CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 17734|Reply: 206

“Rutin Harian Saya, Makan, Tidur, Memasak, Kopi, Membeli-Belah” – Intan Najuwa

  [Copy link]
Post time 8-6-2024 01:50 PM | Show all posts |Read mode




Pelakon Datin Intan Najuwa berkongsikan dia mengambil keputusan untuk memperlahan kerjaya seni atas permintaan suaminya, Datuk Ahmad Asraf Azman.


Menerusi perkongsian di Insta Story, Intan berkata dia tidak menerima tawaran berlakon tahun ini kerana suaminya mahu meluangkan lebih banyak masa bersama di rumah.






“Saya tidak akan membuat sebarang penggambaran tahun ini kerana suami meminta saya untuk berehat sekejap.


“Suami sangat manjakan saya dan meminta berehat di rumah sahaja. Nampaknya macam dia suka saya duduk rumah,” katanya.


Sementara itu, Intan berkata fokus utamanya kini kepada perniagaan dan rumah tangganya. Malah, Intan berkata rutin hariannya kini berubah selepas tidak lagi sibuk dengan penggambaran.


“Buat masa ini, saya menumpukan perhatian pada perniagaan dan perkahwinan saya. Saya bekerja tanpa henti ketika masih bujang, kini bersyukur akhirnya berpeluang untuk berehat serta menghargai setiap saat bersama suami dan keluarga.


“Rutin harian saya kini hanya tidur, memasak, makan, melakukan Pilates, minum kopi dan membeli-belah. Hidup yang sangat produktif,” tulisnya.


SUMBER: Kosmo/Rotikaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2024 02:13 PM | Show all posts
“Rutin harian saya kini hanya tidur, memasak, makan, melakukan Pilates, minum kopi dan membeli-belah. Hidup yang sangat produktif,” tulisnya.


Minah ni paham ke produktif tu hape?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
So ko abis tak belajar law dulu? Orang lain belajar 3, 4 tahun..Ko mcm x nmpk sgt belajar nye pun..Ni mkn, tido,  shopping je lagi la tak nmpk belajar..Dulu masa before kawin asyik shooting..post blajar pun sekeping dua je..Ke gebang je konon belajar law kat oversea tu..Setakat gmbar sekeping dua pegang buku n laptop..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
satu lagi ko tertinggal keding. study!
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 8-6-2024 02:43 PM
So ko abis tak belajar law dulu? Orang lain belajar 3, 4 tahun..Ko mcm x nmpk sgt belajar nye pun..N ...

itu sekadar impress tollowers dia jerrr...
yg tollowers punnnn
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlainan pula dgn sorang cik puan tu yg kena bekerja
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-6-2024 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kerani_je replied at 8-6-2024 02:43 PM
So ko abis tak belajar law dulu? Orang lain belajar 3, 4 tahun..Ko mcm x nmpk sgt belajar nye pun..N ...

Aku pnah tanya dlm ni sblm ni soalan tu. Tp aku pulak kena balik dgn forumers dlm ni. Dikata jgn dengki hidup org, intan aman2 ke masih study n dah nak habis katanya. Entahlah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak kawen, asik post psl terpaling taitai terpaling kelas belakang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2024 03:59 PM | Show all posts
Apa gossipnya ni? She's forever showing off her perfect life errkkkk NEXTTTT
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling dimanjakan.
Terpaling minum kopi jumpa jodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni berniaga ape
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
primarikey replied at 8-6-2024 04:18 PM
Dia ni berniaga ape

Hair products
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
cempakaa replied at 8-6-2024 04:22 PM
Hair products

Oooo patut la rambut dia cantik kepuk2
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
aceceh aceceh wat a happiest loife kannnnnn
lady in leisure
so foto dlm kereta tu dia flex cap brand apa tak?

#lifeofamakdatin
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah habis foundation ke? Takde kuliah ke?


Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cerita pasal dia hampir sama jer semua..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-6-2024 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuda lupa nak sebut ke tintan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik dah tak sambung study ker dik non... Kuikui. Dapat rembat laki kayo lupa sudehhhh ngan cita2.

Choiiiiii lah kau nih
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
jaga2 dik, kang jadi masalah takde benda nak show off pulak kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2024 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak happening pun nak show off. Relax2 sikit macam Tiqah tu boleh tak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 02:00 AM GMT+8 , Processed in 0.101315 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list