CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

"Saya nak beri kenyataan ini sekarang pun sangat tertekan dan hiba" - Kes rumah tangga Nora Danish belum selesai, kongsi bila sesuai

  [Copy link]
Post time 15-6-2024 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_white replied at 15-6-2024 04:58 PM
Hello tak mungkin jgn nk kenen2Fasha cinta mati jejai faham

fasha dh nikah dan kuyus..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 06:06 PM | Show all posts
Edited by miss_white at 15-6-2024 01:53 PM
Cleocatra replied at 14-6-2024 11:39 PM
Bonek ni memang jenis jantan mulut jahat. Dulu doh gaduh kat ig dengan mak tiri. Heols gelar mak t ...

power mak tiri boleh tunduk kn apak nye
Patut apak sebelah kn anak
Anak tuh darah daging
Bini boleh cari lain lah
Xsyg anak kah




Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 13-6-2024 07:59 AM
Betul. Masa single dulu, bukan jenis galak n merenyam menceceh nak berlaki ajerrrr.... padahal mas ...

Kesiannya la
Tp dlm tempoh tawar hati pun masih lagi mau bersama smp pregnant bini tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 13-6-2024 11:50 AM
Nora masa berlaki dengan jejai dulu seingat aku la, tak de nak tayang macam2. Padahal jejai dulu pun ...

khenz... compare dgn lg sorang tu ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_white replied at 15-6-2024 06:06 PM
power mak tiri boleh tunduk kn apak nyePatut apak sebelah kn anak
Anak tuh darah daging
Bini boleh  ...

Pussy is 1 hell of drug yek haha pak sihat lg tu....  malam2 dgn mak tiri kurang2 blh melambong menonggeng menganjing dgn anak boned nak di apoo kan hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2024 04:16 AM
Yg ni ke?

Alah2 jantan ni.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiber ehh melambung pujian n simpati kat ND.  Nurtizen2..... Dulu2 segala mcm duk ngata
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 15-6-2024 08:00 PM
Pussy is 1 hell of drug yek haha pak sihat lg tu....  malam2 dgn mak tiri kurang2 blh melambong me ...

siang bertongkat, malam tongkat lain...
Hebat ilmu mak tiri.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 13-6-2024 08:36 AM
Yup, dia ni jenis mcm stick ngan satu2 laki je bila dia bercinta pastu akan kawen ngn yg tu je la. ...

Kisah ibu terpaling ni tak boleh bla...among my fren pun ramai yg terpaling..hari2 up kisah either FB or WhatsApp status..mcm akulah ibu terpaling the best
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 13-6-2024 10:42 AM
Klu nak ikutkan kisah dia tu.. kena cerai time pregnant.. bawak peyut turun naik mahkamah urus kes ...

Rita royani kah u....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
yellowfish replied at 15-6-2024 10:15 PM
Tetiber ehh melambung pujian n simpati kat ND.  Nurtizen2..... Dulu2 segala mcm duk ngata

Yang memuji lain orangnya dengan yang mengata, sis. Cuma yang mengata malas nak tinggal komen kot kali ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 15-6-2024 10:36 PM
Kisah ibu terpaling ni tak boleh bla...among my fren pun ramai yg terpaling..hari2 up kisah either ...

Ambo stuju hat ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 14-6-2024 11:03 AM
byk ke lelaki bujang kaya yg perangai semenggah? dah tua2 gini rasanya peace of mind lagi mahal da ...

Ada tpi yg samada depa ghei atau dh ada gf
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:27 AM | Show all posts
nameisrequired replied at 15-6-2024 10:23 PM
siang bertongkat, malam tongkat lain...
Hebat ilmu mak tiri.

Khennnnn.....sekarang ni pun aku tak tahu mana satu duta. Laki ke bini? Melebih2 sheol.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 16-6-2024 01:59 AM
Yang memuji lain orangnya dengan yang mengata, sis. Cuma yang mengata malas nak tinggal komen kot  ...

Yang memuji pun from experience sendiri seperti iols
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Umah nd kena tipoo dgn so called adik dia ckp..mksdnya gang2 dia jugak..si botak tu ke..ntahle..tp mesti umah tu laki.ke yg cadangkan suh ambk kwn durang juga sekali.jahanam.tu hangen nd
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 15-6-2024 06:39 AM
Bonek ni memang jenis jantan mulut jahat. Dulu doh gaduh kat ig dengan mak tiri. Heols gelar mak t ...

Not pipi senget, tapi DAGU SENGET. Hahaaa

Hepi sheols tinggal kat us sana tu, promote vila n produk vila sendu sheols tu. Tahpapa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu masa cerita puteri...semua org ckp Nora nih cantik ...tapi aku plak dok tgk X lawa sbb muka dia mcm kucing
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 16-6-2024 07:52 AM

Sebagai urang yang berhati jahat dan benci Nazri Aziz sedari dulu, ai is puas hati tengok Nedim jatuh.

Duluuuu cam keballlll la sangatttt kan siap ada jawatan khasss di jabatan pak kauuuuu.

Now uols know la where you at without good  SPM result, HARRRRRRRRR

Kaya pon tak gunaaaa bukan kau build karier and income sendiri dari bawahhhhhh

Without your apak n your mama you are literally a nobody Nedim oooiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-6-2024 03:51 PM
Sebagai urang yang berhati jahat dan benci Nazri Aziz sedari dulu, ai is puas hati tengok Nedim jatu ...

sebagai pembenci tegar 2 jantan haprak anak-beranak tu, iol hepi dan puas hati baca cercaan uol.

pernah dalam benang sebelum ni, ramai porumer memuja-muji si nedim gengster pembunuh tu siap bersoft spot kulu kilir. zizikkkkk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:08 AM GMT+8 , Processed in 0.202453 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list