CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Ina Naim buka kedai dobi, Tunai hasrat arwah suami - “Saya sendiri sudah membuka dobi. Jadi jangan tanya mesin basuh mana"

  [Copy link]
Post time 12-6-2024 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow. Org lain mati laki hidup susah, ina naim terus berubah senang. At least boleh bukak kedai dobi utk sustain hidup. Nk kata arwah laki kaya, I don't think so. Sblm ni makan pn bercatu.
Maybe duit derma la kot. Anyway, harap hutang arwah laki dh hbis bayar la ye.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat dia dia kata "orang masjid hantar, pohak sekolah pun hantar " so i speku ni dobi zaman dulu yg org dtg hntar kain baju sekian2 pastu dia tolong basuh n iron kan ... Bukan dobi self service .. lgpin bukak dlm felda tu mesti pak naim ada tambah2 sikit hasil dapat duit kebun ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 12-6-2024 08:10 PM
Bumi dah bulat ke belum setelah kematian suami?

Maybe masih flat kot. Baca komen, mcm masih flat sama mcm otak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 12-6-2024 09:21 PM
Ayat dia dia kata "orang masjid hantar, pohak sekolah pun hantar " so i speku ni dobi zaman dulu yg  ...

Kan. Macam bukan dobi self service. Dobi ina basuh sendiri, sidai kat ampai. Pastu lipat
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
aku terlalu live tiktok dia. sama jugak sembang dia ngan arwah nya. kelakar bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:40 PM | Show all posts
red_velvet replied at 12-6-2024 09:15 PM
Memang berlagak.. i tengok kat tt dia cakap tanah arwah banyak kat kedah, kat pahang... Adik berad ...

Kta pemenat2, Ina Naim ni istri solehah, wanita trbaik, ni tngok still brlagak. Muka minta pnumbuk
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-6-2024 10:42 PM | Show all posts

Macam chuols tau sheols dapat banyak derma dari orang ramai?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:45 PM | Show all posts
epuepy replied at 12-6-2024 09:19 PM
Wow. Org lain mati laki hidup susah, ina naim terus berubah senang. At least boleh bukak kedai dobi  ...

Sbb tu rajin on Tik Tok buat Live, kat sna ramai yg pakat derma kat dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 11:06 PM | Show all posts
jihah_kudat replied at 12-6-2024 06:28 PM
aku syak ala2 dobi dulu kala je org hantar baju kat rumah dia basuh bukan yang self service macam  ...

Waris Sohai Sood, brlagak nak mmpus
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:13 PM | Show all posts
jihah_kudat replied at 12-6-2024 06:30 PM
aku ada tengok video dia sembang pasal riba..ingatkan ss dah gone ina makin cerdik rupanya sel sel l ...

Bab cri mnantu tu, dri dulu dh ada acik2 yg sibuk nak jodohkn niece dorg dgn Selemon El Kunduri
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:14 PM | Show all posts
makadek replied at 12-6-2024 07:04 PM
Mulut dia boleh tahan berlagak

Ni lah Ina Naim yg sebenarnya, dlu Live dgn Sohai Sood, mngekek mcm kuda
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:18 PM | Show all posts
zuriey replied at 12-6-2024 07:15 PM
Aku masuk live dia smlm
Wow bilik ada aircond chuolssss
Dia kata dah beli peti ais mesin basuh..cash ...

Dlu nak minum air sejuk pun kna mnumpang minum kat rumah kwn yg buat roti tu, tu pun x sedar diri lgi Ina Naim ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:23 PM | Show all posts
CoffeeOverdose replied at 12-6-2024 08:18 PM
ikut tilikan dari zaman sohai dlu, selagi tkda gambar atau video jgn percaya. itu semua propa. semua ...

Yg ni btul, org yg dh lama follow kisah Sohai Sood & Ina Naim je yg tahu yg dorg ni prangainya mcmna
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa dia meninggal.. ada org share no account dia.. aku yakin.. ni duit derma org ramai.. duit arwah laki???? Lambertttttt lg
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 12-6-2024 07:04 PM
Mulut dia boleh tahan berlagak

Dr dulu mmg berlagak.. sama mcm arwah lakinye..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembang royalty tu mmg klakar. Laki ko penyanyi nasyid je la. Brp album je . Bkan pencipta. Ckp je la duit derma
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-6-2024 07:59 AM
iols suka baca citer yg empowering women mcm ni. such a good example. sheols a balu, she's surviving ...

Mereka seperti inilah sewajarnya ditolong atau diberi job. Bukan yang jadi mangsa suami disondol atau isteri yang curang. Tu pendapat iols
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:21 AM | Show all posts
promote la terus kedai dobi tu... kot2 viral boleh tambah branches... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:22 AM | Show all posts
Edited by sleepandream at 13-6-2024 01:30 AM

-double post-
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 12-6-2024 03:13 PM
Bab cri mnantu tu, dri dulu dh ada acik2 yg sibuk nak jodohkn niece dorg dgn Selemon El Kunduri

oh ada rupanya yg berkenan dgn selemon..kalo hadi tu boleh la go lagi..yang paling lawak ada yg komen semoga dapat suami macam ss..serius sanggup ke hidup tak berpeti ais mesin basuh makan bercatu tshirt 7 helai..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 10:40 PM GMT+8 , Processed in 0.076319 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list