CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

“Dah Putus Mei Lalu” – Hasrat Azri Iskandar Nak Tamatkan Zaman Duda Musnah, Kekasih Dedah Tiada Keserasian

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 08:43 AM | Show all posts
datuk noora kay ni yang pernah jadi model dulu ek...atau dia dh buat product dulu2...tnama tu mcm penah nampak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 09:52 AM | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 12-6-2024 06:59 PM
Teruknya achik jeri mmg papa kedana betul. Terang2 plak tu mengaku kaki meminjam. Melepas jd datin ...


Dia ckp acik ellie pon pinjam..Boleh caya ke?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:19 AM | Show all posts
Edited by deebiz14 at 13-6-2024 10:38 AM

Kat butipulnera tu, si Ellie ni beriya back-up bam Jeri.

Katenya si Datuk tu yg tak sabar nak kawen dan pihak Jeri yg mintak tangguh (tangguh sbb takde duit kottt).

Ala Ellie kutip je la balek si abam lembam ni.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:32 PM | Show all posts
entah2 acik elly dgn datuk ni dah kaotim... datuk ni pun dpt la limelight kejap...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa station tv reject heols ya? Kalau nak cakap pasal controversy, paling kecoh pun pasal penceraian ngan ES. Lepas penceraian tu, heols masih dapat job.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Selamattt dato dari terpaksa nanggung biawakk
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Run datin run
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Glass_shoes replied at 13-6-2024 09:52 AM
Dia ckp acik ellie pon pinjam..Boleh caya ke?

Road tax yg tak brp sen pun tak mampu nak renew ada hati nak pinjamkan duit. Mmg tak la iols nak caya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 09:45 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 13-6-2024 10:19 AM
Kat butipulnera tu, si Ellie ni beriya back-up bam Jeri.

Katenya si Datuk tu yg tak sabar nak kawen ...

Kalau banyak benda tak boleh agree betullah tu Datuk tu cakap tak serasi. Acik Elly ni pun backup benor ex laki.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
deebiz14 replied at 13-6-2024 10:19 AM
Kat butipulnera tu, si Ellie ni beriya back-up bam Jeri.

Katenya si Datuk tu yg tak sabar nak kawen ...

Jadual yg padat???
Hahahhaa..kalah artis paling popular.
Job x berenti ke abe jeri?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain acik elly membekap ex-lakinya yg tak jadi kawen
Eloklah dato tu cancel, nanti dah kawen, acik elly masih nak masuk cmpur urusan ex-laki
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 12-6-2024 08:09 PM

Ada sapa2 boleh tolong sampaikan kpd Si Ellie Ni, Datuk tu dah berlapis dah cakap tak serasi, perkataan sebenarnya yg Nak dikatakan tu adalah tak seKUFU.

Mmg nampak Si Ellie ni lorat Nak interframe Jadi wedding planner bagai, dua2 tu dah tua akad nikah bagi selesai udah le, Nak buat Majlis tu kemudian je la.

Ada tengok wartawan interview Ellie, mmg nampak dia over.

Mmg tak sekufu lansung 2 family Ni nak berkeluarga, eloklah Datuk Nora Kay Ni lari Dulu, kalau tak mmg Akan sentiasa dibayangiboleh Si Ellie Ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
deebiz14 replied at 13-6-2024 10:19 AM
Kat butipulnera tu, si Ellie ni beriya back-up bam Jeri.

Katenya si Datuk tu yg tak sabar nak kawen ...

ellie ni melebih2 lak...tgk dkt tt...xnk jemputan 150org...nk jemput ramai...kadi pn dia yg nk tentukan...
padan la jd nikah...esok2 pnjg isu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 03:20 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 13-6-2024 10:19 AM
Kat butipulnera tu, si Ellie ni beriya back-up bam Jeri.

Katenya si Datuk tu yg tak sabar nak kawen ...

Takkan jerry ni tak berduit.... artis terkenal .. job lebat... sampai penuh jadual.... pelik2....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 05:19 PM | Show all posts
areyam replied at 14-6-2024 03:20 PM
Takkan jerry ni tak berduit.... artis terkenal .. job lebat... sampai penuh jadual.... pelik2....
...

Ha ha haaalasan.

Nak buat rombongan ke Perghlehh pun tak mampu. Yih.



Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 05:23 PM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 14-6-2024 09:54 AM
ellie ni melebih2 lak...tgk dkt tt...xnk jemputan 150org...nk jemput ramai...kadi pn dia yg nk ten ...

hellowww...
achik jeri tu pelakon terkenal semalaya haruslah buat besar2an.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 05:25 PM | Show all posts
acik elly nak buat besar2an tu nak guna duit saper?
duit acik elly? duit acik jeri or duit datuk?

dah tua2 buat ala kadar udah ler..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm yg nak kawen tu anak ellie, padahal ex suami tau. Nasib baik dah angkat kaki tok nora. Klo kawen gak mau kena hadap ellie sekali. Pening oo semua nak control.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk eli punya statement kat tik tok over nyeh.. nak jemput ramai² macam ex laki dia tu muda lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
jlocute replied at 14-6-2024 07:33 PM
Tgk eli punya statement kat tik tok over nyeh.. nak jemput ramai² macam ex laki dia tu muda lagi..

Takkan acik elli sabo achik jeri? Susah benau jodoh nak lekat ye achik jeri. Sabar na.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:04 AM GMT+8 , Processed in 0.898587 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list