CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5691|Reply: 27

"Kene Swap Test" - Dijangkiti Influenza B, Terpaksa Tidur Asing Bimbang Jangkiti Anak Dan Isteri!

  [Copy link]
Post time 10-6-2024 06:09 PM | Show all posts |Read mode



"Doktor ada pesan agar dia berehat dalam masa lima hari ini dan kalau boleh jangan dekat dengan orang sebab takut berjangkit.

"Kebetulan beberapa hari ini kami memang free, tiada undangan persembahan jadi duduk di rumah sahaja.

PENYANYI Fuad Rahman dijangkiti virus Influenza B selepas mengalamai gejala seperti deman, batuk dan sakit badan sejak beberapa hari lalu.

Isterinya iaitu penyanyi tom memberitahu suaminya mengambil keputusan mendapatkan rawatan di klinik selepas kesihatannya semakin menurun sebleum disahkan dijangkiti virus berkenaan.

"Sebenarnya Fuad sudah mengalami demam, batuk, selesema dan sakit badan sejak beberapa hari lepas.

"Fuad ini sejenis kalau sakit dia tak suka pergi klinik tapi agaknya dia memang sudah tak tahan sakit sangat, jadi dia ajak saya jumpa doktor pagi tadi.

"Maknanya saya tahu dia benar-benar sakit sebab selalunya dia akan telah ubat sahaja," katanya kepada mStar.

Dalam pada itu, Tom memberitahu Fuad dinasihatkan untuk mengasingkan diri dan tidak berada dekat dengan ahli keluarga lain bagi mengelakkan jangkitan.

Disebabkan itu, tom mengasingkan diri terutamanya daripada anak perempuan mereka iaitu Anggun yang baru berusia empat bulan.

"Bila Fuad tak sihat ini, memang kami jarakkan dia dengan keluarga. Tom dan anak-anak tidur di bilik masing-masing dan Fuad tidur di sofa ruang tamu," ujarnya.

Sebelum itu, Tom memuat naik hantaran di Instastory berkongsi video memaparkan suaminya sedang menjalani ujian calitan di sebuah klinik.

Tom kemudiannya menunjukkan hasil pemeriksaan mengesahkan Fuad disahkan positif Influenza B.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-6-2024 06:20 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2024 06:20 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2024 06:20 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2024 06:21 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Swap amendanya, nak tukar dgn sapa
Swab la tt oii!
Buruknya la hai pesen rambut gitu
Darat sgt dah rupanya
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-6-2024 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo aku x kenal dia ni, mesti aku ingat kelindan lori angkat buah sawit ke kilang
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan buruh kelapa sawit mana masuk bod gosip
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 09:30 PM | Show all posts
Hai TT @Raline @Racurve
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
adeh mmg style gitu ka rambut si laki ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ingatkan indon jaga ladang
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya hampon ingatkan Bangla mana tadi. Kelam sangat rupanya Fuad tanpa filter yah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
yihhhh igt sapa la yg karat sangat nih
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dgn rambut dia??? Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 10:23 PM | Show all posts
very the boyan iya kalau nak vass sikit kena sebut Bawean
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 08:24 AM | Show all posts
memang suka SWAP ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Mullet cut beliau kelihatan tersangat la desa konoha.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:04 AM | Show all posts
Ingat PATI mana la
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Swap apa, babi??
Swap muka kau supaya jadi nampak lebih seperti manusia??
SWAB lah babi. SWAB. Nama je Singaporkean, tapi English hauk.
Part tak jumpa urat tu, sbb kau byk berdadih kan?
Yihhhh. Daahla babi, taik dadih pula.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam nya ya ampunnnnn
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:08 PM GMT+8 , Processed in 1.047961 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list