CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Wanita Dapat Tahu Rupanya Tunang Langgan Pelacur Untuk Lempias Nafsu – “RM210 2 Jam”

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 01:41 PM | Show all posts
syamzana replied at 12-6-2024 10:56 PM
tak menyempat sgt tu air dah membuak2.
7.45pm tnya...8.36pm dah nak smpai

Kuantan tu kecik ja, within one hour memang boleh pergi jauh.

Actually dia dah start enquire sehari sebelum, kira boleh sabar juga la.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 01:46 PM | Show all posts
gigahertz replied at 13-6-2024 12:54 AM
nak buat maksiat 7.30pm to 8.30pm hati kena keras & hitam legam

kena pula sepelaung ja dari surau terdekat.

Tapi dia book untuk pukul 9, masa message pun dah 7.45 Kuantan masuk waktu awal dari KL.


Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:49 PM | Show all posts

bukan overnight stay, 2 jam ja.

cadar, tuala pun tak tukar kot (aku assume ja ni)


Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:52 PM | Show all posts
jgn ko kawin dgn jantan begini. lps tu jangan ko bermimpi ko boleh ubah jantan jenis mencelup merata ni. elokla lari jauh2. kalau tak ko akan menyesal
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:53 PM | Show all posts
asudau replied at 13-6-2024 08:01 AM
ayoo swiss bell jadi hotel ayam ke..bukan ke itu tempat percutian keluarga

ni hotel fav i kalau pegi kuantan. xsangka tmpt melampiaskan nafsu ye.. sambil ditemani view pantai
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat text bodo2 mcm tu apo bondo? Ntah2 tunang ko kena scam dgn jantan indon mana yg menyamar jd pelacur
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kelip2_07 replied at 13-6-2024 10:23 AM
teruknye mak dia..xde otak btl..xpikir psl ank dia

Demi nk jaga air muka, kenduri dah war2 mcm lagi 2bln nk kawin mcmtu baru ketahuan. Mmg bodi maknya, lps anak cerai pun di maki2 anak. Sampai renggang jgk la hubungan dgn anak, dia lagi syg air muka dia dari anak sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:38 PM | Show all posts
gigahertz replied at 13-6-2024 12:14 PM
Biasanya kat hotel. bukan sampai2 terus masuk.
kita kena tunggu kat bawah dulu. nanti pelacur tu t ...

alahai lecehnya nk berdrama berteater pelbagai nihhh
xblh ke gi terus ke bilik tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 02:41 PM | Show all posts
Elok la tau before kawen
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 13-6-2024 12:54 AM
nak buat maksiat 7.30pm to 8.30pm hati kena keras & hitam legam

Waktu maghrib....

Klu hati dah hitam, hotel kat sebelah masjid pun tak rasa apa.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 13-6-2024 01:52 PM
jgn ko kawin dgn jantan begini. lps tu jangan ko bermimpi ko boleh ubah jantan jenis mencelup merata ...

Jantan dah biasa mencelop pelbagai rasa, takkn mau nya stay kat sorang je bila dah kawin
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
210 murah sgt i rasa scammer tu.swiss hotel tu ala2 apt kan rate pon 200 semalam .
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 05:15 PM | Show all posts
rm210 murah jugak tu....
sekali dgn hotel sekali dgn service 2jam..
berapa sewa hotel 2 jam..? huhuhu

jauhi la keturunan aku dari benda2 gini...seram jua...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 13-6-2024 01:49 PM
bukan overnight stay, 2 jam ja.

cadar, tuala pun tak tukar kot (aku assume ja ni)

Assume ke pengalaman bang?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah la teruskan, cari je yang lain.. dah terbiasa bende busuk macam ni, takde puas bila da kawin nnati
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 13-6-2024 01:14 PM
Biasanya kat hotel. bukan sampai2 terus masuk.
kita kena tunggu kat bawah dulu. nanti pelacur tu t ...

Kalau ghoper adik melayu jawa, kakaknya chinkies korean look dah macam mana gayanya tu sissy?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 13-6-2024 07:04 AM
Nasib baik pelacur tu x jawab "lepas isyak you"

Hahahahaha dekahhh

Nanti dia jawab
Takpelah kita jemaah sesama senang
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 13-6-2024 11:13 AM
Kalau ghoper adik melayu jawa, kakaknya chinkies korean look dah macam mana gayanya tu sissy?

Cakap je la mak sama bapak lain lain.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Wan Jijah buat ujian HIV tak agaknya?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 13-6-2024 07:20 AM
Waktu maghrib....

Klu hati dah hitam, hotel kat sebelah masjid pun tak rasa apa.....

Lepas maghrib biasanya ada kuliah
Sekali kena tajuk " Jauhilah Zina "
Elok tegang pastu kendur balik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 02:56 AM GMT+8 , Processed in 0.530914 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list