CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Ina Naim buka kedai dobi, Tunai hasrat arwah suami - “Saya sendiri sudah membuka dobi. Jadi jangan tanya mesin basuh mana"

  [Copy link]
Post time 12-6-2024 04:21 PM | Show all posts
Jangan cakap suami saya tidak beli mesin basuh, tidak beli itu, tidak beli ini.


tak, masalahnya mmg arwah x beli itu tak beli ini. takkan nk cakap arwah di kuburan tu mmg beli??

yg dobi ni pun, bukannya arwah bangkit dari kuburan tlg wujudkan dobi ni. ko yg usahakan sendiri slps dia meninggal hingga wujudnya impian kalian.

ko benak sgttttt ke sampai x leh paham weii ina munger?? pity for u
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 12-6-2024 07:54 AM
Besar modal nya tu. Banyak sungguh duit peninggalan sohai bewak kat dia ya?
Tak baik bohong tau y ...

Duit sumbangan ai percaya. Duit royalti? Arwah bukan SA.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai dah sampai page 3, ada gambar or video kedai dobi yg dia ckp tak? Hijab ai tertutup ke apa sb tak nampak?Ke kau kerja kedai dobi?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 04:52 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 12-6-2024 09:20 AM
Ina bukak dobi, nerakazen yg panas

hahahahaaaa... positive la wei
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 05:00 PM | Show all posts
chinta89 replied at 12-6-2024 04:20 PM
tak, masalahnya mmg arwah x beli itu tak beli ini. takkan nk cakap arwah di kuburan tu mmg beli??
...

membongak je kot Ina ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 12-6-2024 08:36 AM
Ai dah sampai page 3, ada gambar or video kedai dobi yg dia ckp tak? Hijab ai tertutup ke apa sb tak ...

aku syak ala2 dobi dulu kala je org hantar baju kat rumah dia basuh bukan yang self service macam sekarang..
cerita kena la gempak..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-6-2024 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jihah_kudat at 12-6-2024 10:32 AM

aku ada tengok video dia sembang pasal riba..ingatkan ss dah gone ina makin cerdik rupanya sel sel lembam dan angkuh masih ada..siapa cakap ss tak bagi beli hutang ada riba nak beli cash tak dapat tunggu takpe nanti tuhan bagi..sorry to say kalau setakat mengangkang tak usaha celah mana  nak dapat..so siapa yg nak tengok anak dia sekolah lupakan je la ..sekarang dia busy nak test jual suara perus pulak..so tak lama lagi dapat la kot menantu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
jihah_kudat replied at 12-6-2024 06:28 PM
aku syak ala2 dobi dulu kala je org hantar baju kat rumah dia basuh bukan yang self service macam  ...


bukan dengki tau nanti ada yg kata ai panas pulak
Setakat sembang tkde bukti takyah caya la kan. Ai skodeng gak kat tt,ai tak tau tt Ina tapi tak kuar pun kedai dobi Ina dlm mana2 acc
Kot la kan yinnah dah berbakat sembang khinzirrr terbang macam arwah yg dok gebang pasal hubungan kelamin kan.
Kalau betul dah ada alhamdulillah,bagus la tpi nak tgk bukti takkan taknak tunjuk kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 12-6-2024 10:33 AM
bukan dengki tau nanti ada yg kata ai panas pulak
Setakat sembang tkde bukti takyah caya l ...

ye aku pun cari jugak gambar kedai dobi dekat tt haram takde yang ada video2 dia live sorang sambil cerita kebaikan ss..sedangkan dulu jual laksa sabun roti ada je bersepah-sepah gambar dgn video takkan bukak kedai dobi sekeping gambar tak ada..entah2 sekadar modal borak dgn tollower je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. lega Ina ok2 sahaja.. moga terus bahagia bersama anak2.. waspada org2 yg dtg mengganggu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulut dia boleh tahan berlagak
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ina nak jadi penganti Sohai agaknya
dah mula buat cerita mastika, nak minta simpati n netz puja puji Sohai
mengalahkan Sohai tu wali la pulak, sebelum mati mimpi arwah Seripah Aini, Siti Sarah bagai.
choii..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku masuk live dia smlm
Wow bilik ada aircond chuolssss
Dia kata dah beli peti ais mesin basuh..cash hokey..
Sah la dia mmg memerlukan semua tu.
Dgn sohai hidup doif
Skrng tak pakai hand sock pun
Tangan npk aurat
Nak nunjuk gelang beso dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kisahlah duit tinggalan ke, derma ke. yg penting, dia guna kearah yg baik, mcm buat bisnes dobi ni. dari dia pegi main forex ke, melabur yang x ketahuan tu lagi la..  
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tokchik replied at 12-6-2024 01:49 PM
buka kedai dobi kat felcra sungai ara?
makcik2 felcra tu nak hantar baju utuk didobi ke?


Sbb terpencil la elok buka.kurang saingan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah semoga terus maju jaya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 07:53 PM | Show all posts
tak heran pun minah ni langsung tak berubah siap cakap bongkak, dgn org meninggal dulu pun dia dgn somi hanat dia cerca dan gelakkan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bumi dah bulat ke belum setelah kematian suami?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ikut tilikan dari zaman sohai dlu, selagi tkda gambar atau video jgn percaya. itu semua propa. semua ttg ina ni yg lalu fyp aku semua aku block. semak tgk mulut senget dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 12-6-2024 10:45 AM
Buat statement pun brlagak, tu lh Ina Naim guys

Memang berlagak.. i tengok kat tt dia cakap tanah arwah banyak kat kedah, kat pahang... Adik beradik arwah pun bg kerjasama sbb diorg tau tanah2: tu arwah yg jaga n usahakn .. so mmg ada bhagian utk dia n anak2 ... Hmm padahal kita tau masa sohai hidup dia mengamuk2 sbb adik beradik tak kasi jual tanah felda tu nk byr hutang dia ... Tanah frlda mana boleh jual kr org luar.. geran pun nama bersama ngan adik beradik kn...  Berlagak hile yenna acah3 tanah berelung2 tu milik sohai sorang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 02:57 AM GMT+8 , Processed in 0.062006 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list