CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 9476|Reply: 79

Solekan ‘Anniversary Day’ Janna Nick ditata rias oleh jurusolek terkemuka Thailand, Barbara Beer jadi tumpuan, Peminat teka harga RM10K

  [Copy link]
Post time 10-6-2024 04:57 PM | Show all posts |Read mode




Pelakon Janna Nick dan suami, aktor Dini Schatzmann tampil mencuri tumpuan peminat setelah pasangan itu meraikan ulang tahun perkahwinan yang pertama dengan majlis gilang- gemilang.


Namun, apa yang paling menarik perhatian adalah apabila wajah cantik Janna ditata rias oleh jurusolek terkemuka dari negara Thailand iaitu Barbara Beer.


Dalam perkongsian TikTok itu, wajah Janna disolek dengan solekan ringkas namun berseri dan tidak terlalu tebal.


  



Kata netizen, solekan tersebut menonjolkan lagi kecantikan pelakon itu dan membuatkan dia kelihatan anggun dan mahal.





"Dia macam tak make up sangat, tapi so cantik."


"Love makeup dia. Kening natural, tak macam orang lain mekap yang nampak cetak sangat keningnya."


Sekadar info, Janna Nick dan Dini selamat bergelar suami isteri pada pertengahan Jun 2023 yang lalu. Majlis pernikahan pasangan itu diadakan di sebuah hotel di Langkawi, Kedah.


Sumber : Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni cantik mcm korea tp lg cantik la dr korean yg bnyk fake tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 05:10 PM | Show all posts
bila sebut pasal anniversary ni, teringat kes jemput ustaz wadi datang majlis diorang
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg letopans sgt
mekap baju walau sarat gitu pun mmg cantik kena dgn dia..

so next year nnt tema apa pulak agak2 eh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Serious even dia cm tu..tp kulit dia cantik sgt gebu, Putih licin
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakalan jejak langkah cheta ke sanding tiap tahun...kalau selang 5 tahun understandable la..lantak la duit korg
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-6-2024 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rutin mandi bersama..hahaha..k la k la terpaling bikin romantis
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cousin sister hari tu kawin, Beer jugak yang makeup. Pi Bangkok bulan lepas, outing dengan dia orang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ehh ada pengikut cheta
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun sejenis suka mekap thai. sbb tk npk heavy and sesuai skin tone asia. klu mekap indo i surrender. I sejenis yg tk boleh heavy sgt mekap sbb akan buat i npk pale dan kusam. mekap janna ni refreshing giler dan dia npk comel.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 10-6-2024 05:59 PM
Cousin sister hari tu kawin, Beer jugak yang makeup. Pi Bangkok bulan lepas, outing dengan dia orang

Pastu, jd efek mcm jana ni jgk ke tak? Or ikot muka? Sbb muka jana ni mmg mcm kulit ploles, chinese look gitu kan. Kalo mekap kat org lain, efeknya jd mcmne?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya boleh selalu sanding (dgn org yg sama la). Kalo marhaen buat gini mesti org rasa pelik
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dia mcm telur. nothing special.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by irvene at 10-6-2024 08:02 PM

i dh beli lipstick barbara ni. 2 batang pulak tu. sesungguhnya tidak sesuai dgn bibirku.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak x tebal elok dgn muka mek jenna…
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sukanyanyi replied at 10-6-2024 06:21 PM
Pastu, jd efek mcm jana ni jgk ke tak? Or ikot muka? Sbb muka jana ni mmg mcm kulit ploles, chines ...

Cousin sister tu ada acne. Technique and steps dia buat tu, acne terus tak nampak, so flawless. Glass skin. Makeup tak tebal and ringan.
Beer ada post kat his IG and TikTok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 10-6-2024 06:46 PM
nampak x tebal elok dgn muka mek jenna…

Memang Beer punya makeup tak tebal
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aku je ke rasa mcm mekap kali ini macam kelabu asap?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by doubleA at 10-6-2024 07:27 PM

Kerja keras, gain money, spend money pun keras juga. Membazir anniversary dah macam resepsi, akan jadi acara tahunan ke? Nampak lost jannah ni, dan dini byk mengikut je. Dan nampaknya jannah masih lost sesuatu dalam diri, that’s why dia buat benda macam2 utk divert ke kepuasan diri, mungkin dgn netizen dan kengkawan memuji boleh bagi dia happy.

Ni spekuan iols je tau tak suruh sesape percaya. Agree to disagree jah

Kalau iols kaya, iols simpan siap2 utk bersara awal, by 40an hidup dah tenang, debt free dan kalau kerja pun utk isi masa lapang lek2 tenang2 takda apa nak dikejarkan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam cikta pulak korang nih... Candle light dinner sudahlah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 01:08 PM GMT+8 , Processed in 0.574303 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list