CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Tahniah bekas Sahabat, Ruhainies kerana berjaya meruntuhkan masjid ini dan anak-anak saya kehilangan bapa mereka.” – Bella Astillah

  [Copy link]
Post time 14-6-2024 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 14-6-2024 08:22 AM
Bella is enjoying the ride
di sbnrnya suka dgn all the attention bila semua ni jadi
skrg dia betul2 ...

Mmg lah banyak dh payment murah .. janji dpt job nampak bizi dgn job
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 14-6-2024 08:34 AM
kan?
before dgn Ruhanat pon , dah berapa ekor skandal mamat ni termasuk si sarah yasmine


Dari zaman Afifah dia kena kan teruk kot dlu sampai hampir melingkup idup kwn tu .. penyudah laki sndiri melanggan bohsia mana tah. Dia cerai dh tp x pnah salah kan diri sndiri ke alip ke salah .. sampai ke arini pun masih dia x salahkan diri dia sndiri atau laki dia.Sume perempuan lain yg dtg n salah ..Muaz pun x salah sume x salah. Yang salah tu Ruhaines sorang je.Ruhaines pun malas nk layan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ko nk salahkan ruhaines..yg jahat tu bekas kaki ko....yg ni mmg aku x setuju tuduh perempuan semata...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau x de ruhaines sundal tu pun..tetap laki ko jahat cari pulak Sarah nyonya. ....laki ko yg teruk
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
HelgaPataki replied at 14-6-2024 07:43 AM
Cemsiel dia buh nama ruhainies ja dlm caption. Walhal si sarah yasmine tu terang2 bgtau dia dgn Alif ...

8 tahun lama tu lebih kurang masa perkahwinan bella dgn aliff je kan.. maksudnya sebelum kwen dgn bella lagi dh on affair dgn aliff gitu??
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ada kata dia x cantik? Nampak cantik jer.  Mekap pun simple. X over.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 14-6-2024 06:38 PM
Kenapa ko nk salahkan ruhaines..yg jahat tu bekas kaki ko....yg ni mmg aku x setuju tuduh perempuan  ...

Tadi baca caption dia tu. Ayat tu memang sedih rasa. Tapi perenggan last tak berapa best, sebab mcm salahkan Ruhainies.  Padahal laki dia mmmg gatal kan.
Kalau bukan dgn ruhaines, dgn sarah kening pun jadi jugak kan. Kan dia kata 11kali dicurangi. Kebetulan kena tangkap khalwat dgn ruhainies, maka perlu mention ruhainies punca keruntuhan rumah tangga? Kalau x kena tangkap khalwat, angka 11 tu akan bertambah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 03:25 AM | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 14-6-2024 06:00 PM
Mybe sakit ati lama dh kot dgn Ruhaines .. ruhaines ada sugar daddy dia xde daddy ..ada pun asyik  ...

tambah sikit lagi:

Ruhainies n geng lepak kat exhibition Ferrari
Bella ngan Didi mampu lepak dgn mat motor je


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 03:31 AM | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 14-6-2024 06:01 PM
Nampak Muaz tu lagi anak mak yeee...Bella bleh terima ke

betul. lagi anak mak berbanding alip
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 03:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh jap, kenapa semua cerca Bella ni?  
Dulu aku pnh jadi org yg tak side Bella, ada forumer ni kata mcm ni kat aku (lebih kurang ayatnya)
"Ko ni jenis yg takde simpati, dalam real life, ko adalah manusia yg aku tak kan berkawan, jenis kalau kwn ada masalah, kau tak de emphathy"

Pedih gak ayat dia tu. Dan aku muhasabah diri. Adakah benar kata2 itu.. so aku off kejap berforum.  Klu masuk pun, aku elakkan diri dari berkata2 yg tidak molek tentang Bella kesayangan ramai ni. Apapun, harap2 hang terus disayangi semua smpai kapan pun.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Komen apa yg byk2 ni? Kalau click link jadi apa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2024 03:47 AM
Eh jap, kenapa semua cerca Bella ni?  
Dulu aku pnh jadi org yg tak side Bella, ada forumer ni kata  ...

Cerca untuk ayat dia yg ni je mat...i tetap membenci ruhaines dan kesian Bella...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Melanie91 replied at 15-6-2024 06:07 AM
Komen apa yg byk2 ni? Kalau click link jadi apa?

Tu spammer dik...x usah klik langsung...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Melanie91 replied at 15-6-2024 01:46 AM
Tadi baca caption dia tu. Ayat tu memang sedih rasa. Tapi perenggan last tak berapa best, sebab mc ...

Ya mmg laki dia yg jahat..tp ruhaines tu mmg jahat pun...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 14-6-2024 10:14 PM
Cerca untuk ayat dia yg ni je mat...i tetap membenci ruhaines dan kesian Bella...

Lately nampak alep dok like menglike post nunis.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 08:31 AM | Show all posts
matjerk replied at 14-6-2024 11:05 PM
Lately nampak alep dok like menglike post nunis.

kena like post "banker"

tu je banker dia ada sekrg ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk jugak salahkan si kemut pdhl laki dia paling setan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:03 AM | Show all posts
belajar la dari kes ritrud, lepas bercerai duk la meratap psl laki.. haa habeh di benci dek netz sbb tak move on.. Kalau tak kan sebab anak2 dia berjaya sis rasa sampai sekarang masih dibenci kot
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2024 07:05 AM
Lately nampak alep dok like menglike post nunis.

Elokla depa kawin..sepadan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mai dah spammer kat benang kemek.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:13 PM GMT+8 , Processed in 0.366499 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list