CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9328|Reply: 112

Tahniah bekas Sahabat, Ruhainies kerana berjaya meruntuhkan masjid ini dan anak-anak saya kehilangan bapa mereka.” – Bella Astillah

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 02:54 PM | Show all posts |Read mode




Penyanyi, Aliff Aziz akhirnya melafazkan cerai terhadap isterinya, Bella Astillah pada jam 1.10 petang tadi di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan di hadapan Hakim Syarie Wan Mohd Najib Wan Hamat.

Terbaru! Bella Astillah memuat naik satu hantaran di Instagram meluahkan isi hatinya selepas bercerai dengan bekas suaminya itu.




  



Aliff telah melafazkan cerai sebentar tadi mengikut hukum syarak dan ianya telah disahkan Hakim Wan Mohd Najib.

Semoga Bella Astillah dan anak-anaknya tanah menghadapi ujian ini. Kuat ya!

Kredit: Instagram Bella Astillah/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
As usual, tak pulak disalahkan 2b. Skandal jugak dipersalahkan. Yang 2b tetap suci murni walaupun dah banyak kali skandal. Tau2 rujuk balik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak kerana ruru ni pun marriage diorang dah memang goyah, kan?

Ni talak ke-2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahh jalan terus jangan patah2 balik!
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol. Kalau tak ko nak bertahan sampai bila?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ruhaines kata kwn dgn ko biasa2 je bukan baik sgt n bff pun sekadar kwn biasa je pun bukan kwn lama pun ttibe sahabat . Dah lah Bella  sblom dari kes khalwat lagi korang mmg dh tunggang langgang ..kes khalwat tu hanya asbab utk ko mulakan langkah bru dlm idup ko je.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
hang yg salah sebenarnya bella bg peluang peluang dan peluang buat si notelo dan sejota skandal2 si notelo pijak hang membabikan hang...
so sekarang dah bebas hang jaga diri & anak2 ja...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah, lagi sepuluh skandal tuduhan alep dan seorang confirmed skandal sendiri tu tak nak petik?

Ko saja je

Sian dek anies dia cuma pinjamkan seluar je kot kat alep
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
asyik2 nak salahkan ruhainies sorang je..jangan nanti netizen bertukar team pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah....
Selesai juga...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamanya salah skandel. Alip x pernah salah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:25 PM | Show all posts
iols pelik kenapa adik sendiri berskandal dgn laki dia tu bukan trigger point dia.
tp apa2hal pun tahniah/takziah bella atas penceraian ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Anggap je lah ruhanis niat nk bantu bff dia keluar drp toxic marriage. Dah berpuluh kali laki tu berskandal, mungkin Ruhanis pun dh muak nk dgr benda sama berulang² so dia tolong selesaikan dgn cara dia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
padan muka kau, padan muka kemut, padan muka kote kecik. bakat masing2 takde yg boleh dibanggakan, cerita yg keluar pun cerita yg busuk. yg kemek keluar cerita iras selena gomez yg disumpah, yg kemut cerita jantan, pensel 2b cite scandal. takde apa boleh dibanggakan karoer sekor2 ni sebagai artis!
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la, tak salahkan lelaki langsung..adeyy ini la contoh apa pun tak bolehh
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama much betina ni…baru je minggu lepas nmpk dia dgn muaz…siap ada lovebite lagi kt leher
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 13-6-2024 04:54 PM
Drama much betina ni…baru je minggu lepas nmpk dia dgn muaz…siap ada lovebite lagi kt leher

Wah...
Hotttt...
No wonder x mo patah balik.. Suda dpt pucuk mudaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 05:51 PM | Show all posts
laaa... syukurlah Bella dah cerai ngan jantan tak guna ni
ko tak yah nak salahkan ruhanat tu
sebelum ruhanat pon laki ko dah banyak skandal
memang laki ko tu spesies gila betina
ko je yang terhegeh² nak dia kan
nak pertahankan
apoooo
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak puji sbb buat keputusan cerdik, dia kua statement gini plak. Ruhanes tu last straw je.. mmg dah lama hancus la bells.. tp yelah, mungkin ada org mmg perlukan last straw ni baru bleh wat keputusan bijak. Tp ayat tu buat2 tak sedar lak byk faktor lain yg menyumbang selama ni, bkn ruhanes je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lampuled replied at 13-6-2024 04:30 PM
Anggap je lah ruhanis niat nk bantu bff dia keluar drp toxic marriage. Dah berpuluh kali laki tu ber ...

Hihihi.. i like yg ni.. bantu in a twisted way
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 12:33 AM GMT+8 , Processed in 0.086311 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list