CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

"Saya nak beri kenyataan ini sekarang pun sangat tertekan dan hiba" - Kes rumah tangga Nora Danish belum selesai, kongsi bila sesuai

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bayan_nuri replied at 16-6-2024 08:11 AM
sebagai pembenci tegar 2 jantan haprak anak-beranak tu, iol hepi dan puas hati baca cercaan uol. { ...

Kaaaannnnn zizikkkkkk kayyyyyyy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa2 mcm balik ke jejai je ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Boned suka nau posing gengster badboy so untouchable gtu padehelll ngko dah tak releven tu yg sebetulnya

I doakan Nora thrive and rise higher
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 16-6-2024 02:23 PM
Dulu masa cerita puteri...semua org ckp Nora nih cantik ...tapi aku plak dok tgk X lawa sbb muka dia ...

Dia ni muka mcm joker ke mcm mulut lebor always nampak auto senyum lps tu cute tu ye, lawa tu idak. Cute N adorable gitoh pd i.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2024 04:16 AM
Yg ni ke?

Selain tuju ke bini, tuju ke kawan kawan juga tu. Dulu kemain penuh satu yatch kawan kawan dia berpesta. Now, dgn siapa je yg dia masih berkawan. Dah ramai tinggalkan kot lepas dah tak kaya, apak dah tak relevan in politic. Boleh dah buang perkataan Boss dlm nama Bossned tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Malam ni terjawab sudah..ND go find your happiness
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 19-6-2024 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Konahhh replied at 19-6-2024 11:40 PM
Malam ni terjawab sudah..ND go find your happiness

Dah confirm ke cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2024 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 19-6-2024 11:41 PM
Dah confirm ke cerai?

Aah, dah cerai malam ni kat mahkamah sis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2024 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 16-6-2024 03:51 PM
Sebagai urang yang berhati jahat dan benci Nazri Aziz sedari dulu, ai is puas hati tengok Nedim jatu ...

X habis2 sindir wallet netizen kempis.
Klu dia sejenis sama taraf tmj pahamlah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2024 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Konahhh replied at 19-6-2024 11:42 PM
Aah, dah cerai malam ni kat mahkamah sis

Thank u sayam
Baru lalu kat feed IG
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2024 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 13-6-2024 11:27 AM
memujuk dia camna ye?
kalau semua all in 1 day spt dlm caption tu rasanya pujukan tu sekadar mulut  ...

Betul jugak. Setakat komen "you are strong mommy" tapi takde nak tolong uruskan anak, tak guna jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2024 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_white replied at 15-6-2024 06:06 PM
power mak tiri boleh tunduk kn apak nye
Patut apak sebelah kn anak
Anak tuh darah daging

nedim ni sejenis anak x guna..kalau mcm anak2 naza kecuali banglong tu boleh la jugak pertahankan anak..ini nedim stkt perabehkan boreh je..smpi ke tua nk kena tanggung lg..baik heols sygkan mak tiri lg bagus..dgn mak tiri pun ada anak jugak..so x waste pun pd dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2024 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 19-6-2024 03:59 PM
X habis2 sindir wallet netizen kempis.
Klu dia sejenis sama taraf tmj pahamlah jugak

Kannnn weeeekkkkkk for Nedimmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2024 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Konahhh replied at 19-6-2024 03:42 PM
Aah, dah cerai malam ni kat mahkamah sis

Baru baca ni. Takziah la Nedim. Ingat2 la manusia tak selalu kat atasssss
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 01:43 PM | Show all posts
Edited by miss_white at 22-6-2024 06:38 PM
kakacantikkan replied at 20-6-2024 02:57 AM
nedim ni sejenis anak x guna..kalau mcm anak2 naza kecuali banglong tu boleh la jugak pertahankan  ...

Salah pak nye  sebab tu anak jd begitu
Selama ni dok  suap anak beri kemewahan
Tiber baru nk tersedar  soh anak tu berdikari
Anak dh terbiasa di suap  payah nk suruh  usaha sendiri
pak pulak dh kawin baru
mengulit anak bini baru pulak lah
Kesian kt anak tu xkira la anak tu dh bangka ke apa
Kalo pak nye xkawin baru xkn jd mcm ni
Harap ned dpt semula apak nye satu hari nnti





Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2024 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku puji lah ned. Dah cerai tapi ttp teman nora bawak qal utk check up.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2024 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku puji nora sbb sgt matang handle semua masalah dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2024 10:23 AM | Show all posts
macam2 lah nyah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-7-2024 12:17 AM GMT+8 , Processed in 0.129253 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list