CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Tahniah bekas Sahabat, Ruhainies kerana berjaya meruntuhkan masjid ini dan anak-anak saya kehilangan bapa mereka.” – Bella Astillah

  [Copy link]
Post time 13-6-2024 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ada jodoh baru dengan suami yg lebih baik untuk bella
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kiranya semua skandal lain tak menyebabkan runtuhnya mesejid diorang la.. tp yg kena tangkap tu yg menyebabkan.. kiranya ok la skandal slagi tak kena tangkap..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah! Kau laki bini sama gatal yang bini scandal yang laki scandal end up salahkan orang lain dekat caption. Mesti dah sendu nak nama naik balik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tutup kes kau dgn muaz ke? Jangan nanti end up kau kawin dgn muaz perangai buaya juga memang kena lahar oleh forumer
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr awal lg si kemek ni patutnya pikir pjg.

Dah betul2 ludah ni, jgn jilat balik udahler ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah. tapi pttnye berterime kasih jugak la sbb ruhanat, akhir nye laki toksik dh dibuang dr idup. baru la tau kan pangai mertua tu mcm mane jahatnye dibalik tabir

so pttnye, thanks kt ruhanat sbb sudi tanggung jantan tak gune itu. bkn tahniah kan die. tak rse ruhanat smpi level nk jadikan putik sbg calon laki. poket pn tak brp nk tebal
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-6-2024 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tercari2 juga ayat dituju untuk alep dalam caption nabelah tadi. Contohnya terima kasih mohd aliff bin aziz kerna melukai hati ini dengan anak2 lol balik2 tetap salahkan si skandal bekas laki. Apa2 jelah nabelah oiiii janji korang dah cerai. Harap xrujuk balik lah macam dulu2.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2024 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamanya slah orang
Kenapa tak muhasabah diri ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2024 11:03 PM | Show all posts
ko pun salah jugak bella, tkyah jadi keluarkan ayat waniters tersakiti sgt nk menyalahkan ruhainies jerk.. iols sokong u tau untuk bbrp tahun ni, tpi iols tgk dh brp bnyk kali tindakan dan statement kurang bijak dri u alip tu yg salah, curang 11 kali pun masih salahkan penyondol, tk fhm lah hakuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:32 AM | Show all posts
Edited by nolya at 14-6-2024 12:57 AM

Sabarlah Bella. Sungguh takdr telah melakarkan tuah-nasib Bella sedemikian dramanya dan drama terakhir dgn penyertaan Ruhanis  hanyalah penanda noktah kelanjutan jodoh kalian. Putus-sambung, putus-sambung dn ini kedua kalinya.
Esok belum kiamat sedangkan hidup harus diteruskan.  Bella sendiri masih bertenaga dan InsyaAllah masih ada peluang untuk terus mencari rezeki.  Percayalah, hal ini berlaku atas ujianNya. Sekalipun ujian itu berat ttpi bukan bererti Allah mau menzalimi hambaNya. Pasti ada hikmah di sebaliknya, ada peruntukan rezeki yg lebih baik lagi. Jadikan musibah yg dihadapi kini satu pedoman untuk muhasabah diri. Salah dn khilaf ada pada kalian yg mengolah sandiwara hngga terjadi. Renunglah sesaat qada dn qadr yg berlaku dn ajaklah diri sendiri kembali ke jalur yg lebih diredhai Ilahi. Jgn lupakan Dia, mohon dn mintalah kpd Dia kerana segala tuah-nasib dn keberuntungan adalah ketentuanNya.  
Sabar dn tabah, semoga ada berkahnya. Allah is always there for U.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
teen_angelJB replied at 13-6-2024 05:45 PM
Wah...
Hotttt...
No wonder x mo patah balik.. Suda dpt pucuk mudaaaa

Huhuhu…dgn muka sombong nya si bella ni..dia ingat aq hadap sgt tgk muka kampungan dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 13-6-2024 03:54 PM
Drama much betina ni…baru je minggu lepas nmpk dia dgn muaz…siap ada lovebite lagi kt leher

Wahh. Ni love bite kemek hat baru ke..? Bukan yg kat Edisi ummah tu?? Kemain lg kemek. Mentang2 ramai penjilat skang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Afifi82 replied at 14-6-2024 12:39 AM
Wahh. Ni love bite kemek hat baru ke..? Bukan yg kat Edisi ummah tu?? Kemain lg kemek. Mentang2 ra ...

Yes baru…kt leher belakang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: padan muka kau, padan muka kem ...
Kurex: padan muka kau, padan muka kem ...


Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah sekali pada laki ko yg tak serik2 mencurang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Berbelas kali suami curang pun yg terpaling salah cuma ruhainies?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
lahhhhhhhh
dan laki ko manwhore
I mean ruhainis layak dikecam
namun kenapa nak point nama dia je
bukan laki ko sempat skandal ngan adik ko gak keee
and beberapa tino keberet yang lainnnn

point is
kalau bkn ngan ruhanis pungg tetap laki ko menyundal??
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 07:43 AM | Show all posts
Cemsiel dia buh nama ruhainies ja dlm caption. Walhal si sarah yasmine tu terang2 bgtau dia dgn Aliff dh 8 tahun. Laki dia yg berpuluh2 skandal pun tak sebut. Nampak nau tersiratnya mmg nak jatuhkan ruhainies. Walhal semua pihak birah dlm cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 07:45 AM | Show all posts
memula kesian tapi bila baca part last statement tu rasa meluat plak.

rtangga ko dah memang berantakan. sila salahkan alip sendiri yg tak tahu menghargai. kes rukenis tu asbab je nak jadikan ko bercerai..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 07:52 AM | Show all posts
Edited by adra5028 at 14-6-2024 07:54 AM

apa yang kehilangan bapa pun..bukan bapak budak tu dah mati..elok hidup lagi..cume da x duk sebumbung je..bukan xboleh jumpa terus pun..ko ni bella..kang penat2 cerai..alih2 rujuk balik..tahikk..udah2 le playvictim...dari org simpati jadi meluat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 10:47 PM GMT+8 , Processed in 0.065326 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list