CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Ina Naim buka kedai dobi, Tunai hasrat arwah suami - “Saya sendiri sudah membuka dobi. Jadi jangan tanya mesin basuh mana"

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bitterchoc replied at 12-6-2024 02:42 PM
Macam chuols tau sheols dapat banyak derma dari orang ramai?

harusla tahu..apa je kerje yg dia buat sekarang pergi bercuti pun ditaja kan..dulu masa ss takde pun pergi bercuti..bukan setakat bercuti balik raya johor pun tidak..lagi plak semua kan memuja kematian ss konon2 kesian..rakyat malaysia kan mudah kesian.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Peh eksennye.. tak percaya haku duit peninggalan SS.. kalo kata duit derma tahan lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow kaya ye sheollz boleh bkk kedai dobi
Haritu i riki2 at least kena ada 300k, itupun roi lmbt pstu nk kena maintain machine lgi etc
Trpaksalah lupakan hasrat nk bkk
Nk tnya duit sumbangan ke atau loan from felda/koperasi?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 05:56 PM | Show all posts
kawan aku pun ada kedai dobi, modal memang dalam MYR300k ok
maintenance lagi
siapa duk Felcra Sg Ara boleh update tak besar mana kedai dia ni
betul lah duit peninggalan SS agaknya
siap beli kereta baru
anak² pon dah tak pakai baju senteng seluar senteng
harap dah tak makan laksa ceroi hari² lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 12-6-2024 09:21 PM
Ayat dia dia kata "orang masjid hantar, pohak sekolah pun hantar " so i speku ni dobi zaman dulu yg  ...

Oh ok lah make sense gak
Klu dobi self service tu byk pki modal >100k
Bguslah sheollz dh ada kerja sndiri, kena bangkit kuat utk anak2
Hrp anak2 sheollz pi sekolah dah
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lalu lalang kat tiktok ina naim cerita psl arwah suaminya ss... Bersaing pulak ngan cerita mistik mawi

Elok la ingat kebaikan org yg dah meninggal, tp kalo dah jadi content mcm soeb buat kisah arwah siti sarah.. meluat pulak. Tapi ye la, content ape lagi netizen malays suka tgk khennnn
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2024 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 13-6-2024 09:10 PM
Lalu lalang kat tiktok ina naim cerita psl arwah suaminya ss... Bersaing pulak ngan cerita mistik ma ...

No demand no supply.. betul tak?
Klau live tp.xde sapa tengok xkan nak cakap sorang²?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:13 AM | Show all posts
amarakasih replied at 12-6-2024 05:00 PM
Mereka seperti inilah sewajarnya ditolong atau diberi job. Bukan yang jadi mangsa suami disondol a ...

iols agree. nmpk ketabahan sheols tu. jenis manusia camni wajar kita berikan sapot.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Ina... Good investment.. dobi kat area rumah aku ni pun byk tak terkira..yg femes laundry bar..murah sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:05 AM | Show all posts
Alhamdulillah semoga berjaya. Benda baik of course kita support.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
epuepy replied at 12-6-2024 09:19 PM
Wow. Org lain mati laki hidup susah, ina naim terus berubah senang. At least boleh bukak kedai dobi  ...

Kt sini pon nmpk ramai dah support. Lps tu dlm masa yg sama salahkan org mcm Aisyah Hijanah patut la kena scam sokmo sorry la i xde soft spot utk ina ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 12-6-2024 10:40 PM
Kta pemenat2, Ina Naim ni istri solehah, wanita trbaik, ni tngok still brlagak. Muka minta pnumbuk ...

Sembang xnk kalau. Buka dobi konon. Tang mana ada 300k?? Netizen mmg sng cair dgn set2 mcm ni. Ank2 x sekolah jgk
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 12-6-2024 11:24 PM
Masa dia meninggal.. ada org share no account dia.. aku yakin.. ni duit derma org ramai.. duit arwah ...

Sohai kalau masa hidup ada 300k, ingat nk duk rumah ke?? Ada duit lebih skit pon dah mkn mcm2 sorang2 tggal ank2 , minum air pon nk yg mahal. Puiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 12-6-2024 11:29 PM
Sembang royalty tu mmg klakar. Laki ko penyanyi nasyid je la. Brp album je . Bkan pencipta. Ckp je l ...

Laki dia masa hidup dlu bkn bising ke psal royalty sikit??
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 12-6-2024 07:15 PM
Aku masuk live dia smlm
Wow bilik ada aircond chuolssss
Dia kata dah beli peti ais mesin basuh..cash ...

Kira x berjaya la didikan sohai nk jdkan ina “zuhud”?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 12-6-2024 09:15 PM
Memang berlagak.. i tengok kat tt dia cakap tanah arwah banyak kat kedah, kat pahang... Adik berad ...

Sohai usahakan tanah felda??????? Eh mmg pdn muka la rakyat malaysia ni asik kena scam!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-6-2024 09:42 AM
Kira x berjaya la didikan sohai nk jdkan ina “zuhud”?

Zuhud jubo dia
Padahal doif tak mampo beli.
Yinna dah keluar taring setelah kematian sohai
i mampo tgk live dia 5, minit je chuolsss
Loya tekak aku dgr dia punya gebang
Tanah  la saham la..dia kata sohai ada tinggalkan semua tu so jgn risau duit dia ank beranak tak putus.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-6-2024 09:38 AM
Sembang xnk kalau. Buka dobi konon. Tang mana ada 300k?? Netizen mmg sng cair dgn set2 mcm ni. Ank ...

Chuols rasa logik ka tiba2 ada dobi.sohai mati bulan nov..dia habis iddah dlm bulan 3/4
Aik cepat benar proses buka dobi nya .
Paling2 kena p khusus tau nk buka dobi ni..
Netizen lembam sama lembam dgn yinna percaya apa ppuan ni gebang.
Ka dia kerja kedai dobi
Tapi claim tu dobi dia..boleh tahan hanat juga ppuan ni.

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Enjoyyyy



Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 10:59 PM GMT+8 , Processed in 0.076077 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list