an dh matang sikit baru sibuk nk menyondol laki org yg berduit yg stable

rugi gila dia ni serious rugiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Pemalu le sgttttt..wekkk
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 12:53 PM GMT+8 , Processed in 0.223751 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list