CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

"Saya nak beri kenyataan ini sekarang pun sangat tertekan dan hiba" - Kes rumah tangga Nora Danish belum selesai, kongsi bila sesuai

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 12:02 PM | Show all posts
ND ni femes ooo dekat cari since 2005 zaman myspace dulu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 12:28 PM | Show all posts
semoga di beri yg terbaik utk ND

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nora ni. Dulu dapat laki tinggalkan masa mengandung, sekarang dapat laki perangai macam ni pulak. Semoga dapat jalan penyelesaian terbaik secepat mungkin.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Nora buat yang terbaik untuk kebahagian dan masa depannya. She deserved better.

Sekarang Nora nampak sentiasa busy kan diri dengan berkerja.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Walau mmg tak minat Nora ni, but i hope everything is well for her.. sian.. everyone deserves happiness
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:41 PM | Show all posts
CoffeeOverdose replied at 13-6-2024 03:23 AM
I wish dia akan turn back dgn jejai.. hampon uols atas wish iol yinnih...

ok jugak...menggelupur la batriatric surgery tu satgi
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa bnda masalah rumah tgga beliau? Tai2 nk bercerai je

Lakinye biawak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sewa lah rumah bagi duduk sebumbung. Nak memujuk berjimak macam mana. Lepastu Nedim kena ada strong money balik. 2 benda Setel kot kalau ada. Ni duit pun xde..nak ada kan rumah bagi anak bini duduk CMNE..punca ya duit je tu. Nowa pun fedap lama2 tanggung bewok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam dah bertahun jer aku tengok Nora mcm takde perasaan...mcm mencari2 sesuatu. Semoga dia mendapat suami yg dapat bimbing dia sama2 ke jannah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:20 PM | Show all posts
yayyyyyy anto pisanggg gi surau
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:26 PM | Show all posts
moga baik2 je nowa...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Macik ok kalau Nowa berpisah
Bukan menyokong keruntuhan

Tapi Boned tu
Kaki perempuan
Bewak
Bisnes pun share modal dengan partners
Baran
Tak mustahil dia pernah tibai Nowa
Sebab tu Nowa sampai patah hati gini

Nowa ni nak suami yang stabil
Yang boleh ikut flow ke majlis

Komer nengok ler kelaku Boned kalau ada dengan Nowa
Terpaling Godfather
Susah juga ada suami gini
Nak bawak borak dengan kawan2 artis
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:48 PM | Show all posts
mak tgk kat tiktok azza elite dia dah duduk balik rumah mak dia sendiri hahhahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga baik2 shj utk ND dan anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 13-6-2024 02:30 PM
Macik ok kalau Nowa berpisah
Bukan menyokong keruntuhan


Kaki pompuan gak ke.


Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga yang terbaik utk nd apa2 pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 04:11 PM | Show all posts
apa ni , mendadih ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia business apa sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:26 PM | Show all posts
Semoga yang baik2 je untuk sheols dan anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ND ni lebih sesuai menyandang gelaran Malaysian sweetheart, berbanding LS.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:17 AM GMT+8 , Processed in 0.182532 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list