CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

“Dah Putus Mei Lalu” – Hasrat Azri Iskandar Nak Tamatkan Zaman Duda Musnah, Kekasih Dedah Tiada Keserasian

  [Copy link]
Post time 12-6-2024 03:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Uishhh... Filter kemain ya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus ..sila lps kn boya tembaga tua ni ke dlm lombong...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bottombikini at 12-6-2024 07:04 AM
pocongkiutss replied at 12-6-2024 01:14 AM
Aaaaaahahahhahahhahahahahahhahahahahahhaha

Adeh..punah la harapan acik porem dijemput ke kenduri


bila kah mejlis si leha?

jeri ni mcm king gak
arap rupe je
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:10 AM | Show all posts
lambat lagi la nampaknyer acik jeri nak jadi datin.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik jeri ni kalau tak keje elok mati jelah
Hidup pung takdak guna..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
ok lah terselamat dari membela bewak..
datin azri ni kusut masai tak terurus betul ek
lepas ni tak tahu pompuan mana pulak..
ES pun tak nak dia ni balik rasanya..19 tahun dah dia bela bewak mana nak tahan..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-6-2024 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 12-6-2024 01:14 AM
Aaaaaahahahhahahhahahahahahhahahahahahhaha

Adeh..punah la harapan acik porem dijemput ke kenduri

tapi Leha pun dah diam kohkohkoh..
check in St. Regis HKL dah agaknya..dah lah tengah tunggu wedding of the year ni. Tak sabar nak tengok hasil baju RR dan pelamin rekateemor
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain ye muka datuk ni tiktok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni ke Dr?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon pakcik jeri rajin2 lah gi mandi bunga
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:49 AM | Show all posts
beatgirlX replied at 11-6-2024 10:48 PM
Selepas berpikir panjangggggg....

'selepas membaca komen netizen'
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:04 AM | Show all posts
muka dato ni mcm mia ahmad la
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:13 AM | Show all posts
sukacactus: Bezanya pic kiri dan kanan, padahal org yg sama…filter punya penangan


meols pun beria telek utk perbandingan.

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:21 AM | Show all posts
sape budak2 llaki sbelah azri dlm gambar tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
nasib x tempah baju lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayoo dlm tiktok filter lawoo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 08:36 AM | Show all posts
LipasComel replied at 12-6-2024 08:04 AM
muka dato ni mcm mia ahmad la

Haaa kan...ada laa sipi2
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:40 AM | Show all posts
Buat penat je si Elly ritu pinangkan. Kemain cam tak sabau nak lepaskan beban menunjuk serata alam. Ni da tak jadi la pulok.
Baru nak nengok heols naik pelamin. Da la melepas reramai nak muntah bejemaah ritu.



Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:50 AM | Show all posts
yg sebelah dato tu anak jeri ke anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:56 AM | Show all posts
sukacactus replied at 11-6-2024 11:38 PM
Bezanya pic kiri dan kanan, padahal org yg sama…filter punya penangan

hahahahaha... sebelah kanan tu wow mulus, runcing....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:31 PM GMT+8 , Processed in 0.095175 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list