CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6456|Reply: 34

“Dagu Tetap Milik Mama..” – Shila Amzah Kongsi Foto Anak Kedua Selepas Sebulan Melahirkan

[Copy link]
Post time 10-6-2024 05:06 PM | Show all posts |Read mode




Penyanyi terkenal, Shila Amzah ada berkongsi foto anak keduanya, Rhea Akira yang kini mencecah umur sebulan.


Shila berkongsi foto demikian menerusi satu hantaran di Instagram buat tatapan peminat dan pengikut media sosialnya.


  



'Assalamualaikum aunty and uncle. Hari ini genap @rheaakiraa sebulan. Doakan Rhea jadi anak yang solehah ya."


Kata Shila lagi, Rhea banyak mengikut wajah Ubai namun dagu anak perempuan pasangan itu tidak lari daripada rupanya.


"Muka banyak ikut papa dia @ubaimz, tapi dagu tetap milik mama."


Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat tampil memuji kecomelan puteri kecil itu.


  



Sekadar info, Ubai dan Shila selamat bergelar suami isteri pada 5 Ogos 2021. Shila sebelum ini pernah berkahwin dan turut mempunyai seorang anak lelaki iaitu Seth Uwais.


Sumber : Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah & baby comel..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak girl mmg biasanya ikut muka ayah kan.. sesetengah features je mungkin ikot mak kan, mcm anak dia dpt dagu dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sukanyanyi at 10-6-2024 05:52 PM

Anyway salute sbb tak menggelabah psl ain ke apa ke. Lepas 7 ari kan dah ok kalo tak silap? Masa baru lahir tu jela dia bubuh sticker
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
comel sungguh bby dia... Semoga jd anak yg solehah dan jd penyejuk hati dan mata ibu ayah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
muka sebijik cam ubai..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-6-2024 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
eh eh comelnya baby
mesti seth happy gila dpt adik girl
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
comelnya rhea
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Omeynye rhea
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah comelnya baby rhea.. moga membesar dengan baik ye sayang
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka ikut bapak means da besar nnti ada iras liyana jasmay jugak ke camane?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya ada baby.

Tapi mengandung, beranak, berpantang pehtu bersengkang mata jaga baby tu yang tabest.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-6-2024 10:03 PM
Bestnya ada baby.

Tapi mengandung, beranak, berpantang pehtu bersengkang mata jaga baby tu yang tab ...

Setuju kaka. Apaknya sedap dengkur.

Semoga rhea membesar dengan sihat. Muka apak ubai sangat awok ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
hokeypokey replied at 10-6-2024 06:32 PM
muka sebijik cam ubai..

Gmbar kedua tu senyum pon mcm ubai. Ank 1st pon ikut muka ex
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:41 AM | Show all posts
comelnya baby, muka bapak dia sungguh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Cutenye baby!! Tahniah Shila n Ubai!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:14 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-6-2024 10:03 PM
Bestnya ada baby.

Tapi mengandung, beranak, berpantang pehtu bersengkang mata jaga baby tu yang tab ...

Walaupun katanya tak best, tapi itulah hakikatnya satu anugerah yg sangat bererti bagi wanita yg berkahwin iaitu menjadi seorang ibu. Berapa ramai mereka yg belum ada rezeki mendapat anak, sangat2 mendambakan kehadiran seorang baby tanpa memikirkan cabaran2 yg perlu ditempuhi.
Mengandung, melahirkan, berpantang, menjaga anak dgn penuh kasih sayang dn berkorban apa saja, that makes U a mother, menjadi ibu yg tiada galang gantinya dunia akhirat.

Berakit2 ke hulu, berenang2 ke tepian, a mother shall finally be proud of herself bila anak menjadi anak soleh/solehah dn berjaya dlm hdupnya. Ibu, ibulah yg tak akan jemu2 melimpahkan doa untuk anak2nya selagi hayat ibu dikandung badan miskipun kalau anak itu pergi duluan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Semoga baby ini membesar dengan baik & cerdas, Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka ubai ...comel gegirl....congrats #shibai
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 01:03 PM GMT+8 , Processed in 0.063991 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list