CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Wanita Dapat Tahu Rupanya Tunang Langgan Pelacur Untuk Lempias Nafsu – “RM210 2 Jam”

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 01:00 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 15-6-2024 01:07 PM
Baper ramai hang pernah try?
Ni pengalaman dgn lokal la, indon la, telen la, cainis prc la.. dgn i ...


free picture posting

takde la ramai.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 01:00 AM
free picture posting

takde la ramai.

Dah cek utk STD penyakit kelamin ka blom? Mana tau dpt pakej sipilis, hiv, gonorrhoea bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:13 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 15-6-2024 06:24 PM
Dah cek utk STD penyakit kelamin ka blom? Mana tau dpt pakej sipilis, hiv, gonorrhoea bagai..

takde la. i dah stop masa pkp 2 tahun tu.kulit2 i semua i dah check. takde bisul ke nanah apa.

tapi kot kalau perempuan tu ter-pregnant
tu wallhualam. so far takde yang datang claim
bawak baby ketuk pintu rumah kata " ini baby u punya "

ada sekali tu protection tercabut. tertinggal dalam.


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 03:13 AM
takde la. i dah stop masa pkp 2 tahun tu.kulit2 i semua i dah check. takde bisul ke nanah apa.

tap ...

Sebelum ni ingatkan skema, rupanya berwarna warni pengalaman.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 03:13 AM
takde la. i dah stop masa pkp 2 tahun tu.kulit2 i semua i dah check. takde bisul ke nanah apa.

tap ...

Brader.. penyakit kelamin bkn kat kulit jahh..

Sakit hiv kena kat sel darah putih.. tiba2 jahh low immunity..

Pi la cek darah.. mana tau dah berjangkit mcm2 penyakit..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 13-6-2024 10:50 PM
Org xde teruna boleh kenal lah, cuba korang google

Orait.. iols gugel..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 03:13 AM
takde la. i dah stop masa pkp 2 tahun tu.kulit2 i semua i dah check. takde bisul ke nanah apa.

tap ...

menarik juga ni. sebagai precaution, ada tak cara utk perempuan boleh detect lelaki yg suka buat tabiat mcm ni? like ada ka soalan atau behaviour yg kita boleh tau.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 16-6-2024 01:27 AM
menarik juga ni. sebagai precaution, ada tak cara utk perempuan boleh detect lelaki yg suka buat t ...

a) gaji always tak cukup
b) ada apps sosial selain fb / tiktok / insta
c) balik lewat malam over 12 malam.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 15-6-2024 11:37 PM
Brader.. penyakit kelamin bkn kat kulit jahh..

Sakit hiv kena kat sel darah putih.. tiba2 jahh lo ...

Penyakit kelamin ni kejap je effect boleh nampak
Kalau x kena mmg x kena. Tapi sekali dah kena
Bagi la 1 juta pun . Tak ada guna.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 15-6-2024 07:22 PM
Sebelum ni ingatkan skema, rupanya berwarna warni pengalaman.

Skema sangat pun x boleh sis.
Nanti jadi pedofilia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 15-6-2024 05:08 AM
Takkan takde laki virgin??

Sebab aku tidak tahu.. Aku tidak percaya... Budak kecil boleh lah percaya tidak reach puberty lagi.. nerds or badboys ka.. Sama saja ada lust...kadang kadang perempuan reaction minta lelaki menipu...sebab depa tidak seperti perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 10:24 AM
a) gaji always tak cukup
b) ada apps sosial selain fb / tiktok / insta
c) balik lewat malam over 1 ...

Kalau tanya direct, deme nak ngaku ka?

Gaji ni subjektif.. pompan pun tak cukup gaji..
Apps sosial selain fb tiktok insta? Twitter? Apa lagi?

Balik lewat pun susah nak kata.. ada keje mmg balik lewat..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 10:27 AM
Penyakit kelamin ni kejap je effect boleh nampak
Kalau x kena mmg x kena. Tapi sekali dah kena
Bag ...

Pi cek darah lerr..

Atopon buat mcm sesetengah gayah dan kaki ngesek buat.. pi derma darah.. nnt deme tolong cek free.. kalau ada, nnt kena panggey utk kaunseling
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 16-6-2024 11:02 AM
Sebab aku tidak tahu.. Aku tidak percaya... Budak kecil boleh lah percaya tidak reach puberty lagi ...

Awat deme takleh tahan napesu?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:14 AM | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 02:24 AM
a) gaji always tak cukup
b) ada apps sosial selain fb / tiktok / insta
c) balik lewat malam over 1 ...

Soalan jujur: kau tak geli ke? I mean, ayam2 dah biasa kena jamah dengan pelbagai rupa bentuk jantan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 15-6-2024 07:31 PM
Tinot7 replied at 15-6-2024 07:13 PM
Awat deme takleh tahan napesu?


Tanya lelaki la tinot aku tidak tahu...sebab depa perlu dispose isi scrotum bag...fefeling susah untuk control lebih dahsyat dari perempuan maybe...sebab depa emotion space amygdala lebih besar dari wanita depa boleh dapat depression.. Stress susah untuk manage dari perempuan... Sebab depa boleh ber perang membunuh sebab perempuan... Perempuan habis marah cuts penis saja... LOL
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
sufi^_^ replied at 16-6-2024 11:14 AM
Soalan jujur: kau tak geli ke? I mean, ayam2 dah biasa kena jamah dengan pelbagai rupa bentuk jant ...

Kalau dia geli, dia tak order..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 16-6-2024 11:30 AM
Tanya lelaki la tinot aku tidak tahu...sebab depa perlu dispose isi scrotum bag...fefeling susah u ...

Dasat la laki.. pompan tak mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 14-6-2024 07:08 PM
lokal punya banyak sampah.
bayar sejam kejap2 tengok jam bila lagi 10 minit
dah nak habis dia dah ...

@trisnalovezul @Friska @nusaraya mesti bangga ngan pujian ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Run sistur runn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 10:58 PM GMT+8 , Processed in 0.102915 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list