CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

“Dah Putus Mei Lalu” – Hasrat Azri Iskandar Nak Tamatkan Zaman Duda Musnah, Kekasih Dedah Tiada Keserasian

  [Copy link]
Post time 15-6-2024 02:03 PM | Show all posts
Azri ni mcm bercinta atas angin je.kjp dgn org ni pastu nk kawen pastu tak jd pastu dgn org ni nk kawen pn tak jd jgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila babeng toxic nya Nek Ellie
Aku kan, sejenis yg jarang nk mampos pakai perkataan toxic tu tau. Sumpah!
Tapi, bila aku tgk TikKetok psl Nek Ellie ni, sampai 4 parts dia berckp, wadefakkkkk. Terkumat kamit molot aku ckp si babi ni toxic ya. Negative nak mampos, sejenis ingat dia besar lah sgt. Babi betul.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww...malula ellie menyibuk...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Naper nek ellie pulak yg macam nak kawenkan anak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sokong tok nora

Acik jerry x capai KPI
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengar dari iv Dato Noora dekat mstar, dapatla meols simpulkan bahawasanya bro Jeri memang totally bewak. Nampak macam jantan melayu terakhir sangat kan heols kalau depan kamera. Rupanya nan hadoo jah bro Jeri ni irl. Serba serbi xreti. Xreti buat keputusan sendiri, xreti urus diri sendiri. Betullah tu tindakan Dato Noora ni putuskan hubungan, katanya bro Jeri xmencapai KPI sheols langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
nurshima replied at 14-6-2024 01:34 AM
Ada sapa2 boleh tolong sampaikan kpd Si Ellie Ni, Datuk tu dah berlapis dah cakap tak serasi, perk ...

Aku ada tengok itview itu..ada ke kak elie nak pegang cincin masa menikah, datok suruh duduk kat dewan sambut tetamu dia taknak. Ehh takkanla saya kena sambut tetamu?? Saya akan berada di tempat nikah bla bla bla..amende hahahhaha

Pastu ulang ulang cakap jeri sibuk shooting..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 16-6-2024 08:28 PM
Dengar dari iv Dato Noora dekat mstar, dapatla meols simpulkan bahawasanya bro Jeri memang totally b ...

Hahahah kawak wei breakfast ngan lunch pun dia tak boleh buat keputusan atau dia mintak duit datuk?? Lawak aku dengar..mmg datok lari la makan pun dia kena jaga..datuk tu sibukkkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayoyo
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tertengok interview dato ni kat tt. Dari cara dia jawab mmg nampak belah sana tu bermasalah. Jenis nak menumpang dia. Malas nak usaha. Semua nak refer kat ex.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sanggup agaknya. Dan dia pun tiba2 rasa femes dah boleh buat live tiktok. Serasa diri retis gitew.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 14-6-2024 01:54 AM
ellie ni melebih2 lak...tgk dkt tt...xnk jemputan 150org...nk jemput ramai...kadi pn dia yg nk ten ...

Dah kenapa bekas bini ada say dalam hal nikah ex laki? Tak kena tempat betul!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 16-6-2024 08:28 PM
Dengar dari iv Dato Noora dekat mstar, dapatla meols simpulkan bahawasanya bro Jeri memang totally b ...

Kan..bodo amat...mmg xleh jd ketua keluarga lgsg.ada ke sikit2 nk tya elly...yg ko bcerai ngan elly dulu pehal.tolol betul jantan mcm ni.yg elly pun pehal nak pedulik lagi  dkt duda biol mcm tu.buang masa
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sukacactus at 17-6-2024 12:10 AM

Bewak veteran + manchild rupanya jeri ni
Nak dibela 24/7 sampai mampus kot
Selama ni tau berlakon & as a sperm donor sj lah
Lain2 semua xreti
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak jeri ni hensem sbnrnya tp tulah fikiran kusut masai. Lagi 1 Ellie pun udah2 la nk interfere dlm kehidupan dorg berdua. Move on jelah. Kalau she nk jemput 150 org jer pun why not? Buat majlis private lg bagus. Bukan soal duit tp the intimacy waktu majlis tu yg best.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Euwwww apa kes ni..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 16-6-2024 08:58 PM
Hahahah kawak wei breakfast ngan lunch pun dia tak boleh buat keputusan atau dia mintak duit datuk ...

Bab mkn2 ni meols rasa sis jeri ni mintak datok orderkan grab kot. Hahahhah tu lah balasan sis jeri curang dekat Dr Jera
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nek ellie ko kawin jelah dgn sis jeri tu blk. Obvious sgt uolz masih sayangkan dia yach? But make it as an open relationship. Tiap kali jeri nk menjalang, uolz kena redha jelah. Kalau betul uolz dh move on, biarlah jeri tentukan hidup dia sendiri. Korang communicate psl anak2 sudahler.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:10 PM | Show all posts
last last karang Ellie kutip balik ke caner
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:17 AM GMT+8 , Processed in 0.096096 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list