CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Alif Teega Dan Aisyah Hijanah Didakwa Seleweng Kutipan Derma Atas Tujuan Peribadi?

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorang ni bkn retis.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:09 PM | Show all posts
Edited by Kitty_catz at 13-6-2024 03:10 PM
fattymah replied at 13-6-2024 01:59 PM
Sila check
Hijanah Haul Holdings Sdn Bhd
Tazabarnyah

HIJANAH HAUL HOLDINGS SDN BHD

REGISTRATION NUMBER
201901045075 (1354405-T)
BUSINESS NATURE
RETAIL SALE OF ARTICLES OF CLOTHING, ARTICLES OF FUR AND CLOTHING ACCESSORIES, WHOLESALE OF A VARIETY OF GOODS WITHOUT ANY PARTICULAR SPECIALIZATION, PUBLISHING OF BOOKS, BROCHURES AND OTHER PUBLICATIONS
DATE OF INCORPORATION
13/12/2019

hamboiihh baru lagi  la jugak kampeni.. udah nak naik bunglow atas tanah sendiri pulak tu ekkk

ni bukan setakat PW je , mona din pun udah komen juga.. cam hanyir gak kutttt
esp bab kutip dhuett tu,... bukan kena register ke.. tak kang kena charge under AMLA


Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 13-6-2024 02:17 PM
Ada kat komen PW tu sorang lelaki bg tau
Rumah banglo diaorg tgh buat..besar katanya



Post yg ni.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts

dia igt Pw goyang? Lagi dia up post ada lah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Buku dia best ke? Masa kecoh2 kes laki dia kawin baru tu, ada tgk vtt dia baca petikan dr buku dia.. english dia mcm direct translation je
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 13-6-2024 03:09 PM
HIJANAH HAUL HOLDINGS SDN BHD

REGISTRATION NUMBER

Ada Porsche gak.. banyak kereta mahai2... Is is lupa kereta apa.. Muda2 dah kaya

Iols tak follow tapi baca sini org share kat benang kawen dua

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuhhh good luck lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak buang pekerja bukan senang wei... Lawak pulak bila baca
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
knp la bodoh sgt pergi percaya depa berdua ni
dua2 terpancar aura negatif atas bwh depan blkg
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:22 PM | Show all posts

ooo ponder dari nurake rupanya dah la kejam.. bodowww pulak tu yee

mmg tak boleh pecat 24 hrs unless dah warn 3 kali, buat PIP, DI yada2

kut ye 24 hrs tu pun tengok la kesalahan apa.. kut mmg sah2 mencuri duit syarikat pun kena buat report pulis dulu, then charge under CBT, tu pun still staff boleh bawak pi labour court tauu.

kalo gaji below rm4K lagi la susah sbb protected under EA and labour dept nokksss

tu sebab nak amek staff senang.. nak buang. seksaaaa

no wonder jaman now, most companies offer contract jewww, payah dah nak jumpa permanent post . abes contract , tak sambung.. besciterrrr
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Riak to the max. Aku mmg sceptical dgn so called org alim tapi kuat menunjuk.
Solat, baca quran , berdoa semua nak up.
Apa je privasi yg ada..semua benda nak tunjuk. What a sad pathetic life.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo ini masa kecoh c suami kahwin lain.. Guwe baru kenal siapa influencer bila tengok kat ig segala doa bait-bait ayat minta didoakan pd masa yg sama acah2 jd penasihat pasal rumah tangga.. Guwe tengok mcm ada negative vibe terus guwe block jak sebelum ada kempen blockout tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 13-6-2024 03:08 PM

Tu dia..haha baru sikit kena up
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:58 PM | Show all posts
fattymah replied at 13-6-2024 03:17 PM
Ada Porsche gak.. banyak kereta mahai2... Is is lupa kereta apa.. Muda2 dah kaya

Iols tak follow  ...

huh apoooo audit 2021 baru table in April 2023?

paid share capital rm5K je chuols in 2021.. kira 50-50 shareholdings la laki bini , then tibeh ada porseh bagai yeee tahun ni...mmmg seswatu kut la biz tibehh2 canak2 ni kannnnn

audit 2021 ni pun auditor remark as qualified opinion tak tau nak review ke tak odit reput sheols ni since auditor dah letak remarks cengitu, auditor pin point kat inventory sheols , tak tawu nak capture berapa, breakdown apa semer takde.. mebi la deme baru2 bernega, tak pandai handle stock lagi kut, gitu la meols berhusnudzonnn... tp why takde audit 2022? patot dah kena compound la dgn ssm dah ni

gaji pun amek rm111.5K je both laki bini, dgn takde dividend payout apa semer... patot la deme kata lifestyle tak selari.. gamak la gamakkk ye.. duit derma tu masuk tabung sejidddddd tapi kunci deme pegang



An auditor's report is qualified when there is either a limitation of scope in the auditor's work, or when there is a disagreement with management regarding application, acceptability or adequacy of accounting policies. For auditors an issue must be material or financially worth consideration to qualify a report.


gross profit margin pun jump from 43.36% in 2020 to 55.32%, in 2021 ni boleh mengundang lhdn buat audit,.. tp mebi sbb company baru bernapas so gamak tak kena la




Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:13 PM | Show all posts
mengejutkan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Abizlaaaaaa kena londeh dgn PW nnt nieee... don't play2...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow x sangke. Penampilan islamik tp makan duit haram. Londeh lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 13-6-2024 03:58 PM
huh apoooo audit 2021 baru table in April 2023?

paid share capital rm5K je chuols in 2021.. kira  ...

Apooo.. gaji tok laki iols pun banyak lagi.. mampu pakei kereta buruk jah.. sahih fenifu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Derma tu nak cover progress payment rumah to contractor ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:27 PM GMT+8 , Processed in 0.709561 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list