CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-HBZ

Ibu bapa Zayn Rayyan sambut anniversary dalam lokap

  [Copy link]
Post time 16-6-2024 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la special sikit anniversary thn ni......sblm ni smbut besday arwah kat kubur ok je?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 01:38 PM | Show all posts
Ahaa aku pun nak join meghoyan satu porum ni dah tak leh access benang berfagar itew

Btw ziz yang ex nya zaim tu pi la sojod syokor
Kalau tak, kot ko yang jadi izz dalam case ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 15-6-2024 10:14 PM
Lepasni kalau iss n zaim ni bebas dari segala pertuduhan, aku harap iss tolong jahit vagina dia. Zai ...

Better blah dari lelaki mcm tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmm..thred b4 ni dah kena pagar sampai level 8..aku level 7..bape point nak naik 8..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
nampaknya kena menceceh kat sini la nak tambah tacang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kena ucap happy anniversary ke apa
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-6-2024 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada apa kat benang sebelah tu sampai kena pagar? I tak lepas pulak nak masuk
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
yylkasy replied at 16-6-2024 03:41 PM
Ada apa kat benang sebelah tu sampai kena pagar? I tak lepas pulak nak masuk

Aku ni dah lebih 10 thn ke forum ni...level berapa pun x tau le
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
delawang replied at 16-6-2024 03:50 PM
Aku ni dah lebih 10 thn ke forum ni...level berapa pun x tau le

Setiap hari berkuntum kt sini..tp gagal lepasi pagar tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai anak mati kena bunuh bru bape bulan dh dok pikir anniversary bgai....cpt betul move on
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 04:40 PM | Show all posts
Zayn tu dok celebrate 7th birthday di alam lain disebabkan deyols
Lagi gegeh nak celebrate anniversary haktuih
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
macam sendu lak thread sini..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Perangai macam haram dua ekor ni. Dasar parents tak guna!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
byk ye parents nowadays yg sebenarnye tak nak anak
tapi tetiba beranak
tapi tak tau mcm mane nak jage anak
ujung² jadi lain..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:07 PM | Show all posts
Knp aku rasa cam bodohnya topik news ni. Apa kejadah netizen nk kesah anniversary ko bila.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
delawang replied at 16-6-2024 03:51 PM
Setiap hari berkuntum kt sini..tp gagal lepasi pagar tu


U level 6.. level Pioneer.. baru ada kredit 957
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-6-2024 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
delawang replied at 16-6-2024 03:50 PM
Aku ni dah lebih 10 thn ke forum ni...level berapa pun x tau le

Sis level 6
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
matjambu replied at 16-6-2024 03:26 PM
nampaknya kena menceceh kat sini la nak tambah tacang

Dh menceceh kt thread mana2 pun x lps pagar lg
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Senyap2 udah la klu nk sambut eniversari tu…..kena kecam je dgn netizen…
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2024 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Da kena pagar ke thread sana. Alah frustnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 11:55 PM GMT+8 , Processed in 0.435618 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list