CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5247|Reply: 30

Ramai Terpegun Lihat Penampilan Terbaru Puteri Sarah Liyana, ‘Glow Up’ Selepas Perpisahan -”MasyaAllah Cantik Sangat”

[Copy link]
Post time 10-6-2024 08:02 PM | Show all posts |Read mode






Sejak kembali solo, kelibat aktres Puteri Sarah Liyana sentiasa menjadi tumpuan terutamanya pengikutnya di media sosial kerana mahu melihat kehidupannya sekarang.


Terbaru, foto dimuat naik oleh Sarah semalam ketika menghadiri majlis ulang tahun perkahwinan rakan baiknya, Janna Nick meraih perhatian ramai di platform Instagram.


Menerusi hantaran di Instagram, ramai terpegun melihat ‘glow up’ ibu kepada dua cahaya mata itu selepas perpisahannya.


Hantaran dikongsikan Sarah memaparkan dirinya anggun bergaya dengan gaun serba hitam dan badannya yang langsing juga turut mencuri tumpuan.


Ramai pengikutnya memuji wajah Sarah yang berseri-seri dan ada yang berpendapat senyumannya cukup membuktikan kegembiraan yang dirasainya kini. Rata-ratanya terpesona dengan penampilan terbaru Sarah sejak tidak lagi bersama bekas suami.


Sarah turut berkongsi gambarnya bersama rakan-rakan aktres iaitu Diana Daniella, Aprena Manrose dan Nadia Brian menerusi satu hantaran lain di Instagram.


  



Kecantikan solekan Sarah juga turut menerima pujian ramai termasuklah rakan selebriti yang berkata mekap tersebut menyerlahkan lagi keanggunan ibu kepada Syaikhul dan Sumayyah itu.






Ada yang berkata Sarah tetap menyerlah cantik meskipun bertudung dan beberapa individu sempat mendoakan agar aktres tersebut berjumpa dengan lelaki yang lebih menghargainya di masa akan datang.


"MasyaAllah cantiknya dia bagai bidadari. Semoga hadir seseorang yang lebih menghargai."










SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 09:05 PM | Show all posts
masyaAllah cantiknya Tiz Zaqyah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawanya diaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik make up ko sarah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Makeup sheols cantik ye yg masa ni. Bkenan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai sgt mekap ni dgn dia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-6-2024 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mekap cantek
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 08:14 AM | Show all posts
makeup ngan warna baju main peranan gak kot. nmpk dia muda dari usia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 08:20 AM | Show all posts
mmg lawa... mekap pun nice je
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 08:22 AM | Show all posts
Cantikkk..berkenan dgn style make up mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:21 AM | Show all posts
sarah xyahlah sibuk nk tulis indon. tulis jelah melayu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Memakcik vibes tk de la classy mana pn.. Jgn saman...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Pehal nk jd yindog.... Mcm bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 11:12 AM | Show all posts
dak duduk indon ke dia? ke baru berkawan dengan indon tak sampai setahun, dah pandai tukar bahasa? hahahaaa..me tanya je
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sgt??? buta ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik apa acik2 porem oiiiiii kan ke tu filter.. tapi iols suka dress dia yg sedikit kekampungan tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 01:17 PM | Show all posts
cantik make up dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:35 PM | Show all posts
Okeh...kalau syantik iols takan nafikan walauphonnn gue gak ngefans loe. Gambar ko kat tetengah tu ada sket cam tikah menantu jeton. Bertiang nok terpelanting rohingya rempit ppr naik motor kriss pepetang samdol.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:42 PM | Show all posts
mekap dan baju die cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau freehair lagi cantik
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 402 Replies : 1
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 212191 Replies : 3778
Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3
hotmakInstafamous Rempit (kak yah, kak zah & t
Views : 196854 Replies : 1715
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 35182 Replies : 35
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28051 Replies : 83
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84265 Replies : 3762
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20336 Replies : 329
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38809 Replies : 312
Konsert Qalam Noraniza Idris
Lulu_717Konsert Qalam Noraniza Idris
Views : 13894 Replies : 92
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29682 Replies : 234

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 05:12 PM GMT+8 , Processed in 0.143687 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list