CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Wanita Dapat Tahu Rupanya Tunang Langgan Pelacur Untuk Lempias Nafsu – “RM210 2 Jam”

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 04:04 PM
kalau u layan tiptop pun tapi kulit hitam muka jawasaiz A cup tetap tak puas hati jugak.




Ooooo kecantikan dan slim fizikal tetap penting... susah nak puaskan hati org.. pandai masak, layan tiptop, menten muka, body & kulit gojes... pandai jaga maruah...


Kesian pompuan kulit hitam muka jawa totok

Semoga pasangan mereka tetap syg walau muka & kulit hansuang
Kalo berduit buleh la lazer muka, ubah ciptaan Allah ye dakkkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 02:08 PM
gaji tu dia bukan curah semua pada ayam.tapi dia akan start ada tunggakan macam kereta
atau sewa  ...

Ye laaa tak abes duit kat ayam... abes duit bayor hotel leee tempat nak mencret..

Kalo pakai sabun kan simple je,buat kat bilik air je

Berapa sen je kos
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nirose replied at 16-6-2024 03:07 PM
Belum dik.. sebab akak bg peluang kedua.. bodo kan haha.. tp rumahtangga dah tak berseri la.

Masa ...

X pelah kak. Umah tangga kita, kita yg tentukan.
Yg penting kalo nk blah kena ada income sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 05:55 PM | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 08:04 AM
kalau u layan tiptop pun tapi kulit hitam muka jawasaiz A cup tetap tak puas hati jugak.

Then orang yang sentiasa nak cari menda2 seksual yang fit kehendak dia saja elok la tak kawen.

Boleh langgan ayam ikut selera dia, boleh tukar2 macam hari ni ayam betnam, esok ayam siam, lusa ayam bollywood.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:22 PM | Show all posts
she replied at 13-6-2024 07:16 PM
Hahahahaha dekahhh

Nanti dia jawab

tuh mujog satgi kang dia kata jom mandi junub bersama haaaaa tmbah extra jam kena scam

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:51 PM | Show all posts
sufi^_^ replied at 16-6-2024 09:55 AM
Then orang yang sentiasa nak cari menda2 seksual yang fit kehendak dia saja elok la tak kawen.

Bo ...

setiap org seksual level berbeza. kalau u terkahwin dengan orang BDSM . mmg mati la.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mintak jauh la bakal laki i mcmni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 14-6-2024 04:40 AM
Kalau dgn ayam indonesia kita boleh demand arah dia itu ini . no cost extra
tapi dengan thailand & ...

Menda la aku baca ni.

Tapi aku pernah baca kat porom lagha, aiyam Cina paling tak best. Main pum macam kayu ja takda feeling kata deme.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
alamak br nmpk swiss bell
i kalau p kuantan dk situ jgk...
geli la langgan langgan gini..
pelacur tu dia mkn dadah kn..sbb perempuan kan mcm xblh nk make love kalau xsyg..kalau laki ok je janji perempuan..geli yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang kat porum juga selalu cakap, daripada rogol anak orang ka budak kecik ka, baik main dengan pelacur. How?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:47 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 16-6-2024 03:57 PM
Menda la aku baca ni.

Tapi aku pernah baca kat porom lagha, aiyam Cina paling tak best. Mai ...

betul la ayam china tak best.
pastu pengotor bulu bawah tak potong.
harap putih muka lawa.

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 10:53 AM
Skema sangat pun x boleh sis.
Nanti jadi pedofilia.

Skema boleh. Carila yang halal dan toyyiban.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 03:13 AM
takde la. i dah stop masa pkp 2 tahun tu.kulit2 i semua i dah check. takde bisul ke nanah apa.

tap ...

Ya robbi... boleh tertinggal pulak kat dalam...ko pakai saiz besar beno ke...jenuh kena korek poen nk keluarkan menatang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
nirose replied at 16-6-2024 12:39 PM
Syukur dik Allah bg petunjuk before kawen.. macam akak ni, masa kawin laki baik. Tapi bbrpa tahun ke ...

U dh cerai ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 16-6-2024 02:08 PM
gaji tu dia bukan curah semua pada ayam.tapi dia akan start ada tunggakan macam kereta
atau sewa  ...

Tunggakan sbb duit byk curah kat ayam lerr tu.. sbb tu takde duit..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 16-6-2024 05:19 PM
Ooooo kecantikan dan slim fizikal tetap penting... susah nak puaskan hati org.. pandai masak, laya ...

Laser muka bkn ubah ciptaan tuhan.. itu plastik surgeri.. lain..

Lelaki kalau dpt yg putih mulus reti buat sumer menda pun sama jahh.. kekadang deme nak rasa lauk lain.. so berbalik kpd individu tersebut.. kalau mmg dah niat nak curang, baik camana sekalipun, dia akan curang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
sufi^_^ replied at 16-6-2024 05:55 PM
Then orang yang sentiasa nak cari menda2 seksual yang fit kehendak dia saja elok la tak kawen.

Bo ...

Kawen dpt free.. langgan ayam kena bayaq.. giteww kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nirose replied at 16-6-2024 12:39 PM
Syukur dik Allah bg petunjuk before kawen.. macam akak ni, masa kawin laki baik. Tapi bbrpa tahun ke ...

Semoga dipermudahkan urusan kaka..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 17-6-2024 05:57 PM
U dh cerai ke?

Cer baca replies dia lepaih tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 17-6-2024 05:53 PM
Ya robbi... boleh tertinggal pulak kat dalam...ko pakai saiz besar beno ke...jenuh kena korek poen ...

Iols speku sbb batang kecik tapi karung besaq.. sbb tu bleh tertinggal..

Iols dgq karung dah ada jenis slim fit.. so mana2 batang kuruih tu bleh pakai hat ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:24 PM GMT+8 , Processed in 0.503057 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list