CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Ina Naim buka kedai dobi, Tunai hasrat arwah suami - “Saya sendiri sudah membuka dobi. Jadi jangan tanya mesin basuh mana"

  [Copy link]
Post time 14-6-2024 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts



Dag tahap wali dah...  Apa sohai cakap semua Allah kabulkan...  Bini siap bersumpah nama Allah lagi.. terpaling doa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk gaya kebiolan lakinya diwarisi ke bini lembamnya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 12-6-2024 09:15 PM
Memang berlagak.. i tengok kat tt dia cakap tanah arwah banyak kat kedah, kat pahang... Adik berad ...

Senang2 kena kencing dek laki.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ada penyumbang?
Yg kesian dgn anak beranak ni so dgn harapan mereka ada income stabil.
Kat luar sana berlambak je org2 berduit yg nak tolong.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iza Zaim ni kalau sental otak dengan 7 kolah masjid pun belum tentu normal
Ayat Masih berlagak ye
Igt org percaya ke Arwah lakinya Tu byk duit
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2024 11:27 PM | Show all posts
anony-mous replied at 14-6-2024 09:38 AM
Sembang xnk kalau. Buka dobi konon. Tang mana ada 300k?? Netizen mmg sng cair dgn set2 mcm ni. Ank ...

Dh mti pun still nak crita psl nmpk artis, gila. Org klau dh mninggal, doakn yg elok2, ni crita psl jumpa artis kat alam sna. Mmg gila glamour dorg ni, sat lgi pemenat2 ckp Sohai Sood ni selevel arwah Sharifah Aini
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Hek eleh cakap taknak kalah je minah ni cam bagus je.
Macam la laki ko tu mati tinggal duit banyak cam naza clan
Royalti lagi la ingat laki ko saari amri ke
Propa je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-6-2024 09:37 AM
Kt sini pon nmpk ramai dah support. Lps tu dlm masa yg sama salahkan org mcm Aisyah Hijanah   ...

Org yg pernah follow kondo sohai bertingkat2 je tau mcm mne perangai sohai sood ngn ina naim ni. Zmn2 kena cekak leher time consert PIBg in team,zmn laki bini nyaris nk kena saman sbb gelak kan pakcik meninggal covid.
Ah, rindu pulak kt arwah sohai. Mmg ina naim paling sesuai ngn sohai.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 porem nieyh pon. Give her a break. Semua nak kecam. Sheols tak kacau acik2 porem pon. Sheols buat baik pon kena hencap mementang ropa sheols awam sajork dan tak kayo. Sheols baru nak mulakan idop.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok lah tu kalau buka dobi (kalau betul lah). Cuma harap dia hantar lah anak-anak masuk sekolah..yang sulong Hadi ke apa nama,boleh masuk tahfiz ambik bidang agama atau mohon giat mara/kolej vokasional..belajar kemahiran..at least ada lah jugak plan untuk masa depan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 16-6-2024 02:51 PM
Acik2 porem nieyh pon. Give her a break. Semua nak kecam. Sheols tak kacau acik2 porem pon. Sheols b ...

Iolls risau dia seronok dengan puji pujian netizen, nanti dia ketagih pulak. Kang jadi sohai 2.0. Live 24jam gebang bukan².
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah buat live tt.. boleh jana pendapatan cam retis lain. Aku x sanggup nak tengok.

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la buat bisnes boleh tanggung anak2
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
All the best Inah. Mesin tu jgn lupa selalu servis. Kang jd mcm dkat kg aku, mesin dh nk terbarai tp owner masih lagi on bisnes. Berapa kali dh baju aku tak kering betul dek mesin sengal.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 02:14 AM | Show all posts
Wow the irony of takde mesin basuh masa bertitle isterik
Now title balu ada kedai dobi is not lost on ina
Ok la tu
Dia melawak dulu sebelum orang lawakkan dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Warga tt percaya eh ckp dia ni kan main byk harta merata.. Alter ego sungguh sib bek laki ko mati merasa la hidup senang
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Nitizen malaysia mmg mudah lupa..mudah kna tipu pon yea. Sbb tu scammer melambak beranak pinak. Bukak dobi bkn murah cik non oii.. royalty? Brapa sgt la wei.. bkn retis terhebat tersohor pon. Arwah tu smpi bergaduh gn member group dia utk byrn..katanya ciput. Sebab? Sbb group kecik je. byrn jemputan xbsr. Mna dtg duit..mnyimpan? Keje pon xseberapa. Bkn la aku kata xde duit lgsg tp sederhana jela hidup. Dgn anak xsekolah, makan bercatu. Jgn la benak sgt. Lpstu kna tipu, marah.

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 12-6-2024 07:38 AM
Betul ke suami pernah berhasrat nak bukak dobi? Sbb x nmpk ciri2 tu pun masa hidup dia

Ko tak tidur sebantal dgn dorang. Dia je lah yg tau apa laki dia nak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah rezeki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 12:44 AM GMT+8 , Processed in 0.188126 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list