CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Wanita Dapat Tahu Rupanya Tunang Langgan Pelacur Untuk Lempias Nafsu – “RM210 2 Jam”

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukur dik Allah bg petunjuk before kawen.. macam akak ni, masa kawin laki baik. Tapi bbrpa tahun kepas tu berubah dan kantoi melanggan ayam vietnam dik.. sebab katanya putih. Yelah akak ni kulit melayu je.

Hancur hati akak dik. Nasib tak gila je.. makpak akak semua taktau pasal ni, akak simpan sorg je.


Antara perubahan laki:
1. Duit tak cukup
2. Tak minat kat isteri (pandangan pada isteri mcm tak ada rasa cinta, jarang berbual sama tak mcm dulu)
3. Bawak masuk hp dlm toilet

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
nirose replied at 16-6-2024 12:39 PM
Syukur dik Allah bg petunjuk before kawen.. macam akak ni, masa kawin laki baik. Tapi bbrpa tahun ke ...

ish. sakitnya baca ni. i dah divorce tp i x tau dia ada perempuan lain x. tp dua perkara tu mmg dia buat dlm list tu. hmm.. so sis masih dgn suami tu? mcmana overcome rasa sakit hati?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 16-6-2024 12:44 PM
ish. sakitnya baca ni. i dah divorce tp i x tau dia ada perempuan lain x. tp dua perkara tu mmg di ...

Yes.. masih dengan suami.. tp atas kertas je la.
Masa kejadian. Anak2 kecik lagi dan saya tak kerja.
Tapi sekarang saya dah start kerja, sebab benda ni dah 7 thn berlalu.
Saya pun tak psti masa depan nanti mcm mana..

Masa awal dpt tau tu, teruk. Menangis dan terbaring je. Sampai tak boleh urus diri dan keluarga. Rasa lebih baik mati..

Tp gagahkan diri saya bangun solat tahajud, doa sungguh2. Serta merta beban perasaan masa tu terus hilang, terus lega. Then jadi kuat utk teruskan hidup.

Suami punya nature kerja mmg selalu balik lewat, saya pun tak pernah curiga. Hal anak2 dan rumah semua sy uruskan A-Z. Tak sangka penyebab dia ada free time berfoya foya..

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:54 PM | Show all posts
sufi^_^ replied at 16-6-2024 03:14 AM
Soalan jujur: kau tak geli ke? I mean, ayam2 dah biasa kena jamah dengan pelbagai rupa bentuk jant ...

tu yang murah. macam ustaz hamidi tu cari belakang lorong RM 30
yang belakang lorong tu segala bangsa dia sapu.
mostly yang murah ni depan dah rabak dia main belakang.
main belakang tu jadi punca segala penyakit.

satu lagi bulu bawah tu kena potong.
yang RM 250 rata-rata bawah potong bersih...
sebelum mula game dia akan kumur listerine dulu.



Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:08 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 16-6-2024 03:11 AM
Kalau tanya direct, deme nak ngaku ka?

Gaji ni subjektif.. pompan pun tak cukup gaji..

gaji tu dia bukan curah semua pada ayam.tapi dia akan start ada tunggakan macam kereta
atau sewa rumah tak berbayar. dari 1 bulan jadi 2 bulan
padahal dia gi keje completed 30 hari xde mc.
kereta pun takde rosak tersadai kat bengkel.


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:24 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 16-6-2024 03:40 AM
Kalau dia geli, dia tak order..

Lelaki yang langgan ayam ni sebenarnya
bukan nak kejar keseronakan sangat. lebih kepada
nak release stress. dengan kos sara hidup lagi
atas jalan raya stress lagi. pastu kat offis bos tambah stress.
so kena ada way-out keluar.
ada orang cukup dengan merokok
ada orang keluar makan habis ribu riban.
ada orang modified kereta
ada orang bela kucing / ular .
ada orang panjat gunung / hiking.
ada orang ambik dadah / minum arak.
ada jugak yang stress dia gi berlumba atas jalanraya.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng virgin sila angkat tangan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nirose replied at 16-6-2024 12:39 PM
Syukur dik Allah bg petunjuk before kawen.. macam akak ni, masa kawin laki baik. Tapi bbrpa tahun ke ...

Pki k - colly je kak. Konpem putih

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nirose replied at 16-6-2024 12:39 PM
Syukur dik Allah bg petunjuk before kawen.. macam akak ni, masa kawin laki baik. Tapi bbrpa tahun ke ...

So akak dh ceraikan laki akak ke blm?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 16-6-2024 02:44 PM
gigahertz replied at 16-6-2024 02:24 PM
Lelaki yang langgan ayam ni sebenarnya
bukan nak kejar keseronakan sangat. lebih kepada
nak relea ...


Soalan jujur.. kalo isteri tu layan suami tiptop atas katil, even time peod pun takde hal buleh BJ, HJ or sensual massage ke apa... kira nafkah batin bg pihak suami cukul lengkap...


Adakah org laki still cari lain i.e. ayam pencen pelacur?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 16-6-2024 02:31 PM
So akak dh ceraikan laki akak ke blm?

Belum dik.. sebab akak bg peluang kedua.. bodo kan haha.. tp rumahtangga dah tak berseri la.

Masa kejadian akak tak kerja, so sekarang tengah stabilkan financial semula. Kalau dia buat hal lagi, senang nak angkat kaki
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 16-6-2024 02:30 PM
Pki k - colly je kak. Konpem putih

Dah penah try… habis gatal satu badan. Menggaru garu je keje. Guna kolagen murah kot ni. Terpaksa akak g korea repair apa yg patut
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 02:24 PM
Lelaki yang langgan ayam ni sebenarnya
bukan nak kejar keseronakan sangat. lebih kepada
nak relea ...

hmm.. tp menda2 yg dlm list tu mcm harmless. mcm yg langgan ayam ni mcm bahaya utk diri sendiri dari segi kesihatan psychology emotionally dll. on your personal view adakah mmg semata2 utk melepaskan stress? atau ada a deeper unresolved issue?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
nirose replied at 16-6-2024 12:54 PM
Yes.. masih dengan suami.. tp atas kertas je la.
Masa kejadian. Anak2 kecik lagi dan saya tak kerj ...

ya Allah. i couldnt imagine apa yg u dah lalui. i pun dlm fasa nk stabilkan career balik. skrg pun struggle sgt financially sbb masa diceraikan last year i was a stay at home mom. skrg slow2 nk bangkit smula.

anak i pun skolah lg. i paham why u didnt make the decision. i doakan rumahtangga u akan pulih kembali and he will appreciate u n love u sebagaimana yg sepatutnya. be strong sis!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:04 PM | Show all posts
green~tea replied at 16-6-2024 06:42 AM
Soalan jujur.. kalo isteri tu layan suami tiptop atas katil, even time peod pun takde hal buleh BJ ...

kalau u layan tiptop pun tapi kulit hitam muka jawasaiz A cup tetap tak puas hati jugak.




Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nirose replied at 16-6-2024 03:07 PM
Belum dik.. sebab akak bg peluang kedua.. bodo kan haha.. tp rumahtangga dah tak berseri la.

Masa ...

Semoga dipermudahkan urusan kaka hugs
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 04:23 PM | Show all posts
ladybugz replied at 16-6-2024 07:49 AM
hmm.. tp menda2 yg dlm list tu mcm harmless. mcm yg langgan ayam ni mcm bahaya utk diri sendiri da ...

bende ni pada imiginasi & layanan semata.
u jangan terkejut kalau i cakap ada orang langgan ayam.
tapi dia tak main pun. dia lebih pada tidur

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustaz2 cakap bini2 perlu ada skill mengesek mengalahkan pelacur sis
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 16-6-2024 04:46 PM
Ustaz2 cakap bini2 perlu ada skill mengesek mengalahkan pelacur sis

Kena doktor yang cakap macam ini. Ustaz kalu, macam puaka kaum wanita komen.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 04:23 PM
bende ni pada imiginasi & layanan semata.
u jangan terkejut kalau i cakap ada orang langgan ayam.
...


hmm ok. thank you for ur input. agak susah nk faham tp i guess mmg certain things are very difficult to be understood. one last question, hv u ever had any meaningful conversation with any of them? like maybe to fulfill the emotional need jugak instead just physical?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 12:43 AM GMT+8 , Processed in 0.096376 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list