CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8041|Reply: 35

Polis siasat lelaki cabul wanita di pasar raya Selayang

  [Copy link]
Post time 8-6-2024 01:34 PM | Show all posts |Read mode




KUALA LUMPUR – Polis sedang menyiasat laporan kes cabul melibatkan seorang wanita di sebuah pasar raya sekitar Selayang di sini pada 4 Jun lalu.


Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Ahmad Sukarno Mohd. Zahari berkata, kes itu membabitkan seorang wanita tempatan berusia dalam lingkungan 30-an.


“Kita sedang menyiasat kes cabul terhadap wanita berkenaan yang dipercayai berlaku di sebuah premis di Selayang.


“Kes disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan,” katanya kepada pemberita hari ini.


  



Semalam, rakaman televisyen litar tertutup (CCTV) yang memaparkan kejadian tersebut tular di Facebook.


Difahamkan, ekoran kejadian itu, mangsa mengalami trauma.


Sumber -KOSMO! ONLINE.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2024 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
pervertnya ko bang.. sangap sgt beli patung la ramas kt rumah.. online semua ada
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 08:28 PM | Show all posts
apa je rasa macam tu, sia2 je muka viral...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Polis pon lepas tgn je i xsuka kepris ni tp waktu2 mcm ni nasib baik heols tlg viralkan
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mari kita tunggu 7 ari ni...apa tindakan 'mereka'.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 8-6-2024 08:49 PM
Polis pon lepas tgn je  i xsuka kepris ni tp waktu2 mcm ni nasib baik heols tlg viralkan

Kannnn
I pon x suka juga
Tp kes yg ni i sokong
Muka dah terpampang, takkan polis x boleh setelkan
Nak tunggu viral jugekkkk
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-6-2024 09:26 PM | Show all posts
Pandai dia raba yg bertudung je, sbb ramai muslim tolong bekap n salahkan cara mangsa berpakaian. Cuba kalau raba type C?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenape blur muke? Scary ye org mcm ni selalu depan2 pijak semut pun x mati.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2024 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Punya ramai indon yg rela di raba, kau nak yg tak blh jugak.....sia² kedalam, kena beduk dgn polis pastu kena masuk dlm berbulan dlm bilik hanyir berpijat....

Laki sapa le ni....
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bodonya laki ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
yururi replied at 8-6-2024 09:26 PM
Pandai dia raba yg bertudung je, sbb ramai muslim tolong bekap n salahkan cara mangsa berpakaian. Cu ...

sanggup ke raba yg berbadan hanyir??
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
yururi replied at 8-6-2024 09:26 PM
Pandai dia raba yg bertudung je, sbb ramai muslim tolong bekap n salahkan cara mangsa berpakaian. Cu ...

terui depa x nak guna BM sampai next pru..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 8-6-2024 09:26 PM
Kannnn
I pon x suka juga
Tp kes yg ni i sokong

Polis siap ckp dkt mangsa xboleh nk tgkap sbb xde maklumat nama, ic n no phone klau i mengata tmj dkt porem ni, xde nama , muka pon xde, tau2 esok pg polis ketuk pintu. Boleh plak ye cari??? Lately byk credibility police ni hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
yururi replied at 8-6-2024 09:26 PM
Pandai dia raba yg bertudung je, sbb ramai muslim tolong bekap n salahkan cara mangsa berpakaian. Cu ...

Zaman dahulu kala kan ustaz dan orang politik suruh perempuan pakai tudung dan bungkus satu badan untuk elakkan daripada dicabul dan dirogol.

Tapi perempuan bertudung masih lagi jadi mangsa cabul dan rogol. Malah kini ada orang yg fetish kepada perempuan bertudung. Masih nak salahkan perempuan? Begitulah masalah apabila wujud puak yang berfikiran simplistik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 01:51 PM | Show all posts
Dah ada research, bertudung tak jamin kau tak jadi mangsa

Cabul ni sbb tak sanggup tahan nafsu, tak yah salahkan mangsa (outfit, go out, etc)
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Goodluckdontcry at 9-6-2024 02:11 PM

Lelaki perangai cilaka, ada je mn2.. dasar beruk maknyeh...

Tp ini sekadar perkongsian den je la..xsuka, ignore shj...den beberapa kali mengalami situasi ni (situasi dibawah)..jd den pun amik pengajaran utk diri den sendiri..iaitu den akan pastikan baju den pakai, of cos la longgar..dan utama tutup paras bottom den..klu lg labuh, lg bgs..

Situasinya, den beberapa kali terserempak..dan ada juga den tegur senyap2 supaya tuan badan xrs malu...bila bajunya ats buntut..dan buntut sejenis besar..ko pula pakai seluar/skirt ala2 ketat melekat, risiko utk benang diarea tersebut tertetas/koyak, sgtla tinggi...

Pastu ko berjln sana sini dgn xtau belakang ko dah ada free show ala fashion show Victoria Secret.... kehkehkeh den yg tgk rs tebal muka walau bkn den yg berada dlm situasi tu...sbb tu den selalu ingtkan diri den...sedaya upaya jgn memalukan diri.sendiri terutama bab pakaian..(bab perangai hampeh den, errrrrrrrr kehkehkeh taula den )...so begitu juga kome...jgn memalukan diri bila berpakaian terutama bila kome di luar rmh ye...tp klu kome jenis, ok nak tumpuan, ikut kome la...ADAAKUKESAH.... kehkehkeh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2024 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hempuk ja dgn bakul
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dari gambar tu mangsa ada montot montel. pakai tshirt atas montot montel. jantan pervert tu geram je tgk montol montel mcm bola tu tergolek2 smpi tak boleh control diri dr pegang. bahaya jantan gini kalau ada adik, anak perempuan. kenapa la akak tu masa confront jantan tu x mintak nak amek gmbr ic dia.. syg tlepas. semoga ada yg kenal bgtau mana jantan ni duduk.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 04:40 PM | Show all posts
yewww jijiks
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2024 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bingai jantan ni. Cctv merata skang. Mohon kena angkut cepat. Kt area mana ni?
Kt umah aku ada sorg akak ni. Tiap kali aku terjumpe mesti dia pakai legging ngan hoodie. Dah ler badan cam ank gajah. Sian legging tu aku tgk
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 54715 Replies : 108
‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak Boleh’ – Disindir Netizen Di TikTok, Syamimia Respon ‘Wah Cantik Bahasa’
dio5774‘Renovate Rumah Boleh, Beli Tudung Tak
Views : 18557 Replies : 115
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 231988 Replies : 4205
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 20727 Replies : 48
Lawak edisi PDPR
MistrezHermanazLawak edisi PDPR
Views : 22719 Replies : 93
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12663 Replies : 71
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92358 Replies : 1013
Fahmi’s public call-out of MCMC chief unnecessary, says Zaid
mojarean_XFahmi’s public call-out of MCMC chief u
Views : 2424 Replies : 0
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 39352 Replies : 328
(QUIZ) Which Disney Princess Are You Based on What You Eat?
Ladyreverie(QUIZ) Which Disney Princess Are You Bas
Views : 27839 Replies : 103

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 12:11 AM GMT+8 , Processed in 0.341441 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list