CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7859|Reply: 14

Ramai Yakin Ibu Bapa Bukan Pelaku, Video Lama Zayn Rayyan Gembira Merentas Desa Sambil Dipimpin Raih Perhatian

[Copy link]
Post time 11-6-2024 11:11 AM | Show all posts |Read mode




Beberapa hari lalu, keluarga ibu bapa kepada arwah kanak-kanak autistik, Zayn Rayyan melaungkan rasa marah di perkarangan mahkamah kerana anak-anak mereka dituduh membunuh darah daging sendiri.


Mereka menyifatkan hal yang berlaku ini fitnah semata-mata dan ibu bapa Zayn telah dianiaya.


Terbaru, melalui laman TikTok, tular video memaparkan arwah Zayn menyertai sukan merentas desa yang diadakan oleh pihak sekolah.


Zayn turut kelihatan amat gembira apabila menyertai merentas desa itu dan hal yang lagi menarik perhatian adalah bapanya turut lari bersama disisi arwah sambil memegang tangannya.


Disebabkan itu, kebanyakkan netizen yang meninggalkan komen yakin bahawa ibu bapanya bukanlah dalang disebalik kematian anak autistik itu.






Sekadar info, pada 6 Disember 2023, adik Zayn Rayyan ditemui meninggal dunia di anak sungai, berhampiran kawasan Apartment Idaman, Damansara Damai, Selangor, kira-kira jam 10 malam.


Sumber :TikTok/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Yakinnye kamu….tak sengaja@kesian@sedih@kambing itam tu tolak tepi la…setakat bg gambo berbicara sume xleh pakai…hanya jauhari kenal manikam..grammy award je la nokssss…
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Netz ni over betul. Siasat pun based on apa yang ada kat medsos. Mere speculation. Polis dah tentu2 ada physical evidence. Patut ramai orang makin gila sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:31 PM | Show all posts
Halah halahh halahhhh acik2 fesbukkkk
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
"Kita x main 'rasanya'...kita kumpul bukti dan fakta"-detektif vasques
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Xdak nya bukan.
Sah la dia.
Smpai tahap berbaju oren kena lakonkan semula.
Poddaah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-6-2024 12:49 PM | Show all posts
Sejak bila acik2 netizen ni cerdik? Letak sebiji gambar terus cair. Letak sebiji lagi terbakar jadi abu. Esok2 tukar lagi, sebegitu jadi lalang sampai ajm.

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah le tak berani nak ckp byk tp mcm2 blh jd. Depan org mmg le jaga tingkah laku. Kadang2 bila penat keletihan angin tak baik blh jd lain pula
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 01:40 PM | Show all posts
kira clean jugak la pembunuh ni buat keje..masa awal2 polis cari sekeliling kwsn flat tu x jumpe, tup2 ade plak jasad budak tu kat air tu..masa bile la dia dtg letak jasad bdk tu tanpa sesiapa nampak
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd Ebit lew tu pun baik sgtla kan..tgk dia bantu org...

Hakikatnya

Euwww
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:47 PM | Show all posts
hensem eh arwah zayn ni. kalau dia bukan autism, helok membesar jd lelaki idaman malaya arwah ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurtijen dkt tiktok sebak manjang tgk video parent adik Zayn ni. Nyampah aku
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hensem arwah zayn
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
I have no idea.
Siapa sahaja boleh jadi pelaku.


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 04:18 PM | Show all posts
tak sabar nak tau kebenarannyaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 12:58 AM GMT+8 , Processed in 0.271522 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list