CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

"Saya nak beri kenyataan ini sekarang pun sangat tertekan dan hiba" - Kes rumah tangga Nora Danish belum selesai, kongsi bila sesuai

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 13-6-2024 03:00 PM
Kaki pompuan gak ke.

Ada porumer spill

Ned and the geng ngejas kawan deme
Masa makan kat N97
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga yg baik2 utk ND
Masa dia memula dgn boned, mmg tak berkenan sangat. Sebab nampak liar di situ, & boned pun samseng namatey.
But now, ku doakan yg baik2 saje utk mu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
All the best for you nd...masih ingat zaman gwiyomi mendonia...chuolss comel sangat mase buat video tu dengan rambut panjang ala2 rebonding gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak berantakan fasha Nora Aku mmg team fasha forever
Tapi kesian juga Nora
Moga berjumpa jodoh yg baik Lepas ni dapat Jaga she baik2
Org biasa marhaen or org Tua tak hensem tapi baik mcm laki Anne ngasri pun ok
Kesian Nora, Nora deserves happiness
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:23 AM | Show all posts
adra5028: sebab bapak mertua uols da xdpt jadi YB da ke puncanya..laki da semekin..


Terfikir perkara yang sama..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Buatlah keputusan yang lebih membahagiakan you ye Nora..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2024 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak gaya acik nora dah berpatah arang berkerat rotan... Pompan bila dah fed up.. bye!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:50 AM | Show all posts
apa ada hal
Nora cari lagi lelaki kaya
klu baca Annual Report listed Company
ramai je lelaki2 bujang yg jadi CEO, Director segala
esok2 Nora jumpa la tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 14-6-2024 08:50 AM
apa ada hal
Nora cari lagi lelaki kaya
klu baca Annual Report listed Company

Baca annual report cari laki eh. Dasat kaka
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:23 AM | Show all posts
Mimo.mimo replied at 14-6-2024 10:12 AM
Baca annual report cari laki eh. Dasat kaka

aku bkn baca AR cari laki
kerja aku mmg baca AR baca The Edge gituhh
jadi ada la nmpak laki2 kayo bergayo sumo tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape la agaknya lakinye dh buat smpiai dia patah arang and keluarkan statement biar dia take all the blame
Lakinye menikus smpai skang
Ko lelaki ko le kedepan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:03 AM | Show all posts
chandrahusin replied at 14-6-2024 08:50 AM
apa ada hal
Nora cari lagi lelaki kaya
klu baca Annual Report listed Company

byk ke lelaki bujang kaya yg perangai semenggah? dah tua2 gini rasanya peace of mind lagi mahal dari duit..tapi each of his own la..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Jejai dpt Dato? Dia wat apa? Ak tertinggal bas
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke Ned tu betul2 memujuk..
Sebab kadang nampak Ned post quotes kat IGS tu macam dok menyindir dan bau2 gaslighting pun ada. Tapi taktau la kalau dia tuju ke org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:24 AM | Show all posts
zaman sekarang kena realistic
takat cinta & kasih sayang mana boleh cover livin cost nowadays
tambah2 nowa sejenis high maintenance

cerai jela nowa
ramai je tunggu janda boned ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri yg buat pilihan bersuamikan samseng
awal2 kenal, bercinta, kawen pun dah tau si ned ni red flag.
Awal kawen semua bau wangi smpaikan buka stokin laki ,potong kuku pun dok tayang kat ig.
euwww.
La ni bau wangi dah hilang.,laki pun dah semekin kan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 12:24 PM | Show all posts
moga baik2 aja nowa
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 13-6-2024 11:50 AM
Nora masa berlaki dengan jejai dulu seingat aku la, tak de nak tayang macam2. Padahal jejai dulu pun ...

Tin tu kejutan budaya kot.. Cam dia sorg kawen org kaya.. Yelah.. Kn x lawa.. X sgka la dpt kawen org kaya.. Tu yg showoff x hengat tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 14-6-2024 11:50 AM
Sendiri yg buat pilihan bersuamikan samseng
awal2 kenal, bercinta, kawen pun dah tau si ned ni red f ...


Sebelum kawin semua sweet bersemut sangat. Tapi terkejut masa deyols kawin backdrop mcm sekolah tadika. Sib baik xde belon.


Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde sape nak repost sini ke

Boned tengah attack Nowa guna quote victim
Naseb Nowa tak membalas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:50 PM GMT+8 , Processed in 0.090892 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list