CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Alif Teega Dan Aisyah Hijanah Didakwa Seleweng Kutipan Derma Atas Tujuan Peribadi?

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama gak ada follow page PW tu, jarang2 dia 'menembak' x kena kes AH ni makin terlondeh dah nampak gaya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 13-6-2024 06:55 PM
Ada kata tolong hormat dia tgh buat haji

Dia sendiri tak focus buat haji sambil kutip sedekah ko da ...

Jutawan sampah tu pun diaorg dah londeh kan. Kes lot lidi tak silap. Tu pun sibuk nak saman Pw. Pw dekahkan aje
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 13-6-2024 07:08 PM
maksud ada la some info tak furnish, mcm some resit2 tak jumpa, ilang dsb tp tak la banyak  and mas ...

A* kaka punya explanation. Mudah insan blur mcm aku paham. Tq so much

Momod tlg kasi tacang extra to kaka kitty
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 13-6-2024 06:09 PM
pW dah delete ke?

Ada je lagi. Total 5 post

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada org yg aiols kenal kagum gila dgn couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 13-6-2024 07:44 PM
Ada je lagi. Total 5 post

IC IC thank you, I dok browse Pseudoscience Watch, Yang ni byk dok crite psal QM
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Joysparta at 13-6-2024 08:19 PM
pocongkiutss replied at 13-6-2024 07:48 PM
Ada org yg aiols kenal kagum gila dgn couple ni


Bbnu kot. Dorg kan kawen muda.Inspirasi la kunun.

Baru setahun jgung dah sembang petua rumahtga. Tup2 poligami. Tp kenaler jodoh dia pun. Penunggang.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke ni ...kalau betul I bagi middle finger truss...
Suami kahwin 2 aritu satu msia duk kesian kat dia...siap Nurul izzah peluk dia lagi...
Betul ckp forumers negative vibes tu kuat..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh patutla dia tak sedeh bin dah dibibikkan ajer bini no.2  tu hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:04 PM | Show all posts
fattymah replied at 13-6-2024 03:22 PM
Nak buang pekerja bukan senang wei... Lawak pulak bila baca

Nk buang pekerja lagi susah drpd nk hire pekerja.

Tu psl kompeni besar2 susah nk hire org. Sbb susah nk buang pekerja.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 09:09 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 13-6-2024 03:22 PM
ooo ponder dari nurake rupanya  dah la kejam.. bodowww pulak tu yee

mmg tak boleh pecat 2 ...

Exactly sis.

Tu psl company established susah nk hire org baru wpun keje berlambak. Depa rela tenyeh staff sedia ada buat keje lebih.

Jd boss bukan tiket nk fire org mcm dlm drama. Jerit "You're fired". Baru abis cite. Takde ye in real life.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by iraizz at 13-6-2024 10:33 PM

Aishah ni bukanlah hodoh, ada rupa tapi naper hati itam aku nampak vibes yg tak best pada dia, vibes yg jahat, sama macam ct awe parmasi ada rupa tu ada vibes yg tak best vibes yg macam orang lain tak boleh orang lebih dari dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dekat tiktok kata aisyah ni anak Dr azahari husin pengebom yendon.. betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Berani ngko mintak duit orang atas sebab derma iyerr
Ingat setiap sen ngko ambil akan dihitung
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 01:21 AM | Show all posts
Kitty_catz replied at 13-6-2024 06:56 PM
momod nak beger romly dable patty shatuuu

Pergh... sodapnya beger romly. Dah bertahun2 tak makan. Nanti nak makan nak telan 4 bijik terus...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 14-6-2024 12:21 AM
Dekat tiktok kata aisyah ni anak Dr azahari husin pengebom yendon.. betul ke?

Betul la tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 13-6-2024 12:07 PM
Aku pun tertanya2 dengan sorang mak nyah pencen ni. Hari2 pos mengingatkan ummah untuk berjariah di  ...

She ke dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 14-6-2024 12:21 AM
Dekat tiktok kata aisyah ni anak Dr azahari husin pengebom yendon.. betul ke?

Betul rasanya dlu mcm pernah kecoh jgk pasal ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
bawaku_terbang replied at 13-6-2024 04:25 PM
kuda pun kena aniaya

Agknya skrg ni balasan kuda teraniaya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
fattymah replied at 14-6-2024 01:29 AM
Betul la tu

Ermm.. iols speechless
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:59 PM GMT+8 , Processed in 0.605651 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list