CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 9111|Reply: 30

“Saya Mungkin Berasa Kehilangan Sekarang, Bergelut Dengan…” – Bekas Isteri Hisyam Hamid Luah Perasaan

  [Copy link]
Post time 26-5-2024 05:49 PM | Show all posts |Read mode






Sebelum ini, pelakon kacak Hisyam Hamid memaklumkan dia sudah pun bercerai dengan isteri, Rosmawati Hanafi setelah 18 tahun mendirikan rumah tangga.


Menyimpan kemas soal rumah tangga meskipun sentiasa menjadi tumpuan kerana statusnya yang dahulu seorang isteri kepada pelakon, Rosmawati menyifatkan perceraian yang dialaminya adalah kehilangan yang sangat berat namun terkandung hikmah.


  



"Semua yang berlaku pasti bersebab. Setiap patah hati dan kekecewaan membawa rahmat yang tersembunyi."


"Saya mungkin berasa kehilangan sekarang, bergelut dengan persoalan yang seolah-olah tiada jawapan."


"Melalui 1,000 perkara dalam hidup yang orang tidak tahu. Saya mengalami perkara yang menggoncangkan, mengubah, menghancurkan, membina dan mengajar saya lebih kuat daripada yang pernah saya fikirkan."


Tambahnya lagi, hatinya mungkin terluka pada ketika ini namun dia percaya ia tidak akan kekal lama dan dirinya akan pulih semula.


"Namun buat waktu ini, sudah tiba masanya untuk menjadi lebih kuat, reda dan sembuh dengan segala ketentuan serta memperbaiki diri."


"Allah akan membuat hati ini tersenyum kembali."


Sekadar info, pelakon asal Singapura itu memaklumkan dia sudah bercerai dan lebih selesa menjadi kawan baik bersama Rosmawati.


Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata yang masing-masing berusia 17 dan 15 tahun.


SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2024 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya ada pengakuan. Haritu hh tak cakap da cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn pasni Abg Aaron pulak dah la... Dah mcm season pulak retis cerai berai...harap cerai bkn hasil sondolan
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2024 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia gelak tu.iols teringat Choi Si won  Si owner anjing menggigit jiran hingga mati
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sila dedahkan penyondol
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 08:17 AM | Show all posts
nape cerai ? sian bini dia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-5-2024 08:26 AM | Show all posts
haihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 08:32 AM | Show all posts
shida81 replied at 26-5-2024 06:09 PM
Jgn pasni Abg Aaron pulak dah la... Dah mcm season pulak retis cerai berai...harap cerai bkn hasil s ...

Tak kot. Sebab wife dia yg uruskan kerjaya seni dia kan?
Kalau nak curang, elok time anak2 kecik masa dia mendunia jadi hero drama. Now dah establish, dulu rumah gondol je, skrg ID rumah dah lawa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2024 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 27-5-2024 08:32 AM
Tak kot. Sebab wife dia yg uruskan kerjaya seni dia kan?
Kalau nak curang, elok time anak2 kecik m ...


Bini si hisyam ni pun manager dia kan.. Sbb dah loaded ler blh mencurang tgh mesken sapa nak kecuali alip...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 08:41 AM | Show all posts
shida81 replied at 27-5-2024 08:37 AM
Bini si hisyam ni pun manager dia kan.. Sbb dah loaded ler blh mencurang tgh mesken sapa nak kecua ...

Lagipun dorg hidup terpisah kan? wife and anak2 di sg.
I langsung tak minat hisyam ni. Takde watak dia yg memorable, cam skema je semua.
Lagi berbaloi minat bam jol, hensem, lawak, pandai berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 27-5-2024 08:41 AM
Lagipun dorg hidup terpisah kan? wife and anak2 di sg.
I langsung tak minat hisyam ni. Takde watak ...

Aah bini dia kt sg.... Tp still la klu x de angin pokok x bergoyang.. Tggu ms je org spill tea.. Abam Aaron wpun bini duk sesama jgn igt x de penyondol.. Penyondol di mana2..dah la tgh musim..rimas ak benang sondol sana sini... . I jrg tgk cite melayu.... Cuma kenal dorang dlm forum je...opss cite Abam Aaron I pernah tgk.. Time dia awal2 pemes dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:51 AM | Show all posts
pinkzara replied at 27-5-2024 08:41 AM
Lagipun dorg hidup terpisah kan? wife and anak2 di sg.
I langsung tak minat hisyam ni. Takde watak ...

ada chuols, cite abg bomba i love you.
iols tak tgk series tu, tp tau laa cite tu wujud.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:53 AM | Show all posts
Lah ingatkan isteri dia curang, ada hari tu terbaca kat forum. allah. saya minta maaf
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 09:56 AM | Show all posts
pinkzara replied at 27-5-2024 08:41 AM
Lagipun dorg hidup terpisah kan? wife and anak2 di sg.
I langsung tak minat hisyam ni. Takde watak ...

watak die dlm la luna yg sharifah amani dgn sam kt netflix tu menarikwtk laki mental, kaki pukul bini


Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Bermadah pujangga pulak.. bukan ke ade penyondol jantan katanyehhh?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
So sapa yg berjaya caras HH ni? Nmpk mcm family man x sangka plak. Mmg sedap herlok hh ni. Campak mana2 pon ada yg sudi kutip
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2024 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 27-5-2024 10:13 AM
Bermadah pujangga pulak.. bukan ke ade penyondol jantan katanyehhh?

Plot twist betul ni. Sunyi kot pjj
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:28 AM | Show all posts
bkn ke ade tred sblm kata terbawa2 pggl baby kat partner dia..sbb nk menghayati watak katanye..lupe plk sape dan drama ape
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:37 AM | Show all posts
kelip2_07 replied at 27-5-2024 10:28 AM
bkn ke ade tred sblm kata terbawa2 pggl baby kat partner dia..sbb nk menghayati watak katanye..lupe  ...

cite dia dgn scha elinia tu kot.dulu mmg ada thread gosip dua ketul ni.daring kot cite tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2024 10:41 AM | Show all posts
Bukan ke dah spill tea...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 02:45 AM GMT+8 , Processed in 0.075890 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list