CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 25413|Reply: 482

Wanita Dapat Tahu Rupanya Tunang Langgan Pelacur Untuk Lempias Nafsu – “RM210 2 Jam”

  [Copy link]
Post time 12-6-2024 10:31 PM | Show all posts |Read mode




Betapa luluhnya hati apabila mendapat tahu orang yang disayangi dan diberikan sepenuh kepercayaan mengkhianati kita, kan? Hanya mereka yang melalui situasi sebegitu sahaja tahu tentang rasa sakit dikhiniati pasangan.


Seorang wanita meluahkan rasa kecewa selepas mendapat tahu bahawa tunangnya mengkhianati kepercayaan yang diberi.


Perkongsiannya di TikTok tular di mana dia telah memuat naik mesej yang dihantar oleh tunangnya kepada seorang individu untuk melanggan servis s*ks.





Bukan itu sahaja, dia turut melampirkan bukti bahawa lelaki tersebut bertanya tentang harga dan lokasi servis yang ditawarkan.










Perkongsian tersebut sehingga kini telah menerima lebih 300,000 tontonan. Ramai meninggalkan respon bersimpati dengan nasib yang menimpanya.


Tak kurang juga yang meminta wanita ini supaya bersyukur kerana Allah SWT menunjukkan siapa lelaki itu sebenarnya sebelum mereka mendirikan rumah tangga.






SUMBER : TikTok/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2024 10:48 PM | Show all posts
Laki red flag
Syukur allah tunjukkan sblum kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap xtest drive sblm kawen. Kalau dh test drive hrp g la buat ujian penyakit kelamin
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaghfirullah al azimmm...

Nasib baik dpt tau awai..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
tak menyempat sgt tu air dah membuak2.
7.45pm tnya...8.36pm dah nak smpai

sakit kejap je dekkk dari menderita lepas nikoh. jijikss ye sejenis sembur sperm merata ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebiji mcm case anak sedara i (anak sedara by marriage). Tapi maknya bodo paksa kawin juga. Last2 cerai tak sempat bersama pun, Sbb anak sedara i geli. Kami mmg rapat so dia cerita je bnyk benda dgn i.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-6-2024 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Good riddance to this jantan kabaret


Takleh ke ko cret pakai sabun je for the time being and focus on halal relationship je
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 12:53 AM | Show all posts
syamzana: tak menyempat sgt tu air dah membuak2. 7.45pm tnya...8.36pm dah nak smpaisakit kejap je dekkk dari menderita lepas nikoh. jijikss ye sejenis semb ...

dia sampai sampai bukan terus main. mandi dulu. . . mandi je dah setengah jam.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 12:54 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 12-6-2024 02:52 PM
Astaghfirullah al azimmm...

Nasib baik dpt tau awai..

nak buat maksiat 7.30pm to 8.30pm hati kena keras & hitam legam
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Syukur la tuhan tunjuk awal.. kalau tak, lagi merana lepas kawin nnt. Jantan mcm ni ingat lepas kawin akan berubah ke? Silap2 lagi galak melanggan
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:13 AM | Show all posts
gigahertz replied at 13-6-2024 12:53 AM
dia sampai sampai bukan terus main. mandi dulu. . . mandi je dah setengah jam.

bangkem yakin judin cuma dengar dari member2 yang cerita je kan

bukan dari pengalaman sendiri ka judin kan

kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
CMNE dia boleh hack HP tunang dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 13-6-2024 12:54 AM
nak buat maksiat 7.30pm to 8.30pm hati kena keras & hitam legam

Iols terpaksa skrol balik tgk sbb tak prasan pukui berapa dia order..

Dasat mata hang sampai waktu dia order pun bleh prasan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 13-6-2024 01:13 AM
bangkem yakin judin cuma dengar dari member2 yang cerita je kan

bukan dari pengalaman sendiri ka  ...

Bkn ka dia mcm bangkem? Dua2 pernah order?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 12-6-2024 11:54 PM
nak buat maksiat 7.30pm to 8.30pm hati kena keras & hitam legam

Nasib baik pelacur tu x jawab "lepas isyak you"
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:45 AM | Show all posts
Kawan kepada tunang dia yang pinjam henpon tu kot. Sebab kawan tunang dia malu nak guna henpon sendiri atau takot takot kantoi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Murah jgk 210 siap hotel
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 13-6-2024 07:04 AM
Nasib baik pelacur tu x jawab "lepas isyak you"

Haha...tekan like.

Bhya laki pernah merasa mcm2 perempuan.
Kalau isteri tak perform..ya la..ank dara..mana nak pnglmn sgt..mau laki p cari luar..

Jahat la..
Tkpa dik..moga dpt suami yg lebih baik...aameen
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 13-6-2024 07:04 AM
Nasib baik pelacur tu x jawab "lepas isyak you"

Haha...tekan like.

Bhya laki pernah merasa mcm2 perempuan.
Kalau isteri tak perform..ya la..ank dara..mana nak pnglmn sgt..mau laki p cari luar..

Jahat la..
Tkpa dik..moga dpt suami yg lebih baik...aameen
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:01 AM | Show all posts
ayoo swiss bell jadi hotel ayam ke..bukan ke itu tempat percutian keluarga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:33 AM GMT+8 , Processed in 0.115574 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list