CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

"Saya nak beri kenyataan ini sekarang pun sangat tertekan dan hiba" - Kes rumah tangga Nora Danish belum selesai, kongsi bila sesuai

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 08:40 AM | Show all posts
CoffeeOverdose replied at 12-6-2024 07:23 PM
I wish dia akan turn back dgn jejai.. hampon uols atas wish iol yinnih...

Sekali Jenglot tengah doakan Sendat kembali kepada heolls
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 09:34 AM | Show all posts
kalau dah hiba tu, paham2 le
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:53 AM | Show all posts
bukan dia loving ke dgn ned tu.. apsal boleh mcm ni.. tgk ned pun syg kat dia.. ke sebab2 tak de job ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:54 AM | Show all posts
cm_vungtau: Try pergi instagram dia. Jadahnya si Jannah tu baru kawin setahun dah celebrate anniversary? Mengadanya

kebetulan kot.. sebab dia ada nak buat majlis ke apa katanya tp tak kene timing.. pastu ni la kebetulan dpt sebab dh bayar gitu la katanya
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:58 AM | Show all posts
Nak kesian ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
i tak boleh terima lah laki Nora yang biasanya berani bersuara dan ego sombong dengan golongan maheran, bersikap berdiam diri dan lepas tangan dengan isu renovation rumah Nora.

Dulu waktu enjoy pi sana sini due to hard work katanya.

Pernah ada kes tentang  rumah 7 juta atas namanya dulu. Kenapa tak duduk sana.
https://kedahku.blogspot.com/2013/10/nora-danish-anak-nazri-aziz-beli-rumah.html?m=1
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 10:16 AM | Show all posts
laki x nak cerai kahh
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:18 AM | Show all posts
laki x nak cerai kahh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 10:24 AM | Show all posts
matjerk replied at 13-6-2024 07:59 AM
Betul. Masa single dulu, bukan jenis galak n merenyam menceceh nak berlaki ajerrrr.... padahal mas ...

kan..rileks je dia walau kena cerai time pregnant, takde nak buat kisah duka manjang...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:34 AM | Show all posts
all the best, nogha. basically kalau dah tak tinggal serumah tu, memang mungkin she pun dah tawar hati sangat lah pun. ada la tu ned buat apa-apa yang buat dia memang jadi tawar hati sangat. or mungkin ada masalah/tentangan dari keluarga ned, yang mungkin buat dia makin jauh hati. so all the best nora. semoga elok-elok saja.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 13-6-2024 12:36 AM
Yup, dia ni jenis mcm stick ngan satu2 laki je bila dia bercinta pastu akan kawen ngn yg tu je la. ...

Klu nak ikutkan kisah dia tu.. kena cerai time pregnant.. bawak peyut turun naik mahkamah urus kes cerai.. sedih kot.. laki ceraikan dia utk pmpuan lain.... boleh je dia nk menunggang kisah tu sepanjang single lama dulu... n now bila ada kisah2 penyondolan.. x de sekelumit pun (eh betul ke penggunaan sekelumit tu..mcm best pulak nyebutnya) dari mulut or jari jemari dia nak menunggang any of kisah penyondolan.. x mcm janda pelakon sorang tu... semua kisah penyondolan dia interframe.... lps tu asyik la menceceh nak berlaki... gatal sungguh... x padan kena debik..org kena debik ni dah trauma nak berlaki..dia ni mcm miang berlaki x hilang2.. oppsss sorry ter emosi..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:44 AM | Show all posts
I doa yg terbaik untuk ND..sb dia ni baik sangat..tak da buruk2 kan orang
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:45 AM | Show all posts
I doa yg terbaik untuk ND..sb dia ni baik sangat..tak da buruk2 kan orang
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:47 AM | Show all posts
Nmpk la si ned to coba memujuk. Tapi obvious sgt kot yg Nora tu da move on jauh dah.

Mmg la sayang kalau becerai tapi kalau hati da tawar naw tu baikla angkat je kaki dari melayan bende yg toxic. Nora ni mmg dari dulu positip je & murah ngan kasih sayang. Bagus la gak sklai2 sheols tegas. Time to self-care.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
All the best nora
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ND ni hati besar, nampak dia baik je semoga yg baik2 gak utk ND. Anak dia dgn boned tu cute gak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
moga yg terbaik buat mereka
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
memujuk dia camna ye?
kalau semua all in 1 day spt dlm caption tu rasanya pujukan tu sekadar mulut je ke?

memang dh letih si ND tu dia mak dia juga bapak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 11:46 AM | Show all posts
ND ni mmg strong girl. masa ND x ngam dgn FS pun she x heboh2
all the best ND
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 11:50 AM | Show all posts
Nora masa berlaki dengan jejai dulu seingat aku la, tak de nak tayang macam2. Padahal jejai dulu pun kaki main polo. Tak ada la hari2 pos gi kandang kuda
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:22 PM GMT+8 , Processed in 0.085922 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list