CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Wanita Dapat Tahu Rupanya Tunang Langgan Pelacur Untuk Lempias Nafsu – “RM210 2 Jam”

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 09:42 PM | Show all posts
anony-mous replied at 13-6-2024 06:41 PM
Assume ke pengalaman bang?

Assume lah. Kan biasa hotel tukar towel sekali ja sehari kecuali yang ada turn down service tu. Itu pun ada fixed time. Tak tau lah ko boleh minta extra towel masa tegh2 mlm buta sebab tak pernah try.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sufi^_^ replied at 13-6-2024 11:21 AM
halal tak thrill u, dia suka yg adventure, kena bayo2, kena booking.



Dlm.1 mlm tu mesti 2-3 org jgk customer nye..dh harga murah 2jam rm210 incl hotel. Rugi sewa hotel 1 night utk 1 customer je
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Org xde teruna boleh kenal lah, cuba korang google
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 13-6-2024 07:58 AM
Haha...tekan like.

Bhya laki pernah merasa mcm2 perempuan.

Lelaki jenis fuckboi ni kahwin mmg nak cari dara pon. Pastu sendiri meroyan main dengan bini tak best. Tu yg makan luar lagi dan lagi hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko order la pulak toiboi dek nonn. Pastu share aksi ko dgn tunang tu. #kitalawan
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Murah giler siap hotel tu..tinggal je tunang ko tu dek....single je la
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2024 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa 10 ringgit tu? Sst ka?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:21 AM | Show all posts
allshares replied at 13-6-2024 02:18 PM
Demi nk jaga air muka, kenduri dah war2 mcm lagi 2bln nk kawin mcmtu baru ketahuan. Mmg bodi makny ...

mak toxic mmg wujud yee..mmg kesian dpt mak mcm nie
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
If mahu terima heshe juga ko minta heshe clean guna bleach... LOL
Lelaki ngaku virgin aku rasa lagi kuat menipu... LOL

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:39 AM | Show all posts
gigahertz replied at 13-6-2024 01:08 PM
I ada pengalaman. tapi i punya prinsip hormat waktu maghrib.

Macam menarik pengalaman u ni. spill more tea pls
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:48 AM | Show all posts
murah giler jual 210 jer siap rege bilik all in. hahaha

alang kepalang bio ler harga yang berbaloi
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:40 PM | Show all posts
achinto replied at 14-6-2024 01:39 AM
Macam menarik pengalaman u ni. spill more tea pls

Kalau dgn ayam indonesia kita boleh demand arah dia itu ini . no cost extra
tapi dengan thailand & China susah sikit.
paling susah china la sebab nak bagi arahan je dah 30 minit
nak bagi arahan kena bukak google translate.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:42 PM | Show all posts
gigahertz replied at 14-6-2024 12:40 PM
Kalau dgn ayam indonesia kita boleh demand arah dia itu ini . no cost extra
tapi dengan thailand & ...

antara byk2 ni, mana paling best? hahahha. lokal pulak camana?

Disclaimer sesiap: sis bukan lelaki. cuma curious dunia ayam ni macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 13-6-2024 12:08 PM
dah barai mmg la murah,rupa kompem out la,

Mslhnya.swissbel tu mahal gak satu mlm weh.. 200++ satu mlm. Maybe dia amik ramai customer kot..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 07:08 PM | Show all posts
achinto replied at 14-6-2024 04:42 AM
antara byk2 ni, mana paling best? hahahha. lokal pulak camana?

Disclaimer sesiap: sis bukan lelak ...

lokal punya banyak sampah.
bayar sejam kejap2 tengok jam bila lagi 10 minit
dah nak habis dia dah jadi malas.
lokal demand tak nak kudis ada kesan luka tak nak india.

paling best Indon la. mmg di akui servis terbaik.
kita muka blur dia akan ajarkan. kalau husband u
sangkut dengan Indon have to worried. lagi lagi belah sumatera.

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sufi^_^ replied at 13-6-2024 11:21 AM
halal tak thrill u, dia suka yg adventure, kena bayo2, kena booking.



Sblm tu pun ramai dah jolok..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 13-6-2024 01:08 PM
I ada pengalaman. tapi i punya prinsip hormat waktu maghrib.

Bertobat la sblm ditobatkan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 13-6-2024 01:14 PM
Biasanya kat hotel. bukan sampai2 terus masuk.
kita kena tunggu kat bawah dulu. nanti pelacur tu t ...

Baper ramai hang pernah try?
Ni pengalaman dgn lokal la, indon la, telen la, cainis prc la.. dgn india takde ka?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 14-6-2024 09:26 AM
If mahu terima heshe juga ko minta heshe clean guna bleach... LOL
Lelaki ngaku virgin aku rasa lagi  ...

Takkan takde laki virgin??
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke rate melayu rm250 ke? Atau kena scam ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 10:39 PM GMT+8 , Processed in 0.464781 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list