CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Alif Teega Dan Aisyah Hijanah Didakwa Seleweng Kutipan Derma Atas Tujuan Peribadi?

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 06:09 PM | Show all posts
aku tatau la kenapa ada org boleh suka dorang nih....wallahualam la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 13-6-2024 06:02 PM
Kes apa bapa dia? Old money kah?


B*m huuuu . Pacik azahar*
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 13-6-2024 05:26 PM
ni meols lanjer la odit reputs si ecah laki bini.. latest 2021 je ada,, 2022 mmg takde

point2 pen ...

Momod

Bagi tacang lebih pd sistur kitty

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Vongoknya rakyat meleis yang merajakan mangkok2 penongeng agama nie sampai sanggup bg duit atas atas sedekah jariah. Korang pon hidup melarat, mak pak adek beradek gamaknya xpernah tolong tapi demi idola sanggup bergolok bergadai. Sama mcm penyempah ponen terpaling ahli sorga yang dok gegeh membeli beg, pinggan mangkuk & buku resepi harga yahudi demi berjariah
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
knapa gosip diaorg masuk sini.. iols nk tahu yg tu je..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 13-6-2024 06:18 PM
B*m huuuu . Pacik azahar*

Bapak dia bom apa?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts


https://www.facebook.com/share/p/Ur5qChfq2BQXs7No/?mibextid=oFDknk

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 13-6-2024 06:22 PM
Bapak dia bom apa?

Insiden  lobi hotel Marriott kat Jakarta...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 13-6-2024 02:17 PM
Ada kat komen PW tu sorang lelaki bg tau
Rumah banglo diaorg tgh buat..besar katanya


Berani yer mintak duit orang sana sini
Lagi2 di tanah suci sana

Satu sen pun akan dihitung iyerr
Kalau nak derma, guna ajer duit poket sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 13-6-2024 12:07 PM
Aku pun tertanya2 dengan sorang mak nyah pencen ni. Hari2 pos mengingatkan ummah untuk berjariah di  ...

I olls pun tggu yg ini jugak
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 13-6-2024 03:58 PM
huh apoooo audit 2021 baru table in April 2023?

paid share capital rm5K je chuols in 2021.. kira  ...

Kaka tlg suap aku sikit terma audit ni. Qualified opinion tu laymen terms dia bermaksud apa? Knp xyah tgk dh in details lepas comment the auditor?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 kesian gak pasal family dia sebar video jerit2 kena pukul tu. Adakah family pun berlakon kasi panassskan lagi kisah dia??? Pastu tengok setakat mintak harta tukar nama dia hrmmmm tetap lah hadap lagi penis share nan hado tu jugak. iols pun malas amik port, padan lah muka laki tu curang carik patin. Patin lah pemenang sbnr.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:55 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 13-6-2024 05:42 PM
Tue lah aku hairan beneno, muda lagi dah kaya beneno

tu la, kan org suh tunggeng kuda

deme tunggeng ugama
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada kata tolong hormat dia tgh buat haji

Dia sendiri tak focus buat haji sambil kutip sedekah ko dah kenapa

Sebelum lagi ramai terperdaya. Korang syukur je la ada PW yg buat amal jariah bongkarkan scammer ni

Harapkan topinasi? Hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:56 PM | Show all posts
makiting replied at 13-6-2024 06:18 PM
Momod

Bagi tacang lebih pd sistur kitty

momod nak beger romly dable patty shatuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 13-6-2024 03:08 PM

Bagus PW!!!!! LONDEH LONDEHKAN LAGI!!!!! Banteras penunggang agama!!!!! Aku mmg nyampah dgn deme ni Sbb kes madu tu (walau aku xkenal langsung dia ni) tapi for the first time aku x belah/sokong perempuan ni. Sbb aku ade rse vibe yg xkene. Dah tunjuk ramah mesra melampau dgn ayat2 nk muntohhhh..eh geliiii ehhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 07:08 PM | Show all posts
sian nya dia, diuji sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:08 PM | Show all posts
Edited by Kitty_catz at 13-6-2024 07:15 PM
Sesuatu… replied at 13-6-2024 06:42 PM
Kaka tlg suap aku sikit terma audit ni. Qualified opinion tu laymen terms dia bermaksud apa? Knp x ...

maksud ada la some info tak furnish, mcm some resit2 tak jumpa, ilang dsb tp tak la banyak  and masih boleh di odit

odit opinion ada 4 tier

kalau semua tip top audit remark as unqualified opinion, smua figues ada valid proof la , ie receipts, and dlm bank statement pun ada tunjuk duit klua masuk, cross check dgn supplier pun mmg betul etc ,  ni gred A*


then next tier is qualified opinion mcm odit si ecah ni.. meols dah jelas kat atas so kira odit report tu gred B- sbb xde supporting docs

pehtu come adverse opinion - hat ni lg teruk la cam takde langsung proper docs, figures pulak cam pluck from the syk cam tu - gred E

last is disclaimer opinion - ni paling teruk dr hat atas, kira fail terus la senang kabo , so shareholders akan question those in office le hawat odit reputs teruk bebeno, banyak tiris ke apa, mismanagement ke yada2, tapi kalo shareholder and directors in ofc org yg sama, takde le apa2 effect cuma investors takde la nak invest dlm kampeni2 camni, audit report pun leh humban la dalam tong sampah saje


gitu



Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke ayah AH?

https://ms.wikipedia.org/wiki/Azahari_Husin
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:14 PM | Show all posts
doodlediddle replied at 13-6-2024 06:57 PM
Bagus PW!!!!! LONDEH LONDEHKAN LAGI!!!!! Banteras penunggang agama!!!!! Aku mmg nyampah dgn deme n ...

ada org komen kat page PW

madu tu pun for content only.. kawen tu sah kut, atas paper je mcm tu lah beh kwang

utk viralkan la kut... yg ni kut cost park under advert & promotion sampai rm785K tu

trip kawen kat telen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:52 PM GMT+8 , Processed in 0.300542 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list