CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

“Dah Putus Mei Lalu” – Hasrat Azri Iskandar Nak Tamatkan Zaman Duda Musnah, Kekasih Dedah Tiada Keserasian

  [Copy link]
Post time 12-6-2024 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus datuk, buat apa tanggung beban. Sayangi dirimu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 09:26 AM | Show all posts
laaaaa...uncle Jeri dah berangan dpt duduk rumah besar free, makan free sgl2nya free...alih2 jadi gini
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
divalaura replied at 12-6-2024 07:32 AM
tapi Leha pun dah diam kohkohkoh..
check in St. Regis HKL dah agaknya..dah lah tengah tunggu weddi ...

Leha mana plak....iols tertinggal mrt nih
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Calling achik jera....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 12-6-2024 09:53 AM
Leha mana plak....iols tertinggal mrt nih

Leha terpaling tempah baju RR, pelamin rekateemor dan terpaling pregnant anak BF sampaikan baru seminggu dah rasa gerakan dalam perut.
Leha tu mental..tapi mental yang jenis ganggu orang, at the same time nampak dia ok. Padahal dia tak ok pun
IG dia zulaihaanuar.
now dah senyap dia..dah kena angkut masuk wad HKL agaknya sebab minggu lepas teruk sangat dia meracau haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:36 AM | Show all posts
dlm benang2 lama masa zaman pacik jeri masih bini eh laki ellie, majoriti porumer terutamanya porumer2 birah pakat berlendir dgn jeri dan gigih caci maki hina ellie


skrg ke mana menghilangnya porumer2 birah tu? tak nak kutip pacik jeri pojaan uols ni buat laki ke?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-6-2024 11:03 AM | Show all posts
bESO BETUL LENGAN ATOK nOORA NI YE
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:03 AM | Show all posts
bESO BETUL LENGAN ATOK nOORA NI YE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 11:12 AM | Show all posts
sambung jer la semula dgn acik jera tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:14 AM | Show all posts
acik jeri ni serabai sgt.
cerr kekemaskan diri tu sikit..trim rambut bagai..confirm ramai dato' nak jadikan acik jeri ni datin diorg.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin pacik jerie asik mintak duit kot...tu yg red flag terus. Nasib tok nora boleh pikir waras.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Keputusan lepas istikoroh barangkali..ngeeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 12:26 PM | Show all posts
tebal nyee mekup datuk, mesti mantenance tinggi, mujur tak jadi ngan abg jeri
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 01:02 PM | Show all posts
Tebalnya filter & edit
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 01:29 PM | Show all posts
edoraixora replied at 12-6-2024 11:14 AM
Mungkin pacik jerie asik mintak duit kot...tu yg red flag terus. Nasib tok nora boleh pikir waras.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 02:21 PM | Show all posts
muka real dengan muka filter beza ya amponnnnn..
bagai langit dengan bumi kekdahnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 02:42 PM | Show all posts

eeiiiii...teruknya perangaitak rasa malu ke?

seb baik lah ex bini tu layan, kalau aku suruh apply kat pusat zakat jadi asnaf

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sukanyanyi replied at 11-6-2024 10:57 PM
Heheh.. i laik cara uols pikir..

hahahaha btul kan.. nk kata hensem, dh tua kecut dulu muda tasty la jugak.. nk kata popular pun dah sendu skrg.. selekeh mcm tak mandi jer.. tak berbaloi nk tanggung.. nk ikut jejak shahir tak dapatttt
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulilahh
Acik noraa bijakkk jugak yaa
Igtkan asalkan berlakiii
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
bagus la x dpat Jeri jadi datin..dah la tokkay tu ada lombong emas, takut la tu Jeri perabihkan rete tokkay
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:33 AM GMT+8 , Processed in 0.093830 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list