CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: EJALTI

[Tempatan] Mengapa harga minyak tak turun: Ini penjelasan Rafizi Ramli

  [Copy link]
Post time 11-6-2024 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kasibiman replied at 11-6-2024 09:49 PM
2008 purata WTI USD 97. Diesel RM 1.85.

KAU kata buleh turun.

Penipuan mereka tidak akan berjaya sekiranya raykat tak benak2 dan sewel2

Bijak pandai macam bangkem tak pernah terpedaya dek tipu daya mereka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 11-6-2024 07:42 PM
Dolu2 refleksologis iols soh tgk ceramah piji yg sampai mic drop tu... iols tak berminat.. cenggit ...

Conclusion is lapiji ni sebenarnya tong kosong yg manipulate rkyt, cara dia dgn memperbodohkan marhaen yg sdg tertekan dgn kdn hidup, org mcm ni x kan ada sifat mintak maaf klau dia silap sebaliknya dia akn konfront lg seolah2 org lain yg bersalah dia je betul.....bahaya org mcm ni nauzibillah minzalik
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Gelak jelah aku mampu atas kebodohan arwah2 pengundinya dahulu dan sekarang...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 09:25 AM | Show all posts
Solokkk replied at 10-6-2024 08:55 PM
Antara politician terSIAL  . Mohon kena heart attack lagik sekali dan terus mampos.

Aamiinnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Firenzza replied at 12-6-2024 08:32 AM
Conclusion is lapiji ni sebenarnya tong kosong yg manipulate rkyt, cara dia dgn memperbodohkan mar ...

Tatau la kalau refleksologis masih caya deme ni.. dia subscribe dap punya grup wasap
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 11-6-2024 10:32 PM
Penipuan mereka tidak akan berjaya sekiranya raykat tak benak2 dan sewel2

Bijak pandai macam bang ...

Ehh.. bkn ka bangkem caya teori konspirasi dan antibeksin?
Tang mana bijak pandai tu?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 01:11 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 12-6-2024 08:11 PM
Ehh.. bkn ka bangkem caya teori konspirasi dan antibeksin?
Tang mana bijak pandai tu?

berbelas tahun pensokong rafizi anggap merekalah paling bijak paling pandai.. bangga sungguh dorang share formula2 rafizi

sekarang satu persatu kebenaran terpancul jua akhirnya gitew
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 13-6-2024 01:11 AM
berbelas tahun pensokong rafizi anggap merekalah paling bijak paling pandai.. bangga sungguh doran ...

Masa dia pompang pasai gaji kat petronas, itu sudah red flag..

Lepaih ni ada lagi ka penyokong dia?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 13-6-2024 06:26 AM
Masa dia pompang pasai gaji kat petronas, itu sudah red flag..

Lepaih ni ada lagi ka penyokong d ...

Lapigi ni lyk jual minyak ubat kuat kt pasar mlm jerrr, lidah bercabang.....kemunafakan, kemunafuckan ni la orgnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 11-6-2024 12:14 AM
janganlah diungkit kebodohan lama mereka

setiap manusia ada titik bodoh dalam hidup mereka

Bang kem mesti puas ati kan.. Finally smua org terkena dgn ph
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 13-6-2024 08:09 AM
Bang kem mesti puas ati kan.. Finally smua org terkena dgn ph

Berbelas tahun bangkem dicop bodoh dungu, kerana bangkem tak percaya anwat akan hapuskan tol, turunkan harga minyak, hapus hutang ptptn etc

Berbakul bakul makian bangkem terima tiap kali bangkem bantah formula rafizi.. taksub sungguh dorang ni dulu dengan hasutan rafizi

Akhirnya selepas hampir 20 tahun, kebenaran muncul jua akhirnya chup ah ah gitew... kini bangkem sangat berpuas hati memulangkan paku buah keras terhadap puak yang pernah menghina bangkem macam2
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:59 AM | Show all posts
itulah realiti politician yang pandai dan suka berdebat.. berhati2 jangan terpedaya lagi.. renung betui2 isi2nya, jangan sampai kena scam.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:03 AM | Show all posts
tripleid replied at 10-6-2024 09:07 PM
Bangla,rohingya tu dah berpuluh tahun beranak pinak kat Msia enjoy barang2 harga sabsidi hak rakya ...

hahah typical walanon bodohh, dh kene kencing...masih ade je dalil...
cube laa kalau kerajaan lain yg buat, perhh mau dengung2 bangnon... "sedaghaaaaaaa"
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Firenzza replied at 13-6-2024 07:21 AM
Lapigi ni lyk jual minyak ubat kuat kt pasar mlm jerrr, lidah bercabang.....kemunafakan, kemunafuc ...

Hahaha.. dasat hang ngutuk
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 15-6-2024 01:23 PM
Hahaha.. dasat hang ngutuk

Selayaknya kena kutuk, cer chuols tengok ceramah sg bakap yg dia mati2an ckp knp minyak x turun rega. Blh refer TikTok isham jalil, dia ckp diesel naik rega sbb ketirisan...... dia blh tuduh nelayan seludup diesel billion2 dlm perahu pastu jual kt tgh laut kapal2 besar tgh standby tggu......

Sbb tu iols berani ckp lapigi ni tong kosong, klau tgh tidur pun dia blh mengigau merepek ckp x masuk akal
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 12-6-2024 08:11 PM
Tatau la kalau refleksologis masih caya deme ni.. dia subscribe dap punya grup wasap

Kalo hari2 dgr...takde sumber lain yg didgr mmg still akan mendamba memuja la piji ni...
Sah2 la piji ngonar sama dgn paknon...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyak naik kerana ketentuan Allah S.W.T.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Firenzza replied at 15-6-2024 02:10 PM
Selayaknya kena kutuk, cer chuols tengok ceramah sg bakap yg dia mati2an ckp knp minyak x turun re ...

Dah byk sgt tgk kartun.. sbb tu pikiaq pun tak masuk akal
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 15-6-2024 02:16 PM
Kalo hari2 dgr...takde sumber lain yg didgr mmg still akan mendamba memuja la piji ni...
Sah2 la p ...

Iols tak salahkan deme sbb deme taktau, didikan pun tak tinggi..

Hat yg didikan tinggi tapi masih kena tipu tu yg iols tak paham
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 13-6-2024 08:40 AM
Berbelas tahun bangkem dicop bodoh dungu, kerana bangkem tak percaya anwat akan hapuskan tol, turu ...

Bangkem.umur berapa?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:46 PM GMT+8 , Processed in 0.066168 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list