CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Tahniah bekas Sahabat, Ruhainies kerana berjaya meruntuhkan masjid ini dan anak-anak saya kehilangan bapa mereka.” – Bella Astillah

  [Copy link]
Post time 14-6-2024 08:22 AM | Show all posts
Bella is enjoying the ride
di sbnrnya suka dgn all the attention bila semua ni jadi
skrg dia betul2 popular
& byk projects
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 13-6-2024 11:58 AM
Lah! Kau laki bini sama gatal yang bini scandal yang laki scandal end up salahkan orang lain dekat c ...

kena setuju dengan ini
lepas ni lantak komeee semuaa la nak menggatal dengan sapa punggg

masing2 feeling terpalingg tidak bersalah

2x5
5x …….


puihhh kan sajokkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:34 AM | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 13-6-2024 07:06 AM
Ruhaines kata kwn dgn ko biasa2 je bukan baik sgt n bff pun sekadar kwn biasa je pun bukan kwn lama  ...

kan?
before dgn Ruhanat pon , dah berapa ekor skandal mamat ni termasuk si sarah yasmine

patut bersyukur benda ni jadi, kalau tak sampai ke sudah kau asyik nak bagi peluang kat laki sendiri. asyik2 bagi statement takde bukti.




Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Move on je la..nok meratib hiba salahkan org dh kenapa..hadoiiii ...kes bini mat alip tega songlap duit derma yg kita nak tahu skrg ni .beno ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:36 AM | Show all posts
sian ruhaines jugak yg kena, belen skandel yg lain langsung tak dipetik nama
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:36 AM | Show all posts
jalan terus jer lah bella oiiii. xyah dah pndg blkg. jgn ko ttiba rujuk balik atas alasan anak eh.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2024 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah diatas penceraianmu... Semoga terus tabah!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ruru je ker? Dia pn 2x5 dgn bdk laki tu kn? Apa2jela nabellah..tahniah & takziah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 08:56 AM | Show all posts
jerungmasam replied at 14-6-2024 08:34 AM
Move on je la..nok meratib hiba salahkan org dh kenapa..hadoiiii ...kes bini mat alip tega songlap d ...

nokkkkk..silee kupasss nokkkk..mana threadnyeeee
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 09:26 AM | Show all posts
Mohon Bella livestream dia buat dgn BBNU toy Muaz dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lampuled replied at 13-6-2024 04:30 PM
Anggap je lah ruhanis niat nk bantu bff dia keluar drp toxic marriage. Dah berpuluh kali laki tu ber ...

Kan.... Dia sepatutnya berterima kasih pada Ruhainis. Skandal Aliff Aziz yang lain, takde pun buat Bella bercerai. Ruhainis, sampai bercerai. Sepatutnya Bella faham disebalik yang tersurat. Kan dah bebas tu....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 02:32 PM | Show all posts
Betul la sheols highlight lebih kat kemut sbb penah bff tapi main tikam blakang. Scandal2 lain sheols tak kenal. The ultimate betrayal, gituhhh.


So skarang pls move on trus. Rimas betul ngan citer korang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 03:56 PM | Show all posts
AmandaRollins replied at 13-6-2024 04:54 PM
Drama much betina ni…baru je minggu lepas nmpk dia dgn muaz…siap ada lovebite lagi kt leher

biar betuii..bukan ke c bella ni busy sana sini kerja..haha tak menyabor ..tuggu lah abis eddah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 04:43 PM | Show all posts
Bukan ruhainies sorg je penyumbang keruntuhan rumahtangga ko bella. Dh laki ko kemain miang ade ramai skandal. Mujur la skg ko cerdik dah utk melepaskan diri daripada rumahtangga yg toksik tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 04:46 PM | Show all posts
LUSM dah keluar statement balas ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 14-6-2024 07:37 AM
lahhhhhhhh
dan laki ko manwhore
I mean ruhainis layak dikecam

Orang lain, kalau laki skandal ngan adik, tinggalkan laki. Bella ni, tinggalkan adik dan keluarga kerana laki. Nampak tak siapa sebenarnya Bella?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 13-6-2024 11:43 PM
Yes baru…kt leher belakang

Wahhh! Kemain lg kemek. Bangga kut tayang love bite kat org..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 14-6-2024 08:36 AM
sian ruhaines jugak yg kena, belen skandel yg lain langsung tak dipetik nama

Mybe sakit ati lama dh kot dgn Ruhaines .. ruhaines ada sugar daddy dia xde daddy ..ada pun asyik cari apam lain je. Ruhaines amsador jenama antarabangsa dia local brand je .Ruhaines pakai Mercedes Sport dia pakai Alphard second je..boleh jadi lah sbb tu sakit hati sgt dgn Ruhaines padahal sblum kes khalwat pun laki dia dh berjimak berbelas perempuan dia jgak yg ckp siap dgn adik sndiri .. terima kasih lah Ruhaines tu jd penyebab ko pegi mintak cerai ke menyesal termintak cerai sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 13-6-2024 07:59 PM
Nak tutup kes kau dgn muaz ke? Jangan nanti end up kau kawin dgn muaz perangai buaya juga memang ken ...

Nampak Muaz tu lagi anak mak yeee...Bella bleh terima ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 14-6-2024 12:43 AM
Yes baru…kt leher belakang

Camne ko nampak plak..totok bella mmg takkan percaya sume ni selamanya Bella wanita suci yg tersakiti...
Menanggung lah dosa besar dgn encik suami blum janda dh membirah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:03 PM GMT+8 , Processed in 0.076953 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list