CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

"Saya nak beri kenyataan ini sekarang pun sangat tertekan dan hiba" - Kes rumah tangga Nora Danish belum selesai, kongsi bila sesuai

  [Copy link]
Post time 15-6-2024 03:16 AM | Show all posts
naisyahmh replied at 14-6-2024 02:44 PM
Tin tu kejutan budaya kot.. Cam dia sorg kawen org kaya.. Yelah.. Kn x lawa.. X sgka la dpt kawen  ...

Betul apa uols tulis tu. Umpama kera mendapat kain buruk. Seperti Intan Najwa mendapat kuda....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 15-6-2024 03:11 AM
Takde sape nak repost sini ke

Boned tengah attack Nowa guna quote victim

Nampk sgt kaka dia nk play victim
Nasb baik nora dh keluat statement dia take all the blame
must somebody in their surrounding gaslight dyrg
Moga baik2 buat nora
She just deserve better
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:16 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 14-6-2024 07:11 PM
Takde sape nak repost sini ke

Boned tengah attack Nowa guna quote victim

Yg ni ke?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Nora ni..jenis tak menceceh ceceh kan? Dekat post bella cerai pun, dia komen simple je "sending hugs n love"
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2024 04:16 AM
Yg ni ke?

Ya

Tak gentle lah Boned
Haritu masa Nowa g bercuti
Kemain quotes islamic
Ayat2 suci semedang

Sekarang dah balik asal
Kesian Nowa
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:39 AM | Show all posts
she replied at 15-6-2024 04:53 AM
Ya

Tak gentle lah Boned

Bonek ni memang jenis jantan mulut jahat. Dulu doh gaduh kat ig dengan mak tiri. Heols gelar mak tiri pipi senget (tapi memang betul pun ). Walaupun mak tiri pun perangai dan mulut macam jilake. Tapi lepas paknya masuk campur, terus stop gaduh dengan mak tiri. Abis segala kenikmatan dunia pak dia tarik
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Live goes on..dlm hiba tertekan sheols boleh happy celebrate etc .. klau meols dh kelat muka
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Boned berskandal ka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 12:54 PM | Show all posts
All the best nd, u were strong then, u are much stronger now. Wtever it is, u can go thru this, behind every cloud is a silver lining. Something better is waiting perhaps.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga baik2 je untuk nora
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan tomok tadi
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:35 PM | Show all posts
marchikobonzo replied at 13-6-2024 10:44 AM
I doa yg terbaik untuk ND..sb dia ni baik sangat..tak da buruk2 kan orang

Betul. She's nice. Tak sombong. Masa dia, dan Betty kita jemput open house, dia orang datang. Fans nak gambar pun dia ok jer. Jenis respect orang dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:38 PM | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2024 04:17 AM
Nora ni..jenis tak menceceh ceceh kan? Dekat post bella cerai pun, dia komen simple je "sending hugs ...

Bukan macam presiden tu, siap perli dalam caption 11 kali jumpa ke12 baru tangkap gambar dengan Bella. Nak jugak dia jadi advisor!
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 13-6-2024 12:28 AM
Try pergi instagram dia. Jadahnya si Jannah tu baru kawin setahun dah celebrate anniversary? Mengada ...

Nanti cerai la tu. Sorry but biasanya pasangan muda tunjuk terlebih lovey dovey di socmed ni susah nak bertahan when the sparkle is not there anymore.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 iols kesian dgn retis.. hal rumahtangga pun nak kena perjelaskan dekat public walhal itu hal peribadi kot bukan masalah manusia sejagat..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 13-6-2024 01:58 PM
Macam dah bertahun jer aku tengok Nora mcm takde perasaan...mcm mencari2 sesuatu. Semoga dia mendapa ...

Sheols kan rajin beribadah dlm bulan posa. Dpt pak ustaz single berubah 360°
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 15-6-2024 02:44 PM
Sheols kan rajin beribadah dlm bulan posa. Dpt pak ustaz single berubah 360°

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 15-6-2024 02:42 PM
Kadang2 iols kesian dgn retis.. hal rumahtangga pun nak kena perjelaskan dekat public walhal itu hal ...

Adakalanya to stay relevant. Utk tengok bnyk support or bnyk kutuk. And siapa yg dikutuk dan siapa yg disokong. Netz pun sokong/kutuk berdasarkan apa yg dikongsi kat sosmed. Belakang tabir, diaorg je yg taw. Yang serumah je yang taw kisah sebenar.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2024 04:16 AM
Yg ni ke?

Ada yang sebelum ni lagi direct tapi i tak screen capture pulak. Quote tu sonething macam.. "don't worry.. they'll realize when they can't find someone like you."

I doakan kalau lah jodoh mereka tak berpanjangan, Nora akan jumpa someone wayyyyy better than him!
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 04:58 PM | Show all posts
CoffeeOverdose replied at 12-6-2024 08:23 PM
I wish dia akan turn back dgn jejai.. hampon uols atas wish iol yinnih...

Hello tak mungkin jgn nk kenen2Fasha cinta mati jejai faham



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:58 PM GMT+8 , Processed in 0.063551 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list