CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Alif Teega Dan Aisyah Hijanah Didakwa Seleweng Kutipan Derma Atas Tujuan Peribadi?

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 15-6-2024 10:55 AM
tu sebab di londehkan...sbb hanyirrr

lifestyle mcm udah menega 10 tahun padahal kampeni baru set  ...

Wow company bru 5 tahun terus pki rr & porsche?
Sus betol ni
Tpi tu lah kan klu org buat business ni, sng je apa2 minta claim@msuk acc company
Cam ex boss i dulu
Padahal dia tukang jaga comp je bknlah owner firm tu pun
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
catwoman91 replied at 14-6-2024 03:41 PM
Like father like daughter. The apple doesnt fall far from the tree gituh. Dah bapak dia, memang la b ...

Ini klu u ckp kt pentaksub islamist x leh trima meka sbb bgi diorg apa yg bpk dia buat tu jihad
X psl2 org yg x berdosa terkorban
Hbis terpalit rakyat kita time tu
Bgi i mmg menyusahkan JI ni, jauh menyimpang dri islam
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 13-6-2024 06:55 PM
Ada kata tolong hormat dia tgh buat haji

Dia sendiri tak focus buat haji sambil kutip sedekah ko da ...

Bs lah
Pttnya bila ko jdi tetamu Allah la ko ptt gerun & takut sbb kt sana mcm2 boleh jdi
Tantah dia kena londeh pun sbb Allah nk tnjukkan sbb doa org teraniaya
Cash lah, org cmni mmg i x kesian pon
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:23 AM | Show all posts

Memang tak sedar lagi uols. Mungkin sedar esok dah dalam kubo. Iols memang tertunggu2 kalau dia ada kes. Maklumla hari2 up suruh orang jariah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 16-6-2024 10:10 AM
Bs lah
Pttnya bila ko jdi tetamu Allah la ko ptt gerun & takut sbb kt sana mcm2 boleh jdi
Tantah d ...

Kan, time tgh buat haji, time tu la nak terlondeh. Duit buat haji tu kalau hasil derma org, sendiri mau ingat lah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 16-6-2024 09:28 AM
yaaa hat tu la

dia nak saman PW ke.. ??? halah2 until sekarang habuk pon tarak  jgn purhcaya itu ...

Bukan saman PW, saman individu katanya. Tahun 2022. Tak tau lah apa perkembangan kes tu.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 16-6-2024 07:34 AM
Sorry uols lambat balas. Iols memang tak dapat noti kalau porumer lain quote iols. Ni pun masuk th ...

Kadang konah rasa adakah sebab heols hantar anak masuk tahfiz, so kan tahfiz boleh tarik masuk 7 orang dalam syurga (tak silap konah la) so heols rasa he definitely will masuk syurga? If heols rasa sebegini, agak selfish la alasan tu sebab heols seronok2 hidup atas dunia then mengharapkan anak tahfizzz for afterlife
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ahhhhhhhh replied at 15-6-2024 08:47 AM
Dulu ada sedekah kat am** P*******.  Lps sedekah gerak hati rasa mcm suspicious je.. Thru enough mmg ...

Sedekah i hanya utk adik beradik; ada sorang adik yg tak berapa berharta, not much in need also tp tetap dibantuin.

Org Asli/anak2/sekolah org Asli yg i pi sendiri/kwn i yg sampaikan.

Ketiga sedekah spontan; bila jumpa org sapu sampah tepi jln, workers bersihkan plates kat food court. Workers yg bersihkan tandas kat R&R. Itu sahajer tidak ada derma lain selain ini sahaja.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 16-6-2024 09:28 AM
yaaa hat tu la

dia nak saman PW ke.. ??? halah2 until sekarang habuk pon tarak  jgn purhcaya itu ...

Ada baca kat PW, mamat jambang tu ada buat loan RM1 juta dgn ahlong...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes kahwin 2 tu betul atau propa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_perfect replied at 14-6-2024 09:57 AM
Dia tak malu la. Dia bangga. And dia pernah cerita kat IG dia selalu tulis surat kat ayah dia etc. ...

scha????aku lebih senang dipanggil scha???
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ku tak kenan sungguh couple nikah muda ni yihh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg mmg senang buat duit yihh. Ko mintak je derma berbondong org kasi kau duit
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan ecah je pergi haji rupanya dgn larva sekali. Anak2 bini kedua jaga kettew? Larva ni mati2 iols ingat tak pergi haji sebab sibuk je dia reply kt PW. Deme dua ni anggap haji pun masa nak sweet2 demi kelangsungan hidup ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Rengsanya kaki scammer ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 16-6-2024 07:46 AM
sbb nama tabung die sendiri tu nama die.. tgk smlm bru post dpt fund nk dkt rm400k..easy money dpt ...

tu sb pw tembak ah at ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts

ingat lagi time kecoh2 AT nikah ni si ecah ni kata kt kwn2 dia nt branak sorg2 dkt dewan brsalin korang teman la ye..siot je sekali ada je larva tu ha..meluat betul 2 ekor ni..penunggang dn attention seeker

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Skyline_84 replied at 17-6-2024 10:14 AM
ingat lagi time kecoh2 AT nikah ni si ecah ni kata kt kwn2 dia nt branak sorg2 dkt dewan brsalin ko ...

Iols tau psl 2 manusia ni sbb kes laki dia kawen 2
Pastu stalk ig, bukan main gedik nak mampus tp bswa imej islamik mmg redflag giler la
Pasrru asatizah ada tegur pasal ecah explain bab hukum pasal haid kalau silap, tidaknya dia peduli
Mmg menyampah yer 2 org ni
Hrp drg ni jgn kuar kt medsos lagi la
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 16-6-2024 01:43 AM
Mase kes madu dia tgh boom, esoh ni disanjung, laki dia kne keji. Time tu, laki dia buat ape pn mmg  ...

Xleh ker derma yg xcukip tu dia cukupkan pakai duit sdr je
Siap smp nak merayu² lagi
Pundek betul la perangai tahi gini
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 16-6-2024 09:54 AM
Wow company bru 5 tahun terus pki rr & porsche?
Sus betol ni
Tpi tu lah kan klu org buat business ...

Awal bulan lepas alep ada up video nk jual range rover dia...sbb ada keta baru nk sampai... nak jual rr 400k...beli rr tu tahun 2021 ... time PKP pun mampu beli rr ... wondering sejak bila laki bini ni kutip derma...mewah hidup
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:25 AM GMT+8 , Processed in 0.522935 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list