CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Wanita Dapat Tahu Rupanya Tunang Langgan Pelacur Untuk Lempias Nafsu – “RM210 2 Jam”

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bersepah je laki mcm tu.  Ingt ni zaman awal 90an ke? Tu baru ko tahu men pelacur. Kalau pelacur tu pondan? Haa mcm mana pula tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 10:23 AM | Show all posts
allshares replied at 12-6-2024 10:59 PM
Sebiji mcm case anak sedara i (anak sedara by marriage). Tapi maknya bodo paksa kawin juga. Last2 ce ...

teruknye mak dia..xde otak btl..xpikir psl ank dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:32 AM | Show all posts


Tak payah bersedih tinggalkan jantan macam ni dik.
Lagi satu, total rm210. rm10 tu harga kondom ke.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 11:21 AM | Show all posts
Euw.. geli mak noks.. mujur dapat tau awai
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 11:21 AM | Show all posts
green~tea replied at 12-6-2024 03:37 PM
Good riddance to this jantan kabaret

halal tak thrill u, dia suka yg adventure, kena bayo2, kena booking.


Eeiii...tak leh imejin bengapnya jantan yang suka pompuan multipurpose ni. Boleh pulak tak geli eh, lepas ko jolok ada entah berapa ramai jantan lain yang jolok.

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 11:21 AM | Show all posts
green~tea replied at 12-6-2024 03:37 PM
Good riddance to this jantan kabaret

halal tak thrill u, dia suka yg adventure, kena bayo2, kena booking.


Eeiii...tak leh imejin bengapnya jantan yang suka pompuan multipurpose ni. Boleh pulak tak geli eh, lepas ko jolok ada entah berapa ramai jantan lain yang jolok.

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 11:33 AM | Show all posts
Nauzubillah jadi kat anak2 kita
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 11:39 AM | Show all posts
gigahertz replied at 13-6-2024 12:54 AM
nak buat maksiat 7.30pm to 8.30pm hati kena keras & hitam legam

betul jugak statement u ni...nak tergelak pulak bacanya....
tp nak bermaksiat bila2 masa pun mmg kena hati gelap sikit....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 12:08 PM | Show all posts

dah barai mmg la murah,rupa kompem out la,
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 12:08 PM | Show all posts

dah barai mmg la murah,rupa kompem out la,
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 12:10 PM | Show all posts
dah nk dpt yg halal tapi cari pelacu, agaknye dia nak belajar skil2 dulu kot buat praktik nt mlm pertama x kekok cari lubang hahahahahha,
yg lelaki xpernah langsung mlm pertama mesti susah cari lubang,kalau bini x tolong ambik masa la hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 12:15 PM | Show all posts
andartu, janda ramai melacur skrg ni...al maklum harga diesel naik
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 12:28 PM | Show all posts
nampak macam dah kena scam.

minta transfer duit dahulu biasanya taktik scammer. dia akan bagi apa sahaja data sehingga dia transfer. selepas sahaja transfer dia akan blok...  sebab tu lelaki tu nak cash juga.

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 12:29 PM | Show all posts
nampak macam dah kena scam.

minta transfer duit dahulu biasanya taktik scammer. dia akan bagi apa sahaja data sehingga dia transfer. selepas sahaja transfer dia akan blok...  sebab tu lelaki tu nak cash juga.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 12:30 PM | Show all posts
Edited by plywood at 13-6-2024 12:37 PM

Dobel















Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:08 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 12-6-2024 10:18 PM
Iols terpaksa skrol balik tgk sbb tak prasan pukui berapa dia order..

Dasat mata hang sampai wakt ...

I ada pengalaman. tapi i punya prinsip hormat waktu maghrib.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 01:14 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 12-6-2024 11:04 PM
Nasib baik pelacur tu x jawab "lepas isyak you"

Biasanya kat hotel. bukan sampai2 terus masuk.
kita kena tunggu kat bawah dulu. nanti pelacur tu turun....
dia akan turun dengan berbaju kurung + bertudung.
pelacur tu akan panggil u " adik " di sebutnya kuat kuat
"adik i mana " so makcik pakcik kat situ nampak both of you mahram

dan ketika di lobby tidak sekalipun ada adegan berpegangan tangan
mmg berlakon jadi real mahram la.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:22 PM | Show all posts
seri_mawr replied at 13-6-2024 03:39 AM
betul jugak statement u ni...nak tergelak pulak bacanya....
tp nak bermaksiat bila2 masa pun mmg ...

manusia ni ada qarin. kadang walaupun manusia tu kafirtapi qarin dia islam. ada yang islam qarin dia kapir.
so mana islam yang buat maksiat 7.30 - 8.30 tu
atau buat maksiat kat kawasan
surau / masjid ada kemungkinan qarin dia kapir.



Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:26 PM | Show all posts
murah nau
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:39 PM | Show all posts
at least dia tak pasang satu lagi, lepas 2 jam dia balik lah ke rumah.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:20 AM GMT+8 , Processed in 0.104956 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list