CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Tahniah bekas Sahabat, Ruhainies kerana berjaya meruntuhkan masjid ini dan anak-anak saya kehilangan bapa mereka.” – Bella Astillah

  [Copy link]
Post time 15-6-2024 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye lah sebab kawan dah 10 tahun kan pastu dianggap bff sekali suami sendiri kena sakau dgn bff tu.. yg ni je kot buat bella terasa pengalaman paling pahit skandel2 alep 2b..tu yg dia highlight nama ruru sajork..
   Kan bella cakap lepas ni dia xnak terlalu mencintai seseorang terlalu dalam..khas utk alep la kot.. sbb chenta sampai buta mata selama ni,sanggup kutip walau dicurangi berulang kali..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2024 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Lah...laki ko yg kuat mncelup sana sni .runis tu hanya slh sorg drpdnya kot .kalau xsbb kes khalwat tu pon dh mmg die sakai cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
I ols tgk si sarah yasmin pun beriya komen...tapi kena hencap...dia pun penyondol. Klu alep tu tak tinggalkan hang utk nunis...hang masih menyondoli alep kan?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 15-6-2024 12:00 PM
I ols tgk si sarah yasmin pun beriya komen...tapi kena hencap...dia pun penyondol. Klu alep tu tak t ...

Mesti lain ceritanya kan. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
tidak_kelihatan replied at 15-6-2024 04:11 AM
Mesti lain ceritanya kan. Hahahaha

Takpe lah, hikmahnya dapatlah dia dinner bersama didi dan dihadiahi perfume oleh bella. Dan dpt femes jugak..senusantara.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2024 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah lah throw shades kat org lain.
Setiap korang ada penyumbang, salah masing2.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 15-6-2024 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah. Utk satu perkahwinan toksik.. this is the best way. Masing2 boleh cari bahagia masing2.

Alep iolls nak tgk sejauh mana dia boleh pergi tanpa Bella wlupun sbb dia Bella dikenali, tp Bella yg pulihkan imej dia.. dan dah busuk mcmni, iolls hanya mampu wish good luck jer pada skandal2 dia..

To Bella, malas nak kesian. Sendiri pilih. Muda lagi pun, masih boleh kerja mak bapak hidup lg.  Simpati aku lebih kpd anak2 yg x boleh pilih sape mak bapak dorang. Masa berlaki lg dah ada skandal iolls tak heran klu lg 3 tahun Bella menikah lain and semoga berbahagialah semua. Sekian my dua kupang yg x penting pun..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 13-6-2024 03:24 PM
Lah, lagi sepuluh skandal tuduhan alep dan seorang confirmed skandal sendiri tu tak nak petik?

Ko s ...

Betul jugak apa uols cakap tu. Before this pun pernah ceraikan. R tu the hands that rock the cradle. Power sungguh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 13-6-2024 04:54 PM
Drama much betina ni…baru je minggu lepas nmpk dia dgn muaz…siap ada lovebite lagi kt leher

Hmmm…nak buat Alep tambah jealous lagi ke? So betul lah kan m tu penyondol jugak sampai b pun curang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 13-6-2024 07:59 PM
Nak tutup kes kau dgn muaz ke? Jangan nanti end up kau kawin dgn muaz perangai buaya juga memang ken ...

Doakan berjodohan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 16-6-2024 11:19 AM
Hmmm…nak buat Alep tambah jealous lagi ke? So betul lah kan m tu penyondol jugak sampai b pun cur ...

Lelaki yg menyondol bini orang seeloknya digelar Penjolok. Hahha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 14-6-2024 06:00 PM
Mybe sakit ati lama dh kot dgn Ruhaines .. ruhaines ada sugar daddy dia xde daddy ..ada pun asyik  ...

Iols pun fikir cam statement last uols tu. Dia yang minta cerai pastu petik nama r. tak tau camner nak ungkap. tapi tulah dia salahkan orang jugak. terpaling suci sangat
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 14-6-2024 06:15 PM
Camne ko nampak plak..totok bella mmg takkan percaya sume ni selamanya Bella wanita suci yg tersak ...

Firstly fake and secondly geli
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
tidak_kelihatan replied at 16-6-2024 11:27 AM
Lelaki yg menyondol bini orang seeloknya digelar Penjolok. Hahha

Hahaaaa…iols belajar hari ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 16-6-2024 11:27 AM
Iols pun fikir cam statement last uols tu. Dia yang minta cerai pastu petik nama r. tak tau camner ...

Xde sapa pun suruh dia pegi mahkamah mintak cerai sebab dh terlajak shaking masa tu konon2 pergi mahkamah nk tunjuk dia xnk alip. Dengan harapan aliff dgn Ruhaines akan menyembah kaki dia alih2 aliff buat bodoh.. Ruhaines buat bodoh .Aliff pun dh x meroyan mcm memula dlu dorang cerai.Tu yg dok hint dia merajuk suka dpt bunga apa sume. Dok be sabar bey segala. Orang dok kata aliff tu narcissistic tp aku tgok yg narcissistic ni bella lagi banyak.Sebenarnya dorang dua2 ni narcissistic.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 06:30 PM | Show all posts
bkn ko ke yang mintak cerai??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 14-6-2024 06:15 PM
Camne ko nampak plak..totok bella mmg takkan percaya sume ni selamanya Bella wanita suci yg tersak ...

Biarlah rahsia cmana aq leh nmpk love bite tu..n kwn aq pun nmpk..kang aq citer detail ,bella tu dtg serang aq…trust me guys,dia bkn la angel seperti fans dia sangka kan tu…she is CUNNING BITCH
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 16-6-2024 08:47 PM
Biarlah rahsia cmana aq leh nmpk love bite tu..n kwn aq pun nmpk..kang aq citer detail ,bella tu d ...

Haha kan...aku yakin balaci2 dia baca forum ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat panjang tu skit pun tak salahkan pangai ex musibat dia tu. Ruru gak dia nak mention aiyooo jenis kalau takda kes gini mmg ko maafkan jela alip tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 16-6-2024 08:47 PM
Biarlah rahsia cmana aq leh nmpk love bite tu..n kwn aq pun nmpk..kang aq citer detail ,bella tu d ...

Aku dari dia x jadi janda dlu pun aku dh tau dia bukan suci sbb aku boleh sokong ruhaines lagi dari bella
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 01:04 AM GMT+8 , Processed in 0.784965 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list