CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Tahniah bekas Sahabat, Ruhainies kerana berjaya meruntuhkan masjid ini dan anak-anak saya kehilangan bapa mereka.” – Bella Astillah

  [Copy link]
Post time 17-6-2024 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 16-6-2024 01:54 PM
Xde sapa pun suruh dia pegi mahkamah mintak cerai sebab dh terlajak shaking masa tu konon2 pergi m ...

Tulah…muka macam betul kah cerai ni? memang semua pun akal sama
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
amarakasih replied at 17-6-2024 02:49 AM
Tulah…muka macam betul kah cerai ni? memang semua pun akal sama

Dia dh tersilap sebenarnya tp dh alang2 teruskan lah ..
Tapi aku happy lah dorang cerai sbb ni bru start game kita tgok sapa x boleh idup tanpa siapa.. sapa bakalan kwen dlu..kalau alip kwen dlu bella x kwen lagi aku rasa bella bakal jd rita Rudaini 2.0
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
AmandaRollins replied at 16-6-2024 07:47 PM
Biarlah rahsia cmana aq leh nmpk love bite tu..n kwn aq pun nmpk..kang aq citer detail ,bella tu d ...

Sis percaya dgn kebitchian Kemek
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
pelacur
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu bella tak mention pasal ru pun kita semua tau je kekeciwaan beliau trhdp so called friend itu, n jg marriage yg dah lama berantakan..
Entah2 si ru tu suka ye kena mention sana sini
Dia bukan tau malu pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Lps ni si lelaki ni still keje sini ke balik singapore tah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-6-2024 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
myhairisbad replied at 17-6-2024 07:26 AM
Klu bella tak mention pasal ru pun kita semua tau je kekeciwaan beliau trhdp so called friend itu, n ...

Ingat bella reti malu jgak ke? Bella pun sama.je jenis x reti malu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 17-6-2024 08:43 AM
Ingat bella reti malu jgak ke? Bella pun sama.je jenis x reti malu jugak

Mereka semua match made in heaven...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2024 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tayah merintih la bella. Tunjuk sikit mahal tu. Ko nak my sloppy second? Haa amek sana. Aku pon tak hingin dah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 17-6-2024 08:43 AM
Ingat bella reti malu jgak ke? Bella pun sama.je jenis x reti malu jugak

Kan, yg pakai baju kurung nampak bra hijau kat blkg tu apa benda hahahahaa. Takkan tak tgok sebelum pakai
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
goldcarrot replied at 17-6-2024 09:35 AM
Tayah merintih la bella. Tunjuk sikit mahal tu. Ko nak my sloppy second? Haa amek sana. Aku pon tak  ...

Aritu aku tgok bella naik atas beg tu pusing2 airport mcm bdk2 kecik belum tumbuh bulu ..naik beg tu pusing2 dlm bilik hotel gila low class btul.. ruhaines pun x nah buat perangai gitu. Aku mcm terpikir cmne benak dia label bella international class artis like salena gomez perangai mcm bdk x cukup akal gitu.dia ingat dia kanak-kanak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
tidak_kelihatan replied at 17-6-2024 09:51 AM
Kan, yg pakai baju kurung nampak bra hijau kat blkg tu apa benda hahahahaa. Takkan tak tgok sebelu ...

Tu lah gila low class tp ngam lah dgn muka dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2024 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodohlah bella ni. Move on je. Tak payah nak sibuk tahniahkan ruhainies tu, laki ko mmg kaki perempuan pun. Ko sendirik yg pilih nak stay ngan alif keladi tu konon2 nak ubah heols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:38 PM GMT+8 , Processed in 0.725622 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list