CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Alif Teega Dan Aisyah Hijanah Didakwa Seleweng Kutipan Derma Atas Tujuan Peribadi?

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 13-6-2024 11:27 AM
Aisyah bersuara apa?

  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 01:35 PM | Show all posts
tak herannn


sama la kut ngan abam tesla la.. menantu yebbi la


tapayah suppork la kome uii
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:37 PM | Show all posts
apa nama kampeni dia ni? meh beli odit reputzzz
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak suka tengok muka laki bini ni
Vibe negatif dan perasan bagus tu kuat
Aku tak suka tengok Ecah sengeh menyeringai nampak gigi dia penuh besau2. Tak sedap mata memandang pun
Si Aliff tu lagi lahh eeiii muka mintak penampar perasa lelaki Soleh digilai ramai ke
Sampah betol 2 ekor ni
Tak leh dengar 2 ekor ni beri tazkirah ke apa..terasa fake
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ini ke hot tu..ok bye..xminat
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 13-6-2024 01:40 PM
Aku tak suka tengok muka laki bini ni
Vibe negatif dan perasan bagus tu kuat
Aku tak suka tengok Eca ...

Hahahaha…same laa sis, x berkenan betul pesen menyeringai mcm tu…pastu kelakuan x seiring dgn pakaian…xde rase malu langsung nk tunjuk sweet2 laki bini, kalau pakaian die mcm janna nick tu mmg sis x heran laa die nk tertonggeng2 laki bini tayang kt orang ????
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 13-6-2024 05:34 AM

bab poligami..bab dia cakap tidak berkelakuan sedih atau menyindir tu..bukan bersepah ke video ko kene tegur dgn laki..cerita laki kawan dua merata-rata sampai semua founder bertag team sokong ko faceshaming kan si madu...drama sangat..tu jual buku tibe2 laku tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 13-6-2024 01:37 PM
apa nama kampeni dia ni? meh beli odit reputzzz

Sila check
Hijanah Haul Holdings Sdn Bhd
Tazabarnyah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 13-6-2024 05:40 AM
Aku tak suka tengok muka laki bini ni
Vibe negatif dan perasan bagus tu kuat
Aku tak suka tengok Eca ...

kemaya tumpahnya kuah kalau tak ke nasi.. bila teringat balik kes bapa dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Esah ko tak kesian ke bapak dalam kubur?


Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 13-6-2024 12:07 PM
Aku pun tertanya2 dengan sorang mak nyah pencen ni. Hari2 pos mengingatkan ummah untuk berjariah di  ...

Hahahahaha.. Pastilah berbelanja dengan kadarnya kak cleo
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 13-6-2024 11:45 AM
Kemain lagi ya penyokong dorang mempersoalkan kenapa PW stay anonymous & kenapa kita percaya pada PW ...

Itulah

Husnuzonnn tak bertempat

Sbb tu asik kena scam aje org kita ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 13-6-2024 12:07 PM
Aku pun tertanya2 dengan sorang mak nyah pencen ni. Hari2 pos mengingatkan ummah untuk berjariah di  ...

Adakah mak nyah pencen yg rapat2 dgn satu palace di sbuah negeri tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada kat komen PW tu sorang lelaki bg tau
Rumah banglo diaorg tgh buat..besar katanya

Post dia mintak derma makanan kat mekah madinah pun katanya dah padam
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:29 PM | Show all posts
tak kenan kapel ni mcm euwwww sangat
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miss_perfect at 14-6-2024 08:32 AM

Company commenced tahun 2018, tak sampai 10 tahun pun lagi. Plus we've been hit by COVID, tapi hidup mewah macam dah buat empayar berpuluh tahun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru tau bapak si ecah ni ketua JI kan
Mana tumpah kuah kalau tak ke nasi nya
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada komen kat post PW yg ecah ngan teega ni membibik kan wife no 2. Acik tu duduk semeja dgn ecah n teega tapi wife no 2 duduk meja lain jaga anak ecah meragam
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:41 PM | Show all posts
Edited by sismarkonah at 13-6-2024 02:44 PM
Cleocatra replied at 13-6-2024 01:13 PM
Bukan. Penata rias seumur hidup si ajemi

patut kena masuk sekali klu - ada buku risipihhhhh persis kitab suci
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 02:45 PM | Show all posts
duduk eco majestic semenyih dua ekor beruk ni tak nak kalah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:12 PM GMT+8 , Processed in 0.285001 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list