CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 11571|Reply: 42

“Await Hang Menggelupor Aisyah? Baru Teaser..”, PW Community Tetap Nak Bongkar Perkara Sebenar

  [Copy link]
Post time 14-6-2024 09:40 AM | Show all posts |Read mode




Sebelum ini kami ada melaporkan yang Aisyah Hijanah akhirnya tampil menafikan dakwaan yang dibuat pihak PW Community siap dengan bukti menerusi satu perkongsian di Instagram.

Aisyah juga berkata yang dia akan bawa perkara ini ke mahkamah selepas pulang dari mengerjakan ibadah haji.

Terbaru! PW Community tak berdiam diri walaupun Aisyah berkata yang dia akan bawa perkara ini ke mahkamah.

"Await hang menggelupor Aisyah? Baru teaser, pantun belum dijual tapi dah berbalas."

"lenty of ammos are yet to be unleashed."





Kredit: Facebook PW Community/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tuduh dia bukan2... dia jawab jelah... kami pun tunggu juga bukti apa lg lps ni.. sy doakam aisyah saman je
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:31 AM | Show all posts
ooo apa cerita ni? aku agak ketinggalan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
await tu utk awat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
anyhoo siapa pompuan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:35 AM | Show all posts
putericahaya999 replied at 14-6-2024 09:51 AM
Dah tuduh dia bukan2... dia jawab jelah... kami pun tunggu juga bukti apa lg lps ni.. sy doakam aisy ...

tak banyak pun nitezen minta, nitezen minta kelulusan dari authority yang telah membenarkan dia buat kutipan derma je pun, kalo dah ada kelulusan apa masalah nya nak share dgn public?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2024 10:40 AM | Show all posts
Rekod PW payah kalah... Good luck ecah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 10:51 AM | Show all posts
Dah ada bukti sahih la ni. Sebab tu berani bersuara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 10:55 AM | Show all posts
ni apa ni, 'donation terrorist' kah?

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:02 AM | Show all posts
Iols percaya dgn PW. Cash buatmu ecah!! iols tazabarrrr nak tgk semuanya dilondehkan!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Scammer is a scammer..whoever it is..go pidabeliu community!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg best admin page dia ajak face2face bila mntak laporan audit..pw ckp nk buat apa face2face dlm media ja la???? bila netizen mntk tnjuk pn jwapan tak cerdik jgk bgi mntak f2f
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 11:37 AM | Show all posts
matbad replied at 14-6-2024 11:22 AM
Yg best admin page dia ajak face2face bila mntak laporan audit..pw ckp nk buat apa face2face dlm med ...

Face to face senang nak hulur2 kot...sekadar spekulasi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini isteri pertama atau kedua?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 12:10 PM | Show all posts
Reveal lah lagikkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 04:15 PM | Show all posts
tak minat ecah ni sbb dia acah2 wanita tabah kuat bila diduakan suami yg dia tayang2 kemain sygkan dia. ujung2 laki kawen lain jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2024 05:18 PM | Show all posts
penyanyi ke pelakon belen innew?

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal dia je kena petik? Laki dia mana? Kata susah senang bersama... Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
awenda507 replied at 14-6-2024 04:15 PM
tak minat ecah ni sbb dia acah2 wanita tabah kuat bila diduakan suami yg dia tayang2 kemain sygkan d ...

Paling takbleh blah dia kata laki dia kena penyakit ain muahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2024 06:05 PM | Show all posts
Lah artis ke dia ni. Momod tlg pindahkan benang ni kat Bod Personaliti sana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 12:39 AM GMT+8 , Processed in 0.613997 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list