CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Ina Naim buka kedai dobi, Tunai hasrat arwah suami - “Saya sendiri sudah membuka dobi. Jadi jangan tanya mesin basuh mana"

  [Copy link]
Post time 12-6-2024 10:17 AM | Show all posts
Ntah2 si Mawi yg bagi modal bukak bisnes dobi mana tau kan.. ekekeek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 10:39 AM | Show all posts

Smpai bila2 x kn msuk skolah sbb tu apa yg Sohai Sood nak, dobi mmg dorg nak sbb dulu mmg xde washing machine pun. Msa Corona je baru mnayang bli washing machine baru
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:41 AM | Show all posts
telracs replied at 12-6-2024 08:16 AM
Ok juga tu mat, dia kawen arwah... Ada hikmat lain yang kita tak nampak, dapat juga dia pahala ist ...

Ehmad & adik2 x prnh msuk mna2 skolah waima skolah pondok sklipun, kat Klantan prnh msuk tpi d kluarkn sbb Sohai Sood xde duit nak byr (dia ingt free) pstu budak2 ni brgaduh dgn budak2 lain
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:43 AM | Show all posts
doubleA replied at 11-6-2024 11:19 PM
Besar mana kedai dobinya? Modal mahal wei melainkan dobi bukan layan diri mungkin la mesin beli seco ...

Anak2 x kn gi skolah pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:45 AM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 11-6-2024 11:21 PM
Iols percaya ina ni memang pandai cari duit, dulu belom kawin pun sheols senang juga ada kereta pand ...

Ina Naim dlu sblum knal Sohai Sood, dia krja kat kilang, ada duit sndri, ada kreta sndri & rumah sewa sndri. Brgaya pun pndai
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:45 AM | Show all posts
makadek replied at 12-6-2024 12:13 AM
Asbab mosus meninggal dia bole buka dobi dn lain2.. Kalau tk. Berzuhud laaa sampai ke sudah... Ayat  ...

Buat statement pun brlagak, tu lh Ina Naim guys
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-6-2024 10:47 AM | Show all posts
matjerk replied at 12-6-2024 07:40 AM
Yg ni betul. Dia org yg dah start cari duit di usia muda.... kalau dia x kawen sape2 dulu.. mesti  ...

Kitorg yg follow page Black dh mmg lama tahu psl ni tpi Ina Naim ni lebih kurg brlagaknya kuat, dgn jiran2 je lemah lembut
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
cepat pulak naik bisnis dobi dia...ke ambil alih org punya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 11:29 AM | Show all posts
anak2nya skg siapa yg ajar? dulu arwah lakinya yang ajar
adakah skg masih homeschool juga?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:30 AM | Show all posts
baguslah ada pendapatan sendiri, harap sekolahkan semua anak2 tu ya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah nmpk ina pndai cari duit.mudah2an anak yg kecik2 dihantar ke sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 12:26 PM | Show all posts
eksennya ayat..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 12:30 PM | Show all posts
matjerk replied at 12-6-2024 07:40 AM
Yg ni betul. Dia org yg dah start cari duit di usia muda.... kalau dia x kawen sape2 dulu.. mesti  ...

finalis hits 1 jeng jeng jeng tawww
sebaris dgn finalis lain spt misha omar dgn arwah adibah noor
and also ex-tunang, mawi


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 01:11 PM | Show all posts
aku yg hati tisu ni tertengok vtt dia cerita moment2 akhir dgn ss kat hospital..bergenang2 airmata aku.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih tinggi tawakal ina naim. Xpela yg hidup kene teruskan kehidupan. Dia pun meneruskan kerja2 live mcm arwah lakinya. Asalkan jgn bg statement ngarut2 dah la. Anak dia dah sekolah ke belum
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 01:49 PM | Show all posts
buka kedai dobi kat felcra sungai ara?
makcik2 felcra tu nak hantar baju utuk didobi ke?

aku tau area ni sebab abang aku dok situ

kawasan agak terpencil
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 01:49 PM | Show all posts
buka kedai dobi kat felcra sungai ara?
makcik2 felcra tu nak hantar baju utuk didobi ke?

aku tau area ni sebab abang aku dok situ

kawasan agak terpencil
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 11-6-2024 10:28 PM
Arwah bknnya saari amri

Si tomok pun dpt belas2 hengget tak kn arwah sohai dpt puluh2 k

ha kan.. lagu apa jer yg dia dpt royalti??? dia penyanyi jer kan.. tu pun berkumpulan.. ke dia ada cipta lagu??? eh biar betik si ina munge ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
royalti banyak mana nk beli spender pun x ckup..cakap la sedekah org ramai
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 04:20 PM | Show all posts
Jangan cakap suami saya tidak beli mesin basuh, tidak beli itu, tidak beli ini.


tak, masalahnya mmg arwah x beli itu tak beli ini. takkan nk cakap arwah di kuburan tu mmg beli??

yg dobi ni pun, bukannya arwah bangkit dari kuburan tlg wujudkan dobi ni. ko yg usahakan sendiri slps dia meninggal hingga wujudnya impian kalian.

ko benak sgttttt ke sampai x leh paham weii ina munger?? pity for u
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:21 AM GMT+8 , Processed in 0.061550 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list